Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
khooca
Nováček
Nováček

Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Příspěvek od khooca »

zombux: aha, díky, to jsem ani nevěděl.
Petr Kočandrle
khooca
Nováček
Nováček

Příspěvek od khooca »

CyberDeath: je to v sekci video & television > adjust video collor settings>2.how do make collor adjustments>with nvidia settings>dynamic range nastavit na full > OK.
Petr Kočandrle
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

tak RTM verze davno venku, finalka na MSDN a PunkBuster porad nic, nevi nekdo vice nez ja? ted jsem zkousel nainstalovat xp-mod a dokonce funguje, ale instalacka cod4 zmizela a ja ted nemuzu najit CD, jenom krabici mam... :(
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Lister88
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lister88 »

prominte mi mou nevedomost... ale .. co je to punkbuster? .. to je ten system proti cheaterum ve hrach? .. co to ma s Win7? :)
khooca
Nováček
Nováček

Příspěvek od khooca »

Lister88 píše:prominte mi mou nevedomost... ale .. co je to punkbuster? .. to je ten system proti cheaterum ve hrach? .. co to ma s Win7? :)
Nefunguje na nich ;)
Petr Kočandrle
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Lister88 píše:prominte mi mou nevedomost... ale .. co je to punkbuster? .. to je ten system proti cheaterum ve hrach? .. co to ma s Win7? :)
Jo jo, to je jeden z nejhorších anticheatu co jsou (po funkční stránce). :-D
Ale s Win 7 (RC x64) už mi to funguje, asi na tom už začli konečně dělat, protože před pár tejdnama mi AA3 kvůli PB nešla (a nepomohlo fakt nic :-D ) a nedávno stačil jen PB přeinstalovat a běhá to v pohodě (když nepočítam problémy co má přímo AA :-D ).
Obrázek
LordSisken
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LordSisken »

AVcapture MFc aplikace nejde spustit na 7....nevite jak ji zprovoznit??mam 64bit
CPU:AMD FX 8320 4.2Ghz 1.39v CPU cooler:CoolerMaster V8 RAM:Kingston HyperX Beast 2x8Gb 1866Mhz cl10 GPU:AMD HD6970 2Gb GPU cooler:Arctic Cooler Accelero Xtreme Plus II MB:Asus Sabertooth 990FX R2.0 Zdroj:Xilence Gaming Edition 800W
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Kdyby někoho zajímalo odkud se vzala idea taskbaru ve Win7, tak je to původem z Windows 1.01:
Obrázek
(původní článek na msdn)

Jinak jak to je s upgradem z Vist? Na PC bych klidně W7 zkusil, ale potřebuju nechat nainstalované aplikace. Vím, že to jde, ale na PC mám Ultimaty a w7 jen Professional (x64 oboje), což předpokládám nepůjde co? A taky CZ => EN (ale to by jít mělo, Vistu mám původně EN s doinstalovaným CZ MUI).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

OndraSter píše: Jinak jak to je s upgradem z Vist? Na PC bych klidně W7 zkusil, ale potřebuju nechat nainstalované aplikace. Vím, že to jde, ale na PC mám Ultimaty a w7 jen Professional (x64 oboje), což předpokládám nepůjde co? A taky CZ => EN (ale to by jít mělo, Vistu mám původně EN s doinstalovaným CZ MUI).
Upgrade samozrejme jde, ale rozhodne bych se mu vyhnul, jedine zkusit dualboot
Upgrade ti muze zpusobit ztratu dat, nefunkcnost aplikaci, sice se da vratit ale zmeny muzou pretrvat...
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

To vše vím, ale jde mi, z čeho na co můžu updatovat.

Ztráta dat či nefunkčnost aplikací => tak je jedno jestli to nejdříve zkusím a pak případně zformátuju a nahodím znova nebo rovnou nahodím znova ne? U prvního je aspoň šance že nebudu muset instalovat velkou sbírku programů, hledat klíče.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Mám Vistu ultimate 32b cz a zkusil jsem w7 rc build 7100 32b a update bylo v instalátoru "zašedlé". Musel jsem vybrat tu druhou volbu a po instalaci samozřejmě čistý systém (stáré win i s programy (program files,users,...)byly ve složce windows.old)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

No na upgrade musíš spouštět instalačku z spuštěného winu, ne bootovat! Nebyl to náhodou ten problém? :roll:

Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

No tak to je jasný, že se to musí spustit z windowsů :D Ale nešlo to-je to už 14 dní, ale myslím že to psalo něco o kompatibilitě-ale to nevím jistě...
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

OndraSter píše:No na upgrade musíš spouštět instalačku z spuštěného winu, ne bootovat! Nebyl to náhodou ten problém? :roll:
blbost, bootnes z CD a instalacka bude hledat rpedesle verze a vyhodi ti moznost Upgrade nebo vlastni (nova) instalace
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Zajímavý, mě to nikdy nefungovalo upgrade při bootu z CD, vždy jedině z instalace z živého systému.

NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

kamos mel XP (jeste ma) na docela slusne masine, a prechazel na W7 tak jsem mu ho instaoval a pri instalaci to nabizelo upgrade... zkousel jsem to na virtualnim PC (nejdriv vista, pak W7 - oboje ultimate) a bez problemu
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Viděli jste tento článek? Microsoft tvrdě útočí na Linux. V rámci kampaně za Windows 7: http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-150 ... -windows-7 .
To teda Microsoft přehnal, myslím si, že Windows 7 jsou dost kvalitní na to, aby byly propagovány pomocí takových goebbelsovských praktik. Jen aby to neuškodilo Windows 7 samotnému.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

je to jen stejně stupidní propaganda, jaká tady už léta je ze strany linuxu. tyhle dva tábory si skutečně nemají co vyčítat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Neobjevil jste někdo řešení akcelerace myši? Nemyslím to z Ovládacích panelů, to nic neřeší, wcafix z Vist nefunguje, jakási výměna ovladače v Testovacím módu už vůbec ne.

Enigma píše:To teda Microsoft přehnal, myslím si, že Windows 7 jsou dost kvalitní na to, aby byly propagovány pomocí takových goebbelsovských praktik. Jen aby to neuškodilo Windows 7 samotnému.
Ještě srandovnější bylo "Pohledem profesionála" na Živě, to už byla opravdu čirá reklama maskovaná za článek, to Windows 7 opravdu nemají zapotřebí.
pensilvania
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pensilvania »

kdy maj konečně ty 7-ckove winy vyjít v ČR v plné verzi.Potřebuju přeinstalovat winy XP a nechci strávit celý den instalováním programu abych za měsíc instaloval znova :evil:
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“