Kromě údajného dvouměsíčního odkladu vydání nových produktů ATi už jsou tu další "zaručené zprávy":
//ed.: opraven odkaz
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

posledni dobou je tech webu cim dal vic, cim pak to asi budebeardie píše:preco som si vzdy myslel, ze Fuad je pro-ATi naladeny?

Bright Side of NewsThe top dog carries the name Radeon HD 5870X2, and we are talking about single-PCB, dual-GPU card that will retail for cool $599. This is still $50 cheaper than GTX280 at the time of its debut [do you remember the outrageous $649?], but bear in mind that this is a top dog part.
For some odd reason, the $499 bracket will remain without a card. We expect that slot will be filled with a water-cooled edition of 5870, or more likely - 5870X2 once that nVidia launches their competing products. Afore mentioned Radeon HD 5870 is set to go on sale for $379-399, while the cheapest entry into the 5800 series, the Radeon HD 5850 is priced in the $279-299 bracket.
Bright Side of NewsWe received a word from several colleagues that nVidia is making an "Editor's Day" on the September 10th, the same date that AMD will held the public part of its Evergreen launch on afore mentioned USS Hornet aircraft carrier in Oakland, California.

smoula píše:Třeba by to mohli být obdobní slepenci jako první dvoujádrové procesory tudíž nemusela být zachována formá známá z HD 3870X2 či její nástupkyně a tudíž by z druhé strany PCB nemuseli být dva backplaty.Koky píše:Dvě jádra s jedním backplatem? To bych řekl že spíš ne.
Jedině snad něco podobného:
Už nevím kde jsem to četl, ale master cip měl mít nějakých 1900SP a slave 640SP.Kód: Vybrat vše
http://i114.photobucket.com/albums/n273/Wirmish/ATi5000Series.png http://i114.photobucket.com/albums/n273/Wirmish/ATi5870Concept.png
no-x: Jasně to vím, ale podoba tam je.
No jo,já mám vždycky pravdu.Robin_CG píše:V AMD/ATI v posledních dvou měsících zamakali hlavně na vykonu v Crossfire. Privadi me to na silene myslenky, treba ze bude "vice cipovych" karet vice nez klasicka dnesni 4870 X2. To by ale nekorespondovalo s obrazkem chladice Cypressu kde je zespoda jeden cip. No a pak ta CENSOREDova poznamka o tom, ze to nemusi byt jen "obycejna X2 tak jak ji zname"... Hmmm... Zeby nakonec opravdu multiGPU pod jednim vickem.wtf

Očekávám nějaké dema pro compute shader běžící na GT200Krteq píše:nVidia připravuje Editor's Day na 10. září

A kdo teda?AMD?no-X píše:TSMC žádné karty nevyrábí...

Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

Zase blbě řečeno,ach jo,jádra pro karty.no-X píše:TSMC žádné karty nevyrábí...