HTPC klavesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
UncleCz
Začátečník
Začátečník

HTPC klavesnice

Příspěvek od UncleCz »

Dobry den,
snazim se sehnat nejakou peknou, bezproblemovou, luxusni , bezdratovou HTPC klavesnici. Potrebuji, aby mela ceske popisky a nechci, aby byly jen nalepene.
Zalibila se mi Logitech edge dinovo , bohuzel kazdy kus, ktery jsem si koupil , byl poskrabany a mel popisky jen nalepene (alzasoft, softcom, czc ) , takze jsem je musel vratit. Smiril jsem se s tim, ze na tuto klavesnici musim zapomenout.

Poradi mi prosim nekdo?

Me pozadavky:
bezdratova
skladna
integrovana mys - touchpad a podobne
kompatibilni s Windows Media Center
hezky (luxusni) design
ceske a kvalitni popisky

Predem dekuji, :-)
Obrázek
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: HTPC klavesnice

Příspěvek od Surgical »

Microsoft Wireless Entertainment Desktop 8000 CZ
Obrázek

v podstatě splňuje veškerá tvá přání, kurzor umí ovládat i bez myši (která je ale u setu přiložena taky). CZ verze má skutečně CZ layout i popisky, ne jenom přelepky. Pokud by se ti cena k 6000.- za set zdála už přehnaná, tak o číslo nižší verze Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 CZ za bratru 3300.- umí v podstatě nehmlich totéž.
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Na penezich nezalezi, at stoji klidne 10.000,-

Kazdopadne dekuji za radu, ale:

-nestandartni vzhled/layout klavesnice budoucimu majiteli nevyhovuje
-ovladani mysky sipkama mam jiz na ovladani a nevyhovuje. K budouci klavesnici jsem mys jiz zakoupil ( Logitech MX Air ) , ale jde o to, aby se mys nemusela pokazde vytahovat..aby se musela vytahovat je v nutnych pripadech.
--> touchpad nebo podobna alternativa je nutnost

Jak jsem jiz ale rikal - moc dekuji a doufam, ze jeste nekdo poradi...
Obrázek
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

UP :-)
Obrázek
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

:up:
Obrázek
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Prosim , prosiiiiim :up:
Obrázek
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

:up:
Obrázek
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Tak tve pozadavky jsou extremni. Predevsim jde o cesky layout, na tvem miste bych jeste zkusil diNovo edge... mozna diNovo Mini (odpovida pozadavkum lepe, ale predpokladam, ze jde o pohodlne psani, cili je vyloucena). Jeste me napada diNovo Mini

//edit: Spatny link (zkousel jsem vlozit pres funkci img, no neuspesne a link jsem pro ucely url pozapomel zmenit.
Naposledy upravil(a) Ryck dne stř 9. zář 2009, 18:20, celkem upraveno 1 x.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Diky za radu/y , bohuzel nektery lide ten layout potrebuji/chteji. (ja ne) . Ta cos doporucil je v podstate ovladani, to uz jsem koupil a nakonec jsme ho vraceli, nevyhovuje. Stejne jako diNovo Mini. dinovo Edge jsem ten objednal s ceskymy popisky primo ze zahranici a dostal jsem zaruku, ze nebude poskrabana. Tak pockam a uvidim.

Zatim vsem moc dekuji a zaroven moc lituji, ze je u nas v tomto trh tak prazdny
Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja nekde videl bezdratovku s trackballem... ale nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje a od koho je :sad:
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Tak drzim palce... Ano, je to ovladani, ale praveho pohodlneho psani stejne nedosahne bez spravne spravne podlozky takze te podmince touchpadu na klavesnici... (kdyz bude spravna podlozka, resp podklad, nemel by byt problem vytahnou mys... Mno ale tak kdyz clovek ma penize a chce neco konkretniho, tak proc ne :)
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
sm_oOx^
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sm_oOx^ »

UncleCz píše:Na penezich nezalezi, at stoji klidne 10.000,-

Kazdopadne dekuji za radu, ale:

-nestandartni vzhled/layout klavesnice budoucimu majiteli nevyhovuje
-ovladani mysky sipkama mam jiz na ovladani a nevyhovuje. K budouci klavesnici jsem mys jiz zakoupil ( Logitech MX Air ) , ale jde o to, aby se mys nemusela pokazde vytahovat..aby se musela vytahovat je v nutnych pripadech.
--> touchpad nebo podobna alternativa je nutnost

Jak jsem jiz ale rikal - moc dekuji a doufam, ze jeste nekdo poradi...
len upresnim, ze ms wireless desktop 8000 touchpad ma (kurzor sa neovlada sipkami). toto funguje ako touchapad:

Obrázek

...sam mam tento set k htpc a neviem si ho vynachvalit.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

A to snad nejsou "sipky"? vzdyt je to jen vylepseni funkce klavesnice pracovat bez mysi, k touchpadu to ma hodne daleko, takze Touchpad NEma

//Ok, Sorry
Naposledy upravil(a) Ryck dne stř 28. říj 2009, 22:00, celkem upraveno 1 x.
sm_oOx^
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sm_oOx^ »

Ryck píše:A to snad nejsou "sipky"?
nie, nie su to sipky...
ma to dva mody (vid prepinac hore) - bud sa to sprava ako standardne smerove sipky, alebo ako touchpad... KLASICKY, NOTEBOOKOVY touchpad - po tej malej ploche behas prstom, tuknutie prstom = lavy klik. samozrejme, nedosahuje citlivost a presnost notebookoveho touchpadu...
David Kolibáč
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od David Kolibáč »

Něco takového? Teda, český layout nevím, co je, a standardní rozložení už dneska prakticky není k dostání, natož k bezdrátovým klávesnicím.
Banda kreténů tu je. Všude.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“