Zdravím všechny uživatele PCTuning fora , potřeboval bych od Vás pomoc.
Problém je ten že kdykoliv zapnu PC a přihlásím se na svůj účet , spustí se hned nějaká věc Updating , která mě pořád vyhazuje z např. zapnuté hry do lišty , i při psaní tohoto textu musím pořád klikat , aby se mi okno zase aktivovalo.
Nevím z čeho to pochází a nevím co to je , jen vím že jsem dost nervní a že už to nevydržím , jen při psaní tohoto textu musím 10x klikat.
Ve správci programů to píše že je to UPDATING , když to ukončím spustí se asi 10x svchost.exe , 2x Taskeng.exe a 1x mgreng.exe a dělá to to samé.
Prosím Vás o pomoc , děkuji
Mám visty professional 32-bit
Nepříjemný problém WVista
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- silenterosek
- Nováček

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Nepříjemný problém WVista
Aký antivir používaš, skúšal prečistiť Pc?
Môžeš ten proces ukončiť v taskmanageru a v msconfigu ho vypnúť?
Môžeš ten proces ukončiť v taskmanageru a v msconfigu ho vypnúť?
- silenterosek
- Nováček

-
Používám AVG , testy dělám každý den.
Tuším že to bude nejspíš nějakým neudpatnutým softwarem , tento proces ukončit můžu , ale ukončím ho a dělá to pořád , a jak máte tu druhou tabulku "procesy" , tak nevím jak se to jmenuje
Edit: PC nemám zavirovaný zkoušel sem pročistit spybotem i NODem
EDIT2: Který z těch procesů si myslíte že to bude ? Nahoře je Windows Deffender kdyby někdo nevěděl.TEN AVAST : Nevím proč tam je když jsem avast před 3 měsíci odinstaloval , ale ten proces zakázat NEJDE , když dám OK zase se sám zapne
v Tabulce procesů není
Typickou protipirátskou "ochranu" typickou pro Visty StarForce Protection jsem vymazal , taky to tím není.

Tuším že to bude nejspíš nějakým neudpatnutým softwarem , tento proces ukončit můžu , ale ukončím ho a dělá to pořád , a jak máte tu druhou tabulku "procesy" , tak nevím jak se to jmenuje
Edit: PC nemám zavirovaný zkoušel sem pročistit spybotem i NODem
EDIT2: Který z těch procesů si myslíte že to bude ? Nahoře je Windows Deffender kdyby někdo nevěděl.TEN AVAST : Nevím proč tam je když jsem avast před 3 měsíci odinstaloval , ale ten proces zakázat NEJDE , když dám OK zase se sám zapne
Typickou protipirátskou "ochranu" typickou pro Visty StarForce Protection jsem vymazal , taky to tím není.

- Wuuduu
- Středně pokročilý

vidim tam aj AVG aj Avast... asi tam tych konfliktov bude tolko, ze to mas zavirene. Mat v kompe milion antivirov neznamena, ze to je milionkrat bezpecnejsie.
FreeCall je co, zbytok po nejakom spyware?
Tvoje PC je zdrave na komplet reinstall - to trva dve hodinky a vsetko potom slape ako ma. Takto to budes riesit dva, tri dni a nic nevyriesis na 100%
FreeCall je co, zbytok po nejakom spyware?
Tvoje PC je zdrave na komplet reinstall - to trva dve hodinky a vsetko potom slape ako ma. Takto to budes riesit dva, tri dni a nic nevyriesis na 100%
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.