GF 9600GT - propady FPS a přepínání dvou monitorů

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
soliterus
Nováček
Nováček

GF 9600GT - propady FPS a přepínání dvou monitorů

Příspěvek od soliterus »

Zdravim.Mám takovej malej problém.Koupil sem bratrovi kartu 9600gt a ona mu při hraní dělá strašný propady fps.Hlavně při nahrávání novejch lokací.Třeby v Call of duty 4.Zkusil sem snad vše(nový win,ovladače,aby disk opravdu nechodil v PIO,vypnutí Vsync atd.) a nic.Pořád se to občas začne sekat(řek bych tak 5 fps za sec) a to nezáleží ani na hustotě vřavy,prostě hlavně když je nějakej save atd.Asi něco s diskem,netušim,ale na integrovaný grafice se to nedělo.Prosil bych o nějakej nápad.A tak sem mu zatim dal svoji Ati HD 4670 protože ta mu jede líp(občas ale taky propady,ne tak hrozný)A mě ta 9600gt jede pod vistama(on má XP) v pohodě.Teď ale zase můj problém.Používám monitor i hdtv a vadí mi to přepínat.U ati sem měl catalyst v tray a po najetí sem zvolil profil monitor nebo hdtv a hned sem měl obraz kde sem chtěl.stačilo jen kliknout myší a pak jen zvolit.Tady musim buď do nastavení ve win,nebo control panel a to je zdlouhavý.Nevíte někdo jestli i nvidia podporuje něco do tray na dva kliky myší?Díky moc za pomoc.
Naposledy upravil(a) Krteq dne ned 6. zář 2009, 12:13, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesun do správné podsekce + úprava názvu tématu
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“