HP Pavilion HDX16

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
4aif3l
Nováček
Nováček

HP Pavilion HDX16

Příspěvek od 4aif3l »

Dobrý den
Co říkáte na notebook HP HDX16? Slyšel jsem mnoho kritiky na všechny notebooky řady Pavilion, co je na nich tolik špatného? Já mám vybraný přesně tento kousek:
http://www.shopping.hp.com/webapp/shopp ... id=3363089
balaam
Začátečník
Začátečník

Re: HP Pavilion HDX16

Příspěvek od balaam »

Nejhorší na nich je to, že jsou to lesklé plasťáky, které mají servis v Polsku, takže cokoliv se stane, posíláš to do Polska. Nejsou tak odolné, jako některé jiné notebooky.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
4aif3l
Nováček
Nováček

Příspěvek od 4aif3l »

Nic z toho mi nějak nevadí, až na to že plasťák a bude mít Anglickou klávesnici, ale lepsi jsem v tehle ceně nějak nenašel, uvažoval jsem i o http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66569
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Samozřejmě, jsou levné a mají pěkný výkon, tak na čem se asi ušetří? Na zpracování, kde jinde. Servis v polsku je jen třešnička na dortu. HP je skvělá značka a znám člověka, co má Pavilion už asi 2,5 roku bez problémů, ale taky znám člověka, co má Pavilion 3 měsíce, musel to posílat na opravu, poslali mu to zpět blbě opravené (měsíc v čudu), pak zas, zas mu to přišlo blbě opravené a napotřetí mu to přišlo konečně opravené, což jsou 3 měsíce v zadku. Je to na tobě, jestli ti to nevadí a chceš to risknout, nebo ti to potom za tu "bolest hlavy" nestojí.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
4aif3l
Nováček
Nováček

Příspěvek od 4aif3l »

Ono to je možná hodně o typu, smůla je že ten HDX se neprodává v ČR, takže jsem naněj nenašel žádnou pořádnou recenzi...
4aif3l
Nováček
Nováček

Příspěvek od 4aif3l »

Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Over si zaruku. Paviliony maji vetsinou zaruku jen v zemi nakupu, takze ho koupis v Anglii a v CR si kazdou opravu zaplatis. A u ntb to byvaji slusne palky...
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
4aif3l
Nováček
Nováček

Příspěvek od 4aif3l »

Budu nakupovat přímo u HP.com, ještě budu volat na infolinku HP abych měl jistotu se zárukou atd..
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“