Copak se nám podařilo spálit...
- Adam.Nuclear
- Nováček

Re: Copak se nám podařilo spálit...
Asi jsem trošku spálil 4gb ram corsair .. dostaly 2,8v .. a už nenaběhly ..
RMA a dostal jsem nové 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem zapoměl na kámoše: vysával zdroj, nepodržel si ventilátor, ten chytil opačný točky, zahvízdal a vzal sebou do rite i celej zbytek zdroje. Bylo to v servisu, tam nám řekli něco o vypálený cívce, nechápu to 
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
On vysaval zdroj, kdyz byl zapnuty? 
- NEONET
- Středně pokročilý

JSzu pokud ten ventilator nemel diody na vstupu napeti, nebo ja nvm, tak mohl byt zdroj i vyply a tocenim se na privodu mohlo naindukovat napeti
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Správně, vyplý zdroj a odešel 
Dneska sem se hrabal v X360 Elite a jsem rád, výměna větráku dopadla bez hoření ...
Dneska sem se hrabal v X360 Elite a jsem rád, výměna větráku dopadla bez hoření ...
- Mirek E.
- Začátečník

-
To jsi až taková lama?Jeltík píše:výměna větráku dopadla bez hoření ...
Včera jsem poslal do křemíkového nebe jednu GTS250, šáhl jsem na ni se spocenými rucemi a už nenajel obraz. Hodil jsem ji tedy do jiného kompu a taky nic, tak jsem ji odnesl na reklamaci a za hoďku mi volali, že mají pro mě dovou, ať si pro ni dojdu.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Míro to byla legrace, nejsem lama
BTW: to, co jsi provedl něco naznačuje...
Vzpoměl jsem si, že mi v rukách roztál nějaký "kvalitní" china tyčový mixér. drtim jahody zmražený a najednou se to nějak zaseklo, asi tam byl zkrat - a následoval hluk, teplo, tání
BTW: to, co jsi provedl něco naznačuje...
Vzpoměl jsem si, že mi v rukách roztál nějaký "kvalitní" china tyčový mixér. drtim jahody zmražený a najednou se to nějak zaseklo, asi tam byl zkrat - a následoval hluk, teplo, tání
- bubanek
- Středně pokročilý

ATmega8, díky Tome

//Trinom: NZ. Beztak to byl nějakej kšunt, moje to vydržela
//Trinom: NZ. Beztak to byl nějakej kšunt, moje to vydržela
- romeo87
- Nováček

-
před asi 5-6lety jsem si koupil nv fx5700 (vydržela 2tydný) tu jsem spalil kuli taktovaním,tu mi vymněnily pak znova a znova mněl jsem jich asi 4 naposledy jsem to prodal a co jsem slyšel dotyčnej tomu dal věčí zahul a spalil vše komplet,pak jsem mněl tehdy dobrou desku už nevim jakej typ mohl jsem do ní narvat sdr a ddr333 paměti mno,ale jednoho dne mi nešla naběhnout tak jsme s kamošema nalitý rosekaly rozmnlatily desku po koupě nove nenaběhla tak jsem se chystal ji dat do servisu ale předtím jsem zkousil na jiným zdroji mno a ono to bylo zdrojem,takže jsem vyhodil peníze a rozbil desku
---------------------------------------------------
jsem uplně zapomněl kamarad si koupil na splatky new pc za 28000 ožral se a šroubovakem se hrabal zezadu něco tam kutil nevim přesně co ale po chvíly najednou zablesk ze zadu chvíly jsme koukali co se dělo a prej strčíl jelito šroubovak do zdroje mno a tam se něčeho dotkl,zajimavý je že vše bylo pořadku jen to vyhodilo celej panelak a šroubovak vypadal jako by ho někdo ukousnul,po tydnu se mi ten dotyčnej ozval že mu schořel celej pc od cpu(i7)do grafarny nv275,a nejhorší je že mu neuznali zaruku takže dva roky bude platit za pc kterej nefunguje,mno teď jede na p2 266mhz a smejem se mu jakej to je vul,ono se nevyplací chlastat a bejt eletrikař člověk pak ma divne zalusky se hrabat ve věcech
//SRNA: edit dvojpost
---------------------------------------------------
jsem uplně zapomněl kamarad si koupil na splatky new pc za 28000 ožral se a šroubovakem se hrabal zezadu něco tam kutil nevim přesně co ale po chvíly najednou zablesk ze zadu chvíly jsme koukali co se dělo a prej strčíl jelito šroubovak do zdroje mno a tam se něčeho dotkl,zajimavý je že vše bylo pořadku jen to vyhodilo celej panelak a šroubovak vypadal jako by ho někdo ukousnul,po tydnu se mi ten dotyčnej ozval že mu schořel celej pc od cpu(i7)do grafarny nv275,a nejhorší je že mu neuznali zaruku takže dva roky bude platit za pc kterej nefunguje,mno teď jede na p2 266mhz a smejem se mu jakej to je vul,ono se nevyplací chlastat a bejt eletrikař člověk pak ma divne zalusky se hrabat ve věcech
//SRNA: edit dvojpost
- Airm@n64
- Začátečník

Spálil jsem autozesilovač ... jak ? při přidávání plynu přestal vydávat dunivý zvuk ostatni zvuk byl normal... Při protůůrování odešel do věčných lovišť s kouřem a šílenou ránou..
Pak jsem zjistil ze mam vadny regulator na alternatoru ze dobiji 20V misto 14V tak jsem koupil novej regulator za 140 kč a vyměnily mě zesak za novej a funguju a nestezuju si..
sem rad ze sem neprisel o prachy za zesak 
Pak jsem zjistil ze mam vadny regulator na alternatoru ze dobiji 20V misto 14V tak jsem koupil novej regulator za 140 kč a vyměnily mě zesak za novej a funguju a nestezuju si..
ASRock X670E Steel Legend , AMD 7800x3D - Vodnik , FURY 64GB 6000MHz CL36 EXPO , FURY Renegade NVMe 1TB , Samsung 980 , RTX 5070 , Corsair RM850i
- Pitbulls
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No já jsem spálil trochu víc věci
:)
1.základní desku MSI K9NU Neo AM2 ,špatně jsem utěsnil blok na cpu a okolo hadice vytelka voda
2.grafiká karta Nvidia GeForce 6600GT pci-e , špatně jsem utěsnil blok na cpu a okolo hadice vytelka voda
3.zesilovač,pustil jsem a měl jsem na plno hudbu a operák to nevydržel a bum death.
určite to nejsou poslední věci co někdy spálím .
1.základní desku MSI K9NU Neo AM2 ,špatně jsem utěsnil blok na cpu a okolo hadice vytelka voda
2.grafiká karta Nvidia GeForce 6600GT pci-e , špatně jsem utěsnil blok na cpu a okolo hadice vytelka voda
3.zesilovač,pustil jsem a měl jsem na plno hudbu a operák to nevydržel a bum death.
určite to nejsou poslední věci co někdy spálím .
Naposledy upravil(a) Pitbulls dne stř 2. zář 2009, 13:07, celkem upraveno 1 x.
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
- LtK.Tomas
- Červená karta

-
_____
Naposledy upravil(a) LtK.Tomas dne čtv 22. lis 2012, 15:50, celkem upraveno 1 x.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak se ti to povedlo?To tam byl te plech sna přilepenej,nebo co?
- RiCK
- Začátečník

Teplovodivá pasta dělá divy 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- NEONET
- Středně pokročilý

RiCK: blbost, nekde sem tu postoval test sundavani chladice (odrovnal sem ramky pro forum
) a neni to pasta nybrz nejaka umela hmota (lepidlo??) a drzi silene
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- srna
- Středně pokročilý

- Lub0$
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som raz odpalil HDD...problem bol v tom, ze som fical iba na jednom, a na zalohovanie som kaslal...podaril osa mi to inac tak, ze som si vysaval case, a samozrejme som sa zabudol 'vybit' od statickej elektiny...no a tak to dopadlo...po dovysavani som nic netusiaci zapol spinac na zasuvke a zapol PC...okamzite sa z case zacalo dymit a nenabehlo to...tak som sa zlakol, ze co...vsetko som prekontroloval, a nakoniec som zistil, ze HDD smrdi a je trosku oapleny konektor...(neskor pridam aj zaujimave foto, ked pridem domov
) No, vtedy mi lepilo dost...vsetky dokumenty, proste uplne vsetko, hned so mzacal googlit po novom HDD, no bol to pomerne stary kus, cize bolo tazke zohnat rovnaky disk s rovnakym vyrobnym cislom, nakoniec som jeden nasiel, hned som ho objednal a aplanoval som vymenit elektroniku, lenze ty blbci mi poslali trosku iny disk, tak som sa na to vykaslal, a spravil to po svojom, napajkovanim Molex kabla priamo na elektroniku, lebo konektor bol ako uhlik...tazke happy end. 
//Edit: tu su slubovne fotky.
//Edit: tu su slubovne fotky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Lub0$
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zařval ten disk úplně, nebo jsi jen uškvařil konektor zkratem?
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- NEONET
- Středně pokročilý

2 Trinom
//Trinom: Kurňa, už ani číst neumím
Lub0$ píše:No, vtedy mi lepilo dost...vsetky dokumenty, proste uplne vsetko, hned so mzacal googlit po novom HDD, no bol to pomerne stary kus, cize bolo tazke zohnat rovnaky disk s rovnakym vyrobnym cislom, nakoniec som jeden nasiel, hned som ho objednal a aplanoval som vymenit elektroniku, lenze ty blbci mi poslali trosku iny disk, tak som sa na to vykaslal, a spravil to po svojom, napajkovanim Molex kabla priamo na elektroniku, lebo konektor bol ako uhlik...tazke happy end.
//Trinom: Kurňa, už ani číst neumím