Nemoznost otvorit lokalny disk dvojklikom.

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
sisikar
Začátečník
Začátečník

Nemoznost otvorit lokalny disk dvojklikom.

Příspěvek od sisikar »

Cawte, mam taky problem ze ked chcem otvorit lokalny disk tj. C- kde je Windows, alebo D cko. Proste zrazu som pustil pocitac a otvoril Tento pocitac a chcel otvorit dvojklikom Ccko a vyhodilo mi tabulku Otvorit v programe, a policko na zaskrtnutie aby aj na dalsi raz v tom istom programe to otvaralo je nepristupna. Cez Commandera ide otvorit normalne, a aj ked v tabulke vyberem ze otvorit v Internet Explorer tak to otvori, ale nechapem preco sa to stalo tak naraz. A stalo sa to tak ze ked som spustil komp tak mi hned Avast signalizoval ze mam virus, zmazal som ho ale ked som chcel spustit Avast tak este pri kontrolovani mi nahlasilo ze je virus v pamati a naplanovalo test pri naslednom spusteni,restartoval som kompa a test sa spustil,nahlasilo mi 24 infikovani a vsetky boli zmazane. Potom mi nabehol Windows Xp Profesional a bolo vsetko v poriadku aj Avast sa dal spustit ale sa mi stala ta vec co je napisana v Teme threadu. Prosim poradte mi ako to napravit,pripadne ak mate skusenosti s niecim takym tak ako ste to vyriesili,Velmi pekne dakujem.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Nemoznost otvorit lokalny disk dvojklikom.

Příspěvek od xxsawer »

Klasickej pripad vyhakovanyho kompu...
Tohle se nastavuje v registrech a nez ti avast smazal ten virus tak ti tam ten virus pravdepodobne zapsal aby se po dvojkliku na disk spustila nejaka aplikace...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

smaž c:\autorun.inf, respektive prvně se podívej co v něm je a smaž i aplikaci na kterou to ukazuje - je to vir
ignorelist: kremrole a dezoláti
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

zombux píše:smaž c:\autorun.inf, respektive prvně se podívej co v něm je a smaž i aplikaci na kterou to ukazuje - je to vir
a ako to mam zmazat? po napisani c:\autorun.inf do Spusteni, mi naslo autorun a v nom je napisane :
[AutoRun]
open=cj3k.exe
shell\open\Command=cj3k.exe
Je treba v nom nieco zmenit? alebo ako to mam odstranit.A teraz je komp uz neinfikovany ked sa vymazal ten vir ael ako ste spomenuli ze este ten vir nainfikoval ten Autorun,dakujem.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no však to říkám - smaž cj3k.exe (což je vir), a pak samotný c:\autorun.inf
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

zombux píše:no však to říkám - smaž cj3k.exe (což je vir), a pak samotný c:\autorun.inf
no sak ja som cj3k zmazal tym avastom a aj z truhly a ten c:/autorun ako zmazem ,ked ho nemozem najst ako ikonu?je ako skryta ikona?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ano, to je možné
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

zombux píše:ano, to je možné
A skusal som aj v nastaveniach priecinku odskrtnut aby sa zobrazili skryte ikony a stale sa vrati to na nezobrazovanie. a pocitac uz je teraz bez virusu?
Nedalo by as to nejako v tom prikazovom riadku prepisat ?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“