minimalizace oken při jejich spuštění

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
viiitezslav
Nováček
Nováček

minimalizace oken při jejich spuštění

Příspěvek od viiitezslav »

notebook: ACER Aspire 8920G-934G50BN Gemstone Blue/ C2D T9300/ 18.4" WUXGA CB/ 4GB/ N9500GS/ 500GB/ BD/ WF/ BT/ CAM/ FPR/ DVB-T/ VIS HP

Mám docela zajímavý, ale zároveň velmi otravný problém. Když spustím jakoukoliv aplikaci, která se má roztáhnout na celý monitor (především hry), okno se po několika vteřinách samo minimalizuje na lištu. Když na něj na liště kliknu, aby se obnovilo, po několika vteřinách spadne na lištu znovu a tak pořád dokola. Navíc se mi u toho rozhážou všechny ikony na ploše. Jediné, co na několikátý pokus pomůže, je zběsilé klikání myší, když se okno snaží naskočit. Měl jsem tento problém u Windows Vista, později jsem upgradoval na Windows 7, ale problém přetrval. Napadlo mě, že by mohlo něco běžet na pozadí, tak jsem povypínal všechny ikony na hlavním panelu, ale nepomohlo to. Pak je tu ještě možnost reinstalovat OS, což je ale až krajní možnost, navíc bych se asi zbláznil, kdyby se ani tim problém nevyřešil. A spouštění v minimalizovaném okně nemám zapnutý.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: minimalizace oken při jejich spuštění

Příspěvek od xxsawer »

hadam, ze to muze delat firewall nebo antivirus
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nebo nějaký malware
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
viiitezslav
Nováček
Nováček

Používám Eset smart security 4, stejně tak jako na mém stolnim počítači doma, s kterým problém nemám. Co se týká malwaru, mám nainstalované pouze ověřené programy, stejně tak jako na mém stolním pc.
viiitezslav
Nováček
Nováček

Tak jsem vypozoroval, že muj problem je zpusobovan programkem Acer Empowering Technology, který beží na pozadí, bohužel je to ale důležitý program pro muj notebook, ale mozna by se bez nej dalo obejit, nechapu ale, jak vubec muzou program s takovouto zavadou vubec vydat
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“