Opera 10
- zombux
- Odborník PCT

Re: Opera 10
otázkou je jestli to není nějakým blokováním reklamy, nebo načteným filtrem url, nedivil bych se tomu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- KAR
- Začátečník

dobrej nápad
Mrknu se, reklamy blokuju dost
// Tak to určitě vyblokovaný nemám. Vymazal jsem všechno z urlfilter.ini a nic. Tuhle chybu mám už po několik verzí opery. Asi budu muset přeinstalovat a ne jenom aktualizovat
Nicméně nikde jinde žádný podobný (ani jiný) problém nemám. Ale je to pro mě podstatné a už mě to začíná štvát
// Tak to určitě vyblokovaný nemám. Vymazal jsem všechno z urlfilter.ini a nic. Tuhle chybu mám už po několik verzí opery. Asi budu muset přeinstalovat a ne jenom aktualizovat
Nicméně nikde jinde žádný podobný (ani jiný) problém nemám. Ale je to pro mě podstatné a už mě to začíná štvát
- KapaCZ
- Začátečník

-
Dá se nějka změnit když zadám adresu a sticknu ctr+enter aby se mi doplnilo .cz a ne jako tomu je (doplnuje se .com) jsem na to zvyklý z FF. Existují náké doplnky třeba jako adblock do FF??
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
adblock má opera v sobě - klikni pravým a blokovat místní obsah.
Nastavení dokončování je Nástroje => Nastavení => Pokročilé volby => záložka Připojení a tam to je.
Nastavení dokončování je Nástroje => Nastavení => Pokročilé volby => záložka Připojení a tam to je.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
S tim adblockem bych se radsi drzel pri zemi. Nastroj v Opere je mene sofistikovany nez adblock. Napr. blokace mnoha flashovych banneru je s Operou nemozna...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Proč by možná nebyla? Blokovat můžeš takřka jakýkoliv obsah (pokud to není text) a s přidržením Shiftu si můžeš vybrat samostatné prvky, které chceš blokovat.
K dispozici je i správce blokovaných prvků (Podrobnosti...), kde si můžeš vše doladit dle svého.
Je pro uživatele možná složitější, ale jinak si s adBlockem v ničem nezadá
K dispozici je i správce blokovaných prvků (Podrobnosti...), kde si můžeš vše doladit dle svého.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nebudu se hadat, ale na rade 9 jsem narazil na flashove zrudnosti, ktere Opera oproti adBlocku nezvladla 
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- beardie
- Středně pokročilý

staci si pozret v zdrojaku stranky URL, kam flash odkazuje a potom to rucne bloknut, netrva to 3 sekundy, ale 15
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Přesně
...K dispozici je i správce blokovaných prvků (Podrobnosti...), kde si můžeš vše doladit dle svého.
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- zombux
- Odborník PCT

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Aha, tak to potom jo.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pred chvili mi opera 9.64 zahlasila, ze je k dispozici opera 10. a tady mrtvo? 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- zombux
- Odborník PCT

Operu 10 Final jsme rozebírali už na předchozí stránce threaduslaava píše:pred chvili mi opera 9.64 zahlasila, ze je k dispozici opera 10. a tady mrtvo?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak taky mi zahlásila po reinstalu se nastavily všechny věci jako v 9.64, skin, záložky, málem jsem nepoznal že je to verze 10 až na ikonku, která je trošku baculatější a teplejší odstín červené
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zombux: v tom pripade se omlouvam... nejak jsem nezaegistroval nejakou novinku na netu o tom, ze uz vysla a sama opera 9.64 mi ji nabidla ke stazeni az dnes. 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jenom škoda, že do finálního buildu nezakomponovali Unite a Carakan. Mohlo to být ještě zajímavější 
//Tak na Unite buildech (Opera 10.10) se stále ještě pracuje - Opera 10.10 with Unite (build 1010_1767)
//Tak na Unite buildech (Opera 10.10) se stále ještě pracuje - Opera 10.10 with Unite (build 1010_1767)
- J!P
- Nováček

Vyšel další testovací build Opery 10.10 (1778).
info a download zde: http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... moar-bilds
EDIT: podle changelogu by měl být konečně opraven bug, kdy po restartu opery se nezobrazilo tlačítko s menu. Toto mi ve finální opeře 10 strašně leze na nervy.
info a download zde: http://my.opera.com/desktopteam/blog/20 ... moar-bilds
EDIT: podle changelogu by měl být konečně opraven bug, kdy po restartu opery se nezobrazilo tlačítko s menu. Toto mi ve finální opeře 10 strašně leze na nervy.