Program na regulaci otacek ve win7
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Program na regulaci otacek ve win7
Mam grafickou kartu asus gtx260 matrix a mam problem s regulaci otacek.Ta karta pod win xp jde regulovat i-trakerem, ale we win 7 ten programek nefunguje.
Nejhorsi na tom je, ze karta jede i ve 2d porad naplno a to je k zblazneni.Zkousel sem riva tuner 2.24, ale i kdyz nastavim otacky na 25%, tak se nic nezmeni.
Jak tu kartu teda zregulovat?
A jeste jeden dotaz-Jde nak taktovat pod win 7????
Nejhorsi na tom je, ze karta jede i ve 2d porad naplno a to je k zblazneni.Zkousel sem riva tuner 2.24, ale i kdyz nastavim otacky na 25%, tak se nic nezmeni.
Jak tu kartu teda zregulovat?
A jeste jeden dotaz-Jde nak taktovat pod win 7????
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Program na regulaci otacek ve win7
Tak si odpovim sam-itracker od asus a mimo regulace otacek se s nim da i taktovat.
Zahadne jsem ten program rozchodil.
Zahadne jsem ten program rozchodil.
- reshadow
- Nováček

-
Ahoj
mám ten samej problém s iTracker... ve Win7 nefunguje...jak jsi to záhadně rozchodil ..??
mám ten samej problém s iTracker... ve Win7 nefunguje...jak jsi to záhadně rozchodil ..??
- Badman
- Nováček

-
Já mám taky 260 Matrix a na Win 7 x64 RTM mi úplně bez problému iTracker funguje. Nainstaloval jsem ho naprosto bez potíží.. Jo a mám verzi 1.08 tak jestli to náhodou neni tím, že máš třeba nějakou starší verzi..
P.S. Kdybyste někdo náhodou vymyslel, jak regulovat otáčky fanů této karty nějakým jiným programem, tak to sem pls napiště, protože ten iTracker mi nepříde moc dobrej, protože při zahřátí Power Area na 100 stupňů snižuje takty..
P.S. Kdybyste někdo náhodou vymyslel, jak regulovat otáčky fanů této karty nějakým jiným programem, tak to sem pls napiště, protože ten iTracker mi nepříde moc dobrej, protože při zahřátí Power Area na 100 stupňů snižuje takty..
CPU: Core i7 920@3,2GHz 1,15V + Noctua NH-U12P 2x120mm Fan MB: Gigabajt UD4 Paměti: OCZ 3x1GB DDR3 1600 MHz CL7 Grafika: Asus 260 Matrix@700/2300/1510 896MB DDR3 HDD: Seagate 320 + 160 GB Smahátko: LG DVD RAM Zdroj: Fortron 500W Monitor: LCD Samsung 17'' Myš: Logitech MX 518 Podložka: Steelpad Qck Sluchátka: Gaming Fatal1ty OS: Win 7 x64 Ultimate 7600.16385 final
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Podle toho co jsem vyčetl tak iTracker s HD 4870/4850 ve W7 nechce pracovat korektně, ověřit to sám nemohu. Zde je moje recenze: Asus ENGTX260 Matrix - král přetaktování, a tady najdeš iTracker v1.08. Na závěr ještě recenze Asus Matrix série - Radeony jak mají být.
- reshadow
- Nováček

-
...
já mám totiž starší verzi iTracker 1.05.. tak doufám,že to ten můj problém ve Win7 vyřeší..
- reshadow
- Nováček

-
tak ani ta novější verze iTrackeru nepomohla...stále stejný problém spustím iTracker a napíše to can not find Support Card !
- bitskull
- Začátečník

Zkus na nem zmacknout pravym tlacitkem a vybrat "Spustit jako spravce". Nektere programy potrebuji pro spravnou funkci prava administratora ( napr. Speedfan bez tohoto nezobrazi disky v zalozce SMART ).
Core i5 3570 & CM Hyper 212+, MSI N750Ti-2GD5/OCV1, GEIL EVO 2x8GB 1600MHz, GIGABYTE GA-H77M-D3H, Enermax Liberty DXX 400W, Silverstone TJ08B - MicroATX, LED LG 22" - 1920x1080, W10