sice to sem asi nepatri, ale optam se
Dost taky pokukuju po tomhle "notebooku" a rozhoduju se, jestli koupit tuhle masinku, nebo LENOVO S12 s VIA Nano ( na ION asi nema cenu, notas potrebuju uz ted ).
Muzete poradit ?
Diky Petr
Moderátor: Don

Pritelkyne resila stejne dilema, ale uz ma objednane dvoujadro 1810TZ a dnes ho bude vlastnit fyzicky . Cena 12674kc.cztweety píše:uz to maji opravene a uvedene jako "DUO"
tak vam zase vaham jestli toto dvoujadro nebo LenovoS12, ach jo

jakou barvu ? je nekde v CR ruby red nebo maji vsude jen cernou?dumar píše: 1810TZ a dnes ho bude vlastnit fyzicky

Jestli jsem to dobre pochopil, ma to stejny CPU jako 1810T, to uz mi prijde opravdu lepsi vzit 1810TZ s tim dvoujadrem.zombux píše:asi trochu OT, ale dostal se mi do spárů Timeline 4810T, a musím říct že to je jeden z nejlepších acerů co jsem kdy viděl

to netuším, já to nevybíral ani nekupoval - jen jsem komentoval svůj subjektivní pocit z konstrukce, provedení atd.panet píše:Jestli jsem to dobre pochopil, ma to stejny CPU jako 1810T, to uz mi prijde opravdu lepsi vzit 1810TZ s tim dvoujadrem.

u tohohle (ja osobne) zas nehledim tak moc na vykon jako na vydrz a core solo staci bohate - prave jsem rozjel fullHD (pres grafiku, zatizeni proc. asi 70% ale jede plynule 1080p lvl@4.1, 4ref), nevim kdo to tu psal ale core solo nema sanci utahnout fullHD (=1080p), problemy uz jsem mel na DC@1.8Ghz takze jedno jadro na nizsim taktu fakt ne....panet píše:Jestli jsem to dobre pochopil, ma to stejny CPU jako 1810T, to uz mi prijde opravdu lepsi vzit 1810TZ s tim dvoujadrem.
divx/xvid?myom píše:co se vydrze tyka, tak mi dneska vydrzel cestu z ovy do prahy a zpet (cca 8h) nepretrziteho prehravani filmu.

Daj potom vediet ake su tvoje skusenosti s TZtkom....Zaujima ma hlavne ako klesla vydrz, ako je na tom hlucnost a samozrejme vykon.dumar píše: Pritelkyne resila stejne dilema, ale uz ma objednane dvoujadro 1810TZ a dnes ho bude vlastnit fyzicky . Cena 12674kc.