2 Zvukovky

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
esfilip
Začátečník
Začátečník

2 Zvukovky

Příspěvek od esfilip »

Dobrý den mám 2 zvukovky jednu intergorvanou ace97 a druhou Creative audigy 4 mám windows 7 je to podobný jako windows vista ovladačema atd ... a chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak udělat abych mel zaplí obě zvukovky najednou... můžu je mezi sebou jen přepínat aktivní může bejt jen jedna a já bych chtěl obě dvě najednou tak jestli na to není nějakej program nebo tak předem děkuji.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: 2 Zvukovky

Příspěvek od myom »

aktivni jsou obe, musis akorat v prehravaci nastavit jine zdroje zvuku.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

Ale já to myslím tak že když jakoby jedny bedny zapojim do jedný tak budou hrát a druhý bedny zapojím do druhý a taky budou hrát... obě najendou jinak windows 7 sám přepína tu zvukovku kam cem zapojil co poslední ale já chci obě najednou
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

neznam zadnou utilitu, ktera by nejak spojila dve zvukovky. jeste k tomu rozdilne. co takhle koupit za 10 kc jack rozdvojku?
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

ty mám 2 ale o to mi nejde ja kazdou zvukovku potrebuju jinak nastavyt a kazdou zapojit na neco jinyho .. proste tu creative na domáci kino a tu ac97 na blikáni do rytmu hudby ;-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“