Zdravim,
chcel by som sa spytat ci by mi niekto mohol poradit s mojim problemom.
Asi tak pred mesiacom som si kupil novy tablet HP Touchsmart tx2, ktory je osadeny procesorom AMD Turion X2 Ultra ZM-85. V poslednej dobe som si vsimol ze vytazenost procesora je dost velka bez akeho kolvek dovodu od 50% vyssie obcas sa stava ze je vytazeny na 100% a pritom vobec nic nerobim. Chcel by som sa spytat ci niekto vie cim by to asi tak mohlo byt?
Este by som sa chcel spytat ci je mozne znizit takt procesora pomocov nejakeho programu nie priamo v biose?
Dakujem za odpovede
Problem s procesorom AMD Turion X2 Ultra ZM-85
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- matej88
- Nováček

-
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s procesorom AMD Turion X2 Ultra ZM-85
Problem bych hledal spis v softwaru nez v hardwaru, podivej se jakej program ti procesor vytezuje. A takt procesoru se snizuje automaticky kdyz je bez zateze. Pokud ti ho ale neco vytezuje i v klidu na 50% a vic, tak se samozrejme zustava na plne frekvenci a nema moznost se podtaktovat.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- matej88
- Nováček

-
Re: Problem s procesorom AMD Turion X2 Ultra ZM-85
no dost casto ho mam vytazeny ked mam spusteny prehliadac (chrome) ale to sa mi zda divne aby bol procesor az tak vytazeny... a takt sa mi neznizi ani ked mam vytazenost 10 a menej percent.