na GMA950 se nic moc hrat neda (vlastni zkusenost) ja tam mam jen Dungeon Siege 1 a i s tim to ma kolikrat co delat zkus spis nfs U1 nebo tak neco ... porshe sem hral a ty sly ... i ve WV ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
mám ještě dotaz jestli se chybějící funkce nedají nějak přidat nebo nasimulovat či tak něco no prostě aby to jelo aspon nějak
mám ještě problém s vypalovačkou někdy moc dobře nečte media,která držím v solidním pořádku a někdy př vypalování se před koncem pálení disk roztočí na plné obrátky a vypalovačka ztratí stopu a už to nedopálí a disk můžu vyhodit
Mám pc ještě v záruce takže to můžu nechat prohlídnout.
HP 530 Procesor/ CPU Intel Core Duo T2050 1,66GHz,Ram 1,5Gb,Intel®GMA 950; Až 224 MB,Conexant CX20549
Mam problém s vypadávajícími texturami, hned jak se hra načte tak je vše v pořádku ale ujedu pár metrů a začínají mizet objekty a textury. Když ale jedu někam kde je těch objektů míň tak to tolik nedělá. Ovladače jsem zkoušel 9.1 a 9.2 a furt stejný, zkoušel jsem i snížit takty na CPU a ramkách a taky to nepomohlo. Nastavení grafiky ve hře jsem taky zkoušel měnit. Nevíte co s tím? Díky
F.A.N.T.O.M píše:Mam problém s vypadávajícími texturami, hned jak se hra načte tak je vše v pořádku ale ujedu pár metrů a začínají mizet objekty a textury. Když ale jedu někam kde je těch objektů míň tak to tolik nedělá. Ovladače jsem zkoušel 9.1 a 9.2 a furt stejný, zkoušel jsem i snížit takty na CPU a ramkách a taky to nepomohlo. Nastavení grafiky ve hře jsem taky zkoušel měnit. Nevíte co s tím? Díky
Mas slabu Grafiku a este k tomu Ati Tuto hru som prerusil ....bude cas sa k nej vratim ...
inak fpohode to fachci viz strana 5 a 6 tejto diskusie...tam som postoval video i obrazky.
F.A.N.T.O.M píše:Mam problém s vypadávajícími texturami, hned jak se hra načte tak je vše v pořádku ale ujedu pár metrů a začínají mizet objekty a textury. Když ale jedu někam kde je těch objektů míň tak to tolik nedělá. Ovladače jsem zkoušel 9.1 a 9.2 a furt stejný, zkoušel jsem i snížit takty na CPU a ramkách a taky to nepomohlo. Nastavení grafiky ve hře jsem taky zkoušel měnit. Nevíte co s tím? Díky
Mas slabu Grafiku a este k tomu Ati Tuto hru som prerusil ....bude cas sa k nej vratim ...
inak fpohode to fachci viz strana 5 a 6 tejto diskusie...tam som postoval video i obrazky.
Kdybych měl slabou grafiku tak budu mít malý FPS a to já nemam. Dělá to i když mam rozlišení 640x480 a vše na nejmenší nebo vypnuto a když pak dám 1280x1024, 2x vyhlazování a přidám nějaký ty detaily, tak mam FPS skoro stejný
chci se zeptat jak vam to chodi na multi gpu kartach,presel jsem z ati 4870 na nvidii 295 a fps mi kleslo v prumeru z 40 na 20.mam c2duo na 3,6g 2x2g ram, win xp sp3