Necteni disku s WINDOWS
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- _Dracul_
- Nováček

-
Necteni disku s WINDOWS
Zdravim.
mam kuriozni problem mam pocitac ktery mi necte zadne hdd s win. kdyz zapojim disk s linux pocitac funguje bez problemu ale kdyz zapojim disk s win ( zkousel jsem ruzne disky s ruznymi systemy ATA SATA atd . win 95, 98 , XP , 7 . ) ale vzdy kdyz system zacne nabihat se pocitac resetuje. Dřive vsechny disky behali bez problemu. Jedna se o starsi pocitac se zakladni deskou od MSI.
mam kuriozni problem mam pocitac ktery mi necte zadne hdd s win. kdyz zapojim disk s linux pocitac funguje bez problemu ale kdyz zapojim disk s win ( zkousel jsem ruzne disky s ruznymi systemy ATA SATA atd . win 95, 98 , XP , 7 . ) ale vzdy kdyz system zacne nabihat se pocitac resetuje. Dřive vsechny disky behali bez problemu. Jedna se o starsi pocitac se zakladni deskou od MSI.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Necteni disku s WINDOWS
samozřejmě že když máš nainstalovaný systém a přeneseš ho s diskem "někam", tak ten systém těžko naběhne... nebo to chápu špatně a ty už tam jeden systém máš a připojuješ druhý disk?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- _Dracul_
- Nováček

-
myslim ze to chapes dobre prenasim system s diskem "nekam", ale vzdy to slo bez problemu.
- zombux
- Odborník PCT

ne, je spíš výjimkou než pravidlem že takový systém vůbec naběhne. windows se vždycky instalují tak že se přizpůsobí danému hardwaru - přenášet systém do odlišného počítače je prostě prasečina.
- _Dracul_
- Nováček

-
Tak tim padem je problem vyresen
Dekuji
Dekuji
- `x3on
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
chtel bych se zeptat.. kdyz mam 2 na chlup stejne sestavy.. da se prenest disk s win a vsim ostatnim do druhe bez problemu?
- zombux
- Odborník PCT

ano, jen bude asi třeba znovu aktivovat windows, a doladit drobnosti typu změna jména počítače pokud bude s tím druhým v síti atd.
- _Dracul_
- Nováček

-
tohle delam casto funguje to bez problemu. Jen se to chova jako po padu systemu zepta se jestli chces system spustit normalne nebo nouzak atd.x3on píše:chtel bych se zeptat.. kdyz mam 2 na chlup stejne sestavy.. da se prenest disk s win a vsim ostatnim do druhe bez problemu?