Need for Speed SHIFT
Moderátor: Baneshee
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Re: Need for Speed SHIFT
Vynikající video bez zapnutých pomocníků:
http://www.youtube.com/watch?v=EErfROk_ ... dded#t=275
http://www.youtube.com/watch?v=EErfROk_ ... dded#t=275
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Maddogg
- Čestný člen

Zdá se že by to mohlo být hratelné i pro lidi kteří ví jak se normální auto chová
. Brzdné dráhy celkem odpovídají, sice ty nájezdy polosmykem do zatáček vypadají divně, ale to už asi bude jezdeckým stylem 
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Gametrailers recenze
http://www.gametrailers.com/video/revie ... -for/55938
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
Hra mi neběží na LCD TV, hodí to chybu a neodesílat.Nevíte někdo co s tim?Na normálnim monitoru to jde.Díky.
- Syntex
- Začátečník

-
řekl bych, že problém bude na straně ovladače grafiky a nebo v neoriginální hře.
- UncleCz
- Začátečník

Mně to dělá podobný problém, ale jen když nastavím vše na MAX + 1920x1080 + 8x AA.
Jakmile pak manuálně změním v konfiguračním souboru AA --> 4x AA , tak to jede bez problemu.
Jakmile pak manuálně změním v konfiguračním souboru AA --> 4x AA , tak to jede bez problemu.

- teplomet
- Žlutá karta Bazar

-
Jako kde to měníš.když to nemůžeš zapnout?
Nechápu to...
Nechápu to...
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevite kolik bude hra podporovat zavodniku v MP ? jestli teda vubec nejakej ma
, snad to nebude opet max 8 hracu ,chtel bych si to koupit hlavne ku-li MP nebot SP me nebavi
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- riXo
- Začátečník

Ako je to s HW narocnostou?
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám problém s touto hrou a volantem G25,v menu a ve hře si to myslím že mám furt sešlápnutej plyn takže mi to v menu neustále přeskakuje a ve hře přidává plyn,ikdyž jsem to v nastavení změnil,zkusil odinstalovat logitech gaming software ale nic nepomáhá,ale v GTR2 mi to jde v pořádku.
- UncleCz
- Začátečník

U me tady: c:\Users\UncleCz\Documents\NFS SHIFT\graphicsconfig.xml .teplomet píše:Jako kde to měníš.když to nemůžeš zapnout?
Nechápu to...
Tak si podle toho snad odvodis, kde by to melo byt u tebe....

- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
se musim zeptat pozdeji ,az si to nekdo koupi ....
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- barco
- Středně pokročilý

Podľa ohlasov napr. na guru3D fórach veľmi dobre, pokiaľ oželieš SSAO, tak je to hrateľné na plných detailoch aj na kartách typu nV 8800GT.riXo píše:Ako je to s HW narocnostou?
.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Po dojetí prvního závodu mi taky začalo bláznit ovládání, ale sešlápl jsem pedál na plyn a hodilo se to do normálu..blackshadow píše:Mám problém s touto hrou a volantem G25,v menu a ve hře si to myslím že mám furt sešlápnutej plyn takže mi to v menu neustále přeskakuje a ve hře přidává plyn,ikdyž jsem to v nastavení změnil,zkusil odinstalovat logitech gaming software ale nic nepomáhá,ale v GTR2 mi to jde v pořádku.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Narocny to neni vubec na gtx 260 s 8xAA vse na max. a neklesne to pod 60fps..
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
HEAD ma pravdu ze to narocne neni vubec, CPU je vytizene ve hre na max 30-40 procent, bohuzel ani grafika neni zcela vytizena a i tak jsou zde u me ( a podle for skoro u vsech co maji ATI ) FPS dropy v urcitych mistech, je to vcelku k podivu protoze neni problem udelat kolem 80FPS a semtam to zacne vyrazne skubat. Ale podle Guru3D se na oprave u ATI silne pracuje, to jsem zvedav no.
Nicmene ke hre samotne. Tento dil NFS je pro me mile prekvapeni po naprostych propadacich v minulych letech, ovsem je tu jedno velke ale, zavodni hry mam rad a vetsinou si hned zvyknu a po par kolech se zjiju s jizdnim modelem (at uz GTR,RBR,LFS,GRID) v kazde ze zminovanych her nebyl problem jezdit a ridit auto tak jak bych chtel, tady v NFS se mi zda ze si nekdy ovladani zije vlastnim zivotem a samovolne mi rizeni strhava zbytecne zpet ( a to bez jakychkoliv asistentu ). Na klavesnici to pro me bylo oproti podobne ladenemu GRIDu naprosta tragedie, tak jsem zapojil volant zajel par kol a mam trosku lepsi pocity - tady se mi zase ovladani na volantu vice libi nez v gridu. Nicmene jeste to bude chtit trosku cviku nez si na ovladani a fyziku zvyknu, hlavne u driftu ...
Nicmene ke hre samotne. Tento dil NFS je pro me mile prekvapeni po naprostych propadacich v minulych letech, ovsem je tu jedno velke ale, zavodni hry mam rad a vetsinou si hned zvyknu a po par kolech se zjiju s jizdnim modelem (at uz GTR,RBR,LFS,GRID) v kazde ze zminovanych her nebyl problem jezdit a ridit auto tak jak bych chtel, tady v NFS se mi zda ze si nekdy ovladani zije vlastnim zivotem a samovolne mi rizeni strhava zbytecne zpet ( a to bez jakychkoliv asistentu ). Na klavesnici to pro me bylo oproti podobne ladenemu GRIDu naprosta tragedie, tak jsem zapojil volant zajel par kol a mam trosku lepsi pocity - tady se mi zase ovladani na volantu vice libi nez v gridu. Nicmene jeste to bude chtit trosku cviku nez si na ovladani a fyziku zvyknu, hlavne u driftu ...
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No je to uplne brutalni sem se projel s maserati se vsema pomocnikama(az na idealni stopu) vypnutyma a musim rict, ze je to perfektni.Byl sem rad, ze sem se udrzel na trati a to sem to ridil na volantu...Na klavesnici to bude teprve peklo.Souper me ale uplne roznesl.
Pro predstavu jak to vypada at si kazdej udela nazor sam:).Jen skoda tech zvuku nak se to zkurvilo na tom videu.Ve hre je zvuk taky perfektni.
http://www.youtube.com/watch?v=fmAtKkipnGA
Zatim to vypada na nejlepsi dil serie spolu s NFS5
.
Pro predstavu jak to vypada at si kazdej udela nazor sam:).Jen skoda tech zvuku nak se to zkurvilo na tom videu.Ve hre je zvuk taky perfektni.
http://www.youtube.com/watch?v=fmAtKkipnGA
Zatim to vypada na nejlepsi dil serie spolu s NFS5
- korvinus
- Začátečník

-
takze hraju na klavesnici a to ovladani je u nekterych aut strasne(pomate reakce), je vubec mozne to dohrat na klavesnici? 
- milda001
- Nováček

-
Zdravím,
Hraji na ATI 4870 512MB a jsou místa kde mě FPS padají kolem 22snímku/s. Nastavení mám na max 1680x1050 s vypnutým aa=0. Je to celkem mrzuté:( tak snad příjde nějaký ovladač a pojede to v cajku:) CPU a RAm je dostačujici. Má někdo s ATI taky takové problémy?
Hraji na ATI 4870 512MB a jsou místa kde mě FPS padají kolem 22snímku/s. Nastavení mám na max 1680x1050 s vypnutým aa=0. Je to celkem mrzuté:( tak snad příjde nějaký ovladač a pojede to v cajku:) CPU a RAm je dostačujici. Má někdo s ATI taky takové problémy?
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ovladanie je uplne normalne, rozhodne sa mi to hra na klavesnici lepsie ako precitlively GRID.korvinus píše:takze hraju na klavesnici a to ovladani je u nekterych aut strasne(pomate reakce), je vubec mozne to dohrat na klavesnici?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||