prevazne DVD, jeden 720p, jeden v divx.Ssnake píše:divx/xvid?
Acer Timeline 1810T
Moderátor: Don
- myom
- Středně pokročilý
Re: Acer Timeline 1810T
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- dumar
- Začátečník
cerna barva a manipulacni poplatek upgrade na windows7 je 14.99 Euro,pritom prodejce tvrdil ,ze to bude zadaraa1bert píše:jakou barvu ? je nekde v CR ruby red nebo maji vsude jen cernou?dumar píše: 1810TZ a dnes ho bude vlastnit fyzicky
CPU AMD Ryzen 7700 MB GIGABYTE X670E AORUS MASTER , VGA ASRock RX 7900 XT RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 LG Oled42C2, Zdroj Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
- dumar
- Začátečník
vydrz s jednojadrem nemohu posoudit, ale zatim jede asi 3.5hodiny a baterie ukazuje jeste vice nez 4hod. do vybiti coz je skvele,zvlaste kdyz temer celou dobu jede na wifi. Hlucnost nulova a vykon necchci hodnotit ,je to kupovane jako studentsky notas tzn bezna prace,surf,filmy atd nic narocneho. IMHO (a to mi proslo pod rukami asi 6notebooku, Sony a dell) zatim super,temer bez chybicky,urcite se nejaka najde nic neni bezchybneGhost_svk píše:Daj potom vediet ake su tvoje skusenosti s TZtkom....Zaujima ma hlavne ako klesla vydrz, ako je na tom hlucnost a samozrejme vykon.dumar píše: Pritelkyne resila stejne dilema, ale uz ma objednane dvoujadro 1810TZ a dnes ho bude vlastnit fyzicky . Cena 12674kc.
Naposledy upravil(a) dumar dne pon 21. zář 2009, 11:44, celkem upraveno 1 x.
CPU AMD Ryzen 7700 MB GIGABYTE X670E AORUS MASTER , VGA ASRock RX 7900 XT RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 LG Oled42C2, Zdroj Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
- skuki
- Nováček
-
Caute,
Ja sa neviem rozhodnut ktory kupit ci ACER Aspire 1810T-353G25n alebo ACER Aspire 3810T-354G32n.Notebook potrebujem kvoli vysokej skole.Najma ma zaujal pomer cena/vykon/vydrz .Zatial sa priklanam k 3810T.Chcem ho vyuzit najma pocas dochadzania na vysku a na prednaskach.Cize klasika net,filmy,pisanie ...Ak by som si daco na tom zahral tak by to bolo len fajn.Ide mi najma o co najvacsiu vydrz a o male rozmery a samozrejme o co najmensiu hmotnost.Budem to brat cez otcovu firmu cize ceny bez dph...Diki za hocijake postrehy / klady a zapory /
Ja sa neviem rozhodnut ktory kupit ci ACER Aspire 1810T-353G25n alebo ACER Aspire 3810T-354G32n.Notebook potrebujem kvoli vysokej skole.Najma ma zaujal pomer cena/vykon/vydrz .Zatial sa priklanam k 3810T.Chcem ho vyuzit najma pocas dochadzania na vysku a na prednaskach.Cize klasika net,filmy,pisanie ...Ak by som si daco na tom zahral tak by to bolo len fajn.Ide mi najma o co najvacsiu vydrz a o male rozmery a samozrejme o co najmensiu hmotnost.Budem to brat cez otcovu firmu cize ceny bez dph...Diki za hocijake postrehy / klady a zapory /
- Ssnake
- Začátečník
-
ani ta 13tka nema dvd mechaniku, takze je to vlasne to same (stejne rozliseni, stejne vsechno...) takze je jen vetsi a drazsi...
FD500, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-U9B, 2x8, 1060, 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
- green14
- Nováček
-
Zajímalo by mě jak je na tom výkonově verze 1810T například při práci s Photoshopem (řezání grafiky).
Plánuji si ho koupit na surfování, filmy a občasný programování/kodování a k tomu potřebuju sem tam PS, takže bych byl vděčný za vaše zkušenosti.
Díky.
Plánuji si ho koupit na surfování, filmy a občasný programování/kodování a k tomu potřebuju sem tam PS, takže bych byl vděčný za vaše zkušenosti.
Díky.
- Satiriasis
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, taky budu kupovat bud 3810T nebo 4810T. Můj 10let starej notebook už opravdu dosloužil (nicméně ještě funguje ). Chci se zeptat, jak to bude s upgradem na W7? Někdo tu psal, že by to mělo jít za poměrně nízký poplatek - je to nějak officiálně doložený? Sám teď na stolnim PC jedu na W7 RC7100 a jsem s nima spokojenej a Visty tam nechci ani vteřinu (to tam raději hodim Ubunty). Nevíte, zda se chystají i tyto (3810T a 4810T) verze s dvoujádrovým ULV procesorem (zatím jsem viděl pouze 5810T). Děkuji
// ještě mě napadla taková zhovadilost, myslíte, že CPU půjde přetaktovat (tedy jestli vydají aktualizaci ClockGenu nebo SetFSB atp pro daný chipset. Vím, že mnozí budete teďka pobouřeni a nadávat mi jaký je to nesmysl,ale já si to tak úplně nemyslím. TDP půjde nahoru jen nepatrně a výkonem by si CPU dost pomohl a výdrž se nějak citelně nesníží. Zkoušel jsem různá CPU z architektury Core a i s nejhorším možným chladičem, aby se CPU sotva vypínal - kolem 80C a vždy pokud jsem nezvyšoval napětí, tak se teplota s rostoucí frekvencí nezvyšovala. A jelikož je každé CPU unikátní a i napětí u těchto ULV procesorů musí být naddimenzované, tak by třeba na 1,6-1,8Ghz mohl jít a kdyby jo, tak by to bylo značné plus k výkonu. Určitě na toto (taktování ntb) má každý jiný názor, tak mě prosím nekamenujte - nechci tu rozjíždět zbytečný flame. Pokud to náhodou někdo zkoušel, nebo o tom taky uvažoval, tak mi kdyžtak pošlete SZ s tím jak jste uspěli.
// ještě mě napadla taková zhovadilost, myslíte, že CPU půjde přetaktovat (tedy jestli vydají aktualizaci ClockGenu nebo SetFSB atp pro daný chipset. Vím, že mnozí budete teďka pobouřeni a nadávat mi jaký je to nesmysl,ale já si to tak úplně nemyslím. TDP půjde nahoru jen nepatrně a výkonem by si CPU dost pomohl a výdrž se nějak citelně nesníží. Zkoušel jsem různá CPU z architektury Core a i s nejhorším možným chladičem, aby se CPU sotva vypínal - kolem 80C a vždy pokud jsem nezvyšoval napětí, tak se teplota s rostoucí frekvencí nezvyšovala. A jelikož je každé CPU unikátní a i napětí u těchto ULV procesorů musí být naddimenzované, tak by třeba na 1,6-1,8Ghz mohl jít a kdyby jo, tak by to bylo značné plus k výkonu. Určitě na toto (taktování ntb) má každý jiný názor, tak mě prosím nekamenujte - nechci tu rozjíždět zbytečný flame. Pokud to náhodou někdo zkoušel, nebo o tom taky uvažoval, tak mi kdyžtak pošlete SZ s tím jak jste uspěli.
- SlezY83
- Nováček
-
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda máte tento notebook všichni tak hlučný, jako mám já . Jakmile ho vyndám ze zásuvky, tak je hlasitost v pořádku, ale jakmile připojím napájení, takzase větráček kmitá...
Nevím, jestli to není způsobeno Vistama - s tímto OS nemám nějaké zkušenosti. Kdyby jste měl někdo nějaký tipy, jak tu hlasitost snížit, dejte mi, prosím, vědět. Jinak natebooček poputuju zpátky do obchodu...
Nevím, jestli to není způsobeno Vistama - s tímto OS nemám nějaké zkušenosti. Kdyby jste měl někdo nějaký tipy, jak tu hlasitost snížit, dejte mi, prosím, vědět. Jinak natebooček poputuju zpátky do obchodu...
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Flashni BIOS.
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
- kubusz
- Nováček
-
Zdravím mám ntb timeline 4810TG, zkoušel jsem tam dát win 7, ale nespustí se ovladače přepínaní grafiky a odpojení mechaniky, pořešil tenhle problém někdo ?
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti to má přepínat grafiku mezi integrovanou a "neintegrovanou" tak ti to asi nepůjde. Mě to taky nejde (ASUS K50AB -HD3200 a HD4570).
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
- Ghost_svk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nema niekto odkaz na nejaku recenziu na 1810TZ??? Ja bud hladam zle, alebo fakt nic nie je este....
- SlezY83
- Nováček
-
Recenzi jsem taky nenašel . A tak jsem koupil přes e-shop a když mi nebude vyhovovat, tak ho prostě vrátím...
Ještě mám jeden dotaz já. Na toho, kdo má nějaké lepší zkušenosti s Win Vista. Kydyž se vypne u tohoto noteboooku síťové napájení, tak se strašně ztiší větráček. Nastavoval jsem na notebooku schéma úspora energie a taky jsem nastavil stejný hodnoty v módu, který je na baterii a na síť, ale větráček se pořád slyšitelně točí. Nevíte, čím by se to dalo někde nastavit? Speedfan mi ten větráček nenašel . Chtěl jsem tichý notebook, ale
Atom mi připadal pomalý, tak jsem vzal tento a teď tohle...
S tím BIOSem nevím, máš s tím nějaký zkušenosti? Jaký tam nahrát? na webu jsou 2 verze.
Ještě mám jeden dotaz já. Na toho, kdo má nějaké lepší zkušenosti s Win Vista. Kydyž se vypne u tohoto noteboooku síťové napájení, tak se strašně ztiší větráček. Nastavoval jsem na notebooku schéma úspora energie a taky jsem nastavil stejný hodnoty v módu, který je na baterii a na síť, ale větráček se pořád slyšitelně točí. Nevíte, čím by se to dalo někde nastavit? Speedfan mi ten větráček nenašel . Chtěl jsem tichý notebook, ale
Atom mi připadal pomalý, tak jsem vzal tento a teď tohle...
S tím BIOSem nevím, máš s tím nějaký zkušenosti? Jaký tam nahrát? na webu jsou 2 verze.
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ASUS má přímo utilitu na flashnutí BIOSU ve Windows. Nevím jestli má něco takovýho Acer. Ale tak de to třeba cez flashku.
Takže když Ti to jede na baterku tak je tichý, ale když to píchneš do sítě, tak se ti větráček roztoči a je slyšet?
Takže když Ti to jede na baterku tak je tichý, ale když to píchneš do sítě, tak se ti větráček roztoči a je slyšet?
- SlezY83
- Nováček
-
jojo, přesně tak. Ale řekl bych, že to ani není o teplotě procesoru, protože jakmile vytáhnu napájení, tak větráček IHNED přestane. Není to zase nějako přehnaný hluk, ale představoval jsem si na takovýho střízlíka menší - když je ticho, tak ho uslyšíš
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono možná když to píchneš na síť, tak se Ti změní režim napájení na vysoký výkon a ten prostě potřebuje napájení. Jinak mě nic dalšího nenapadá. Zkus teda jak to dáš na síť někde zjistit, jestli tam nemáš vysoký výkon nebo tak něco a případně to přepnout. (Ale tohle asi funguje jen při baterce, ty režimy)
- Ghost_svk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to SlezY83: a ty mas verziu s dualcore 1810TZ???
Ako si spokojny s vykonom a ostatnymi vecami? Mas nejake ine negativne skusenosti, okrem teda toho hluku pri napajani zo siete?
Ako si spokojny s vykonom a ostatnymi vecami? Mas nejake ine negativne skusenosti, okrem teda toho hluku pri napajani zo siete?
- SlezY83
- Nováček
-
Na testovani vykonu zatim nebyl nejako cas, ale zatim se mi zdal dostatecny. Nemam to na hry, ani na nejaky prevody videa, ale jako ntbk na cesty.
Jinak jsem nastavoval manualne (i pri napajeni ze site), ze chci napajeci schema "uspora energie" a ve schematu je nastaveny stejny veci, jako pri rezimu na baterii a na sit.
Jinak jsem ho jeste moc netestoval-snazil jsem se vyresit vetracek. Pak kdyztak neco napisu
Jinak jsem nastavoval manualne (i pri napajeni ze site), ze chci napajeci schema "uspora energie" a ve schematu je nastaveny stejny veci, jako pri rezimu na baterii a na sit.
Jinak jsem ho jeste moc netestoval-snazil jsem se vyresit vetracek. Pak kdyztak neco napisu
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je možnost (nejméně pravděpodobná), že když to píchneš na síť, tak se ti rozjede na pozadí nějaká aplikace, která nějak využíva CPU a ten se musí chladit a proto se rozjede větrák. To je asi nejmíň pravděpodobný. Jinak zkus aktualizovat ten BIOS a uvidíš.
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To je vlastnost, nikoli "bug", dělá to i na mém HP. Klidně můžu jet 2h na vysoký výkon a vysoký jas (s tím, že v idle se podtaktovává) a větrák se málokdy roztočí, většinou stojí...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů