Viz co jsem psal o par prispevku vice. Ati o tomto problemu vi a uz pracuje na hotfixu, v nekterych mistech mam stejny problem sice to nepada k 20 ale vyrazne to poskubava a je vcelku jedno jak je hra nastavena jestli s 0xAA nebo 4xAA ci vse medium nebo high, tyto propady jsou tu tak ci tak nekdy mensi nekdy vetsimilda001 píše:Zdravím,
Hraji na ATI 4870 512MB a jsou místa kde mě FPS padají kolem 22snímku/s. Nastavení mám na max 1680x1050 s vypnutým aa=0. Je to celkem mrzuté:( tak snad příjde nějaký ovladač a pojede to v cajku:) CPU a RAm je dostačujici. Má někdo s ATI taky takové problémy?
http://www.pcgameshardware.com/aid,6951 ... /Practice/
Kód: Vybrat vše
Need for Speed: Shift - Performance estimation
Although we wanted to deliver graphics cards benchmarks of Need for speed: Shift, we have to refrain from doing so. In our version of the game Nvidia's Geforce cards were running without problems, but AMD's Radeons were noticeably slower that usually. AMD is already aware of the problem and is working on optimizations for Shift. As soon as we receive a solution for the problems we will deliver benchmark results for graphics cards and processors.