apache2triad: problémy při spouštění

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Ladic
Začátečník
Začátečník

apache2triad: problémy při spouštění

Příspěvek od Ladic »

Zdravim,

nainstaloval jsem si server apache2triad ale při pokusu o spuštění se objeví hlaska:
Microsoft visual C++ Runtime library

Runtime error
Program: C:\apache2triad\php\bin\php-win.exe
An application has made attempt to load C runtime library incorrectly.

PHP Startup: Unable to load dynamic library
C:\apache2triad\php\extensions\php_curl.dll - proces inicializace dynamicky pripojovane knihovny DLL se nezdaril.

Mam win vista home premium 32 SP2, pritom jsem ho tam uz pred reinstalaci OS mel a bez problemu vse fungovalo. Nevite jak by se dal tento problem resit?dikes.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: apache2triad: problémy při spouštění

Příspěvek od OndraSter »

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

tak jsem zkusil a stejne to nepomohlo, stahnul jsem si teda server XAMPP, jen mam takovej problem - vsechny sluzby mi bezi, ale na localhost se nedostanu ani tak http://127.0.0.1 ani tak http://localhost, nevim jestli se ma neco nastavit v konfiguracnim souboru httpd.conf, nebo proc to nejede???
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Nevím jestli je nejlepší instalovat tyhle balíky, nedávno jsem tu postoval návod na instalaci Apache + PHP + MySQL + phpMyAdmina na PC (Win i Lin (gentoo)), nechceš zkusit to?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

ok to by slo, das mi odkaz? nebo na mejl?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Tu: http://pct.ondraster.cz/wamp.pdf

Jinak jde to použít i na Apache 2.2, ale knihovna s PHP je potom php5apache2_2.dll.

Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

diky moc, tak jsem to udal ale v ty slozce C:/Windows/.../hosts mam zaznam pro localhost :( tzn. ze treba mam ten port 80 blokovanej? uz pred tim mi easy php hlasilo ze port pouziva jiny webovy server a to jsem tam jiny nemel a skypa vyplyho, tak treba zkusim zmenit ten port na 1234 ok? Ty moduly ale zakomentovany nejsou ne?A tady ty radky LoadModule php5_module atd... je jedno kam dam do toho souboru?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Teoreticky je jedno kam to dáš, já to dávám těsně před konec, hned za Language (resp jak to je, je to s těma 30ti jazykama za sebou)

Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

Nejdriv jsem si stahl Apache 2.2.1 a ten proste nak ne a ne bezet, tak jsem si nakonec stahl doporucenej 2.0.63 a vse ok :) Diky moc.
Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

Tak jsem se radoval predcasne :( slo to jen chvili po opetovnym startu, jsem spusil v cmd prikazem :
net start apache2
vypis: Sluzbu apache2 nelze spustit

doslo k chybe specificke pro sluzbu: 1.

Dalsi napovedu zistkate prikazem NET HELP MSG 3547. Nevite cim by to mohlo byt????
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Nemáš zaplý Skype nebo nějaký program, který by mohl obsadit port 80?

Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

nn skype vyplej firewall taky jeste hamachi a tyhle cajky taky,cistil jsem jeste registry ted a odinstaloval vse co souvisi nak s apachem a ted jsem to dal znovu instalovat ale pise v cmd: pri pokusu o pristup k socketu doslo k chybe, neco o opravnenich a tak ....
Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

ja to tam snad nedostanu, zlatej linux! nepomohlo by to delat v nouzovym rezimu co se tyce tech prav??
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

A máš nastavený správně httpd.conf? Podívej se po řádce Listen, jestli tam není nějaká hovadina...

A pošli sem celou hlášku.

Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

Toto je hlaska po dokonceni instalace, to je pri instalace kdy jeste sam nic neinstaluju,predtim se to neukazovalo...

-<OS 10013> Došlo k pokusu o přístup k soketu způsobem zakázaným jeho přístupovými oprávněními. : make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
Note the errors or messages above, and press the <ESC> key to exit.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak já jedu na PHP Version 5.2.6 a Server API Apache 2.0 Handler
A s instalací jsem měl problémy taky. Mi to nebralo tu knihovnu php5apache2_2.dll když jsem tam odebral to _2 tak mi to taky nejelo, jsem stáhl nějakou jinou instalaci toho PHP, extrahoval a tu knihovnu přebral. Sice teď složka PHP má 2x více kapacity, ale jede to.
A zapnout mi to taky nejde, nastavil jsem automatické zapnutí po spuštění a to se spustí, když to ale chci zapnout přes tu ikonku tak mi to nejde.
Jestli chceš můžu ti poslat přesně ty věci co mám naistalované já, jenom je to trochu starší, ale zatím se i nechtělo to předělávat
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

jj, to by bylo fajn jestli ti to jede na vistach, jak to posles?
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

no, tak PHP bych ti mohl poslat, ale mi nedošlo že ty máš problém s Apache. Zkusím pohledat jestli najdu instalačku.

Edit:\\ je to tu http://public.picvi.com/apache/httpd/bi ... no_ssl.msi
a PHP zde php5.rar - 17.2 Mb
a návod podle kterého jsem to dělal je zde http://programujte.com/?akce=clanek&cl= ... -za-krokem

Edit2:\\ Nedělal jsem to přesně... složky mám podle sebe. tak se připrav na změnu některých souborů, jinak v php.ini nic neměň, teda pokud nebudeš mít hodně velký důvod. S jeho nastavením jsem dělal dlouho, aby fungoval zápis <? a nemusel jsi používat <?php atd... jenom mail mi nefunguje, ale ten jsem neřešil...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

ja to uz jednou delal a bezelo to v pohode, a pokud chce nekdo easy kvalitni cestu tak www.xampp.org

jinak ano, zlatej linux a zlatej ondra :D
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Ladic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladic »

snad to pomuze, nikdy jsem s tim takovy problemy nemel,ale windowsy si zijou svym zivotem a nikdo nevi co je napadne :D vsem diky za pomoc, vazim si toho- Treba tohle ale nebude muj posledni prispevek tady :)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“