Zaheslovaný IBM T42
Moderátor: Don
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zaheslovaný IBM T42
Ahoj, kámoš má zaheslovaný notes IBM T42 (už v biosu) - jak toto obejít? Zkoušel odpojit jak normální, tak baterku na desce na 15 min a stále nic. Nic podobající se jumperu na desce není. Co s tím?
Je jedinou možností opravdu jen toto nebo výměna desky?
Je jedinou možností opravdu jen toto nebo výměna desky?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
- smoula
- Mírně pokročilý
Re: Zaheslovaný IBM T42
Ona deska moc drahá neni,vyměna taky moc těžká neni.
IBM tuším má nějakou utilitu zajišťující odheslování ale jistý si nejsem.
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
SpeedyGT píše:Je jedinou možností opravdu jen toto nebo výměna desky?
Pokud to je supervisor password tak ano, nic jiného s tím udělat nejde. Případně známý s tím má zkušenost (asi 10 kousků), tak případně ti na něj můžu dát kontakt .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak výměnu desky u notesu bych snad zvládl. S tou utilitou - nevím jak by to fungovalo...smoula píše:Ona deska moc drahá neni,vyměna taky moc těžká neni.
To zapojení je sice jednoduché pro malé děti, i tak se mi s tím ale pájet nechce, navíc nemám mikropájku a už vidím jak to tam k tomu čipu machotím... Kontakt by se hodil, cokoliv co bude levnější než výměna desky kámoš bereOndraSter píše:Pokud to je supervisor password tak ano, nic jiného s tím udělat nejde. Případně známý s tím má zkušenost (asi 10 kousků), tak případně ti na něj můžu dát kontakt .
Zatím díky za rady!
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
- Bajdik
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten "kontakt" jsem já, napiš a já vysvětlim jak na to. Určitě to zvládneš
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem nekolik T-cek a X-ek hackoval. vsechno zavisi na pouzity EEPROM, ve ktery je ulozeno heslo - nektery se nechaj precist pomoci jednoduchyho prevodniku, u jinejch je lepsi EEPROM vyletovat (pokud mas horkovzdusnou stanici je to zalezitost 10s), precist v programatoru a znovu priletovat...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jde o to, že u některých se používá jakási podivná atmel 24rf eeprom, která je dost špatně čitelná.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
vsechno jde, kdyz se chce a kdyz mas slusnej programator.
btw - vice o hacking IBM zde: (odtud jsem cerpal, vyzkousel, overil a funguje to)
http://sodoityourself.com/hacking-ibm-t ... -password/
btw - vice o hacking IBM zde: (odtud jsem cerpal, vyzkousel, overil a funguje to)
http://sodoityourself.com/hacking-ibm-t ... -password/
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!