Presne tak. Preto som povodne pisal 400 eur.Don píše:stejne to dopadne jako obvykle cca 1$=1€
A boty sa zrat nebudu.
EDIT: vypada to ze naozaj tam bude ten novy chladic ako na samploch.
http://www.hardware.info/en-UK/news/ymi ... _preorder/
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Presne tak. Preto som povodne pisal 400 eur.Don píše:stejne to dopadne jako obvykle cca 1$=1€

Aj tu zaplatis DPH,ziadny obchod v USA ti nic nepreda bez DPH.To je taky isty obchod ako napriklad Frys.comfaugusztin píše:Krteq to je sice pravda, ale newegg a podobne obchody predavaju bez DPH (VAT), kazdy kupujuci si je povinny odviest dan sam (okrem statov uvedenych v helpe). Takze americkych $399 bez DPH je naozaj nasich €320 s DPH, resp. ~270€ bez DPH.

Ved o tom hovorim,ze nikde v USA nemas uvedenu cenu s DPH.Bol som tam tento rok a sam som tomu zo zaciatku neveril.Aj ked som si nieco objednal cez internet tak az po potvrdeni objednavky mi bola pripocitana DPH.Urcite kazdy zaplati DPH neakym sposobom.Nic nieje nezdanene.faugusztin píše:Tak si pekne pozri ako to funguje pre obcanov USA mimo urcenych statov USA (Kalifornia a par dalsich). DPH pri objednavke neplatia, Sales tax az na vynimky pri objednavke neplatia. Pozor, netvrdim ze sales tax nasledne nemusia zaplatit. Ale nie je to zohladnene v zverejnenej cene, v USA v kazdom jednom celostatnom eshope mas typicky uvedene ceny bez akychkolvek dani, takze este raz, americkych $399 odpoveda nasej cene bez DPH, a tym nemyslim sumou, ale vyznamom. Proste cena co vidis napr. na newegg je bez dane.

Spekuluje sa tu o vsetkom moznom co sa tyka novej rady radeonou tak preco nie o cenach ktore sa odvijaju aj od DPH.Ak mas nieco k tej teme,mozes napisat.no-X píše:Systém daní a dovozu prosím řešte někde jinde. Sem patří spekulace o hardwaru.

Tak s tou cenou bych to tak růžově neviděl, jedině cena bez DPH (cenu znám taky) ... v ČR jich bude v první várce sakra málo, kdo nekoupí první den má smůlu. A ten počet je navíc tristní ...Stratos píše:ja uz VO cenu znam ale napsat ji nemuzu. A neni to zas tak zle jak tu nekteri maluji certa na zed. Kdyz to kllapne bud eu me doma pristi tyden HD5870 take.