Taikodom

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Atapi
Začátečník
Začátečník

Taikodom

Příspěvek od Atapi »

Všude se píše že je to něco mezi EVE online a očekávaným Jumpgate Evolution, teda vesmírná sci-fi MMORPG. Hra obsahuje zhruba 250 let fiktivní historie vesmíru od roku 2004. Lodě by měli být upravitelné, rozdělené do čtyř základních kategorií, stejně jako povolání - stíhač, bombardér, scout, nákladní. A hlavně hra je zdarma, ale jak už to většinou bývá, obsahuje mikroplatby.

Datum vydání: říjen 2008
Homepage hry: http://www.taikodom.com
Gameplay video

Minimální požadavky:
Windows XP
CPU 1 GHz
512 MB RAM
2 GB free space in HD
64 Kbps internet connection

Mikroplatby:
Ve hře existují 2 měny - Hoplony (dále jen H$) a Taely (dále jen T$), klasická herní měna jsou T$, za US$ jdou nakupovat H$ (v poměru přibližně 1 USD = 50 H$).
Za H$ se v první řadě dá koupit "Affiliation" = 50x větší skladiště, více slotů pro lodě, 100x větší pojistné krytí (?), lepši doprava a hlavně možnost dostat se do všech soustav (viz mapa), v základní verzi hry jsou přistupné pouze soustavy Solar, Epsilon Indi a Barnard (což pokrývá přibližně 75% mapy). Cena je 450 H$ (teda 9 USD) za 30 dni, 1100 H$ za 90 a 1850 H$ za 180 dní.
Dál se za H$ daj koupit věci jako lodě, zbraně, munice,... ale vždy v lepší kvalitě než za T$ (což se možná bude dát dohnat craftem, ale o tom zatím nic nevim :D ) a časově omezeny na 90 nebo 180 dní.

Mapa (lehce upravená pro větší přehlednost):
Obrázek

A teď dotaz, hrál to někdo někdy? :lol: Já o tom slyšel dneska poprví a to jsem celkem nedávno koukal po různejch vesmírnejch simulátorech (do bety Jumpgate Evolution jsem se nedostal :angry2: ). Docela mě to zaujalo, takže zejtra se jde zkoušet.
Naposledy upravil(a) Atapi dne ned 20. zář 2009, 14:34, celkem upraveno 1 x.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Taikodom

Příspěvek od shadow »

Zajímavé.. thanks for sharing with us...
show must go on..
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

wow, tak toto určite vyskúšam
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Škoda těch plateb, trochu jsem to čekal, ale že budou omezený třeba i oblasti to vážně ne. :roll:
//Zdá se mi to nebo to někdy strašně laguje?
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Veľa som si z toho nezahral - obraz (3D atď. - text, rámčeky atď sa zobrazuje dobre) mi to zobrazuje ako na AGP HD2600XT bez AGP hotfix ovládačov :D
Ale aj tak by som to nehral, načítava sa to hrozne dlho, resp. dlhé bezvýznamne konverzácie atď. ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Načítá se to na začátku dýl, ale pak se to dá přežít a ty konverzace... nevim co myslíš, jestli tvorbu postavy a tutorial, tak to se dá proklikat. :P
Jinak taky mi to blblo (nějaká divná obnovovací frekvence...), ale po restartu to jede všechno v pohodě (až na lagy :evil: ), co znamená "ako na AGP HD2600XT bez AGP hotfix ovládačov" tady moc neřekne, né každej má AGP HD2600XT...

Jinak to po dni hraní vypadá docela slušně, až na některý detaily (např. různý NPC), který tomu hodně ubíraj na hratelnosti.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“