T500 s ATI 3650? nebo jiný??

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Rob323
Nováček
Nováček

T500 s ATI 3650? nebo jiný??

Příspěvek od Rob323 »

Jaký je váš rozpočet?
25 000-35 000 Kč

Jakou velikost notebooku preferujete?
14“ až 15“

Preferujete nějaké značky?
HP/Lenovo (cca 70% pro Lenovo)

Co budete na notebooku nejčastěji dělat?
Internet, filmy, kancelářská práce (word, excel...), starší hry (WoW), v budoucnu možná AutoCAD

Budete ho nosit stále s sebou nebo nechávat doma na stole?
Minimálně 2x za den (pěšky/mhd/vlak)

Chcete na něm hrát hry? A pokud ano tak jaké?
Asi jenom WoWko, na ostatní hry mám stolní PC

Jak dlouhou výdrž na baterie požadujete?
3h internet; 1,5h wow

Jaký operační systém (Windows Vista, XP, Linux, FreeDOS, bez OS)?
Win 7/XP

Displej

Preferujete širokoúhlý nebo klasický poměr stran, resp. chcete laptop s 16:10 nebo 16:9 LCD?
16:10

Jaké rozlišení by váš laptop měl nabízet?
WSXGA 1680 x 1050

Chcete lesklý nebo matný displej? (Lesklý displej nabízí lepší podání barev, jsou na něm ale vidět odlesky, matný odleskovým neduhem netrpí)
Určitě matný

Kvalita zpracování a design

Je pro vás design počítače důležitý? A pokud ano, můžete připsat jaké se vám líbí.
Stačí design Lenova :D

Jak dlouho má laptop vydržet (dokud nebudete kupovat nový)?
3roky

Komponenty
Jakou značku a typ procesoru preferujete? - Intel

Jak velká má být operační paměť? - 4gb (klidne si ji dokoupim)

Jakou značku a typ grafické karty preferujete? - NV, ale ani ATI by neměla vadit

Jak velký má být pevný disk? - 250gb+

Potřebujete optickou mechaniku? A pokud ano tak jakou?

Vyžadujete nadstandardní funkce zabezpečení (TPM čip, čtečku otisků prstů)? - určitě to bude +

Máte nějaké speciální požadavky? - Kvalita, odolnost, tiché a účinné chlazení, komplet matné provedení, pokud možno plynulé hraní WoWka v nat. rozlišení a na full detaily

... snad sem na nic nezapomněl :D... dik
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: T500 s ATI 3650? nebo jiný??

Příspěvek od Pavel.P. »

Tento notebook je výborný, kamarád ho vlastní a po práci s ním jsem celkem dobrého pocitu. Nechal bych tady ve výběru, jen počítej s tím, že wow na tom na nativní rozlišení nerozjedeš na full detaily a plynule ve full raidu když každý udělá nějaké super kouzlo, to totiž dává i moje 3870 jen 35 FPS

...
Vexfalard
Nováček
Nováček

Re: T500 s ATI 3650? nebo jiný??

Příspěvek od Vexfalard »

Já TP500 mám a můžu ti ho doporučit. Je to prakticky nesmrtelnej noťas. Spadne ti ze stolu, nasadíš zpátky baterku a jedeš dál. Hry se na tom dají hrát na snížený detaily vpohodě, ale na vysoký detaily má hold moc velký rozlišení. Na práci nebo výdrž na baterku je dokonalej.
Home office: PC: MB: ASUS P8P67; CPU Intel Core i5 2500k; RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB; GPU: AMD Radeon 6950@6970; Storage: INTEL 320 120GB SSD + Samsung SpinPoint EcoGreen F4 2TB; PSU: SEASONIC X-760; Case: Fractal Design DEFINE R3 Pearl Black; Monitor: DELL U3011 + 2x DELL P2011H; KB + mouse: Logitech K800 + Logitech Performance MX
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“