niektory uzivatelia ju tu uz nejaky cas maju. Tomu mozes veritbandita píše:Thellwin píše: A jako v čem, nemohu tu vyjádřit svůj názor , s tím že tu kartu budu mít dříve než ostatní „users“ zde??
Nie ja to niesom
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

niektory uzivatelia ju tu uz nejaky cas maju. Tomu mozes veritbandita píše:Thellwin píše: A jako v čem, nemohu tu vyjádřit svůj názor , s tím že tu kartu budu mít dříve než ostatní „users“ zde??

HD 5850 doma bohuzel nemam, ty se na trh nejspis dostanou o neco pozdeji. Recenze pak bude dodatecne az budu mit kartu k dispozici.barco píše:@Kamikadze vďaka za postrehy, nemohol by si ešte zhruba načrtnúť výkon HD 5850 ?
Super, za tohle diky. Uz jsem to rozjel a pod Windows 7 funguje Riva Tuner vyborne. Bohuzel po pridani ID karty do cfg souboru se zpristupni jen tahla pro ovladani otacek vetraku a monitoring teploty jadra. Tahla pro frekvence nikoliv.barco píše:Ja používam Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... count=1539Vantage feature tests:
3870, 4870, 5870, GTX260sli
Texture Fill:
347, 781, 1880, 1235
Color Fill:
3.0, 5.5, 7.63, 11.66
Parallax Occlusion Mapping:
7.8, 20.6, 60.86, 64.04
GPU Cloth:
8.6, 18.4, 29.96, 28.74
GPU Particles:
15.9, 32.6, 53.00, 42.26