Propojení Pc s Tv......

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
klim11
Nováček
Nováček

Propojení Pc s Tv......

Příspěvek od klim11 »

Zdravím....mám-MS Windows Vista Home Premium SP2,AMD Athlon 64 Processor 4000+,1,0GB RAM,ATI Radeon 1250 Xpress...a nedaří se mi propojit Pc s Tv,tzv.žádný obraz ani zvuk na Tv...
Karta WinTV od Hauppauge. Typ WinTV-HVR-1110. Podpora DVB-T,vice na http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000C3H
Obrázek
Obrázek
propojil jsem to....Audio-video propojovací kabel 3x CINCH,potom přes S-video....
Televizor...http://www.home-elektro.cz/televizor-lg-21fs2blx
můžete mi prosím poradit....??
V pc mi jde Tv,když jsem to propojil přes Tv In..Přehrál ve Windows Media ceter..signál ok.....
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Re: Propojení Pc s Tv......

Příspěvek od GulDucat »

Do koaxialniho vstupu TV karty napojite antenu.
TV napojite na vystup graficke karty, a zvukove karty.
klim11
Nováček
Nováček

Příspěvek od klim11 »

Děkuji...!!!ještě jedna maličkost.pujdou mi přehrát pc filmy na Tv..???tzv.abych sledoval na Tv s pc??
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Ano, pri takovem zapojeni si muzete pustit na pocitaci film a videt ho na televizi.
Nicmene celkove tu bude problem se zvukem, zvukova karta nema dva vystupy, takze na to abyste mohl pripojit TV, budete muset odpojit PC repracky :/
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Už trochu pozdě, ale záleží jakou má desku. Já mám GigaByte s int. zvukárnou Realtek ALC888 a výstup si můžu dát na jakoukoli barvu, a třeba i 4 výstupy.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“