(popravdě, hry.cz a jejich pochybného kecálka nepoužívám, ale dostávám čočku doma od mamky za to že jsem jí tam nahodil Linux
Promblémy s Xandrosem na EeePC701
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Promblémy s Xandrosem na EeePC701
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně Xandrosu postaveného na Debianu. Potřeboval bych aby se automaticky po startu připojil do mé domácí wifi sítě a další problém se týká diakritiky na serveru hry.cz kde v tom jejich "kecálku" se diakritika nezobrazuje korektně.
(popravdě, hry.cz a jejich pochybného kecálka nepoužívám, ale dostávám čočku doma od mamky za to že jsem jí tam nahodil Linux
)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Promblémy s Xandrosem na EeePC701
Čo sa týka tej diakritiky tak to budú asi nejaké chýbajúce fonty (skúsil by som msttcorefonts) a k wifi ak to nejde nejak zaškrtnúť v network manageri tak skús prezrieť toto: http://wiki.eeeuser.com/wpa_default_xan ... supplicant

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4