IObit Security 360- Advanced SystemCare

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
systemjack
Začátečník
Začátečník

IObit Security 360- Advanced SystemCare

Příspěvek od systemjack »

Vyzkoušejte tento zajímavý program pro bezpečnost před malware. Umí to česky, tak že nebude s ovládáním problém. Nabízí čtyři úrovně ochrany, velmi užitečná věc je volba pasivní ochrana, která nabízí ochranu prohlížeče, IE a Mozily před spyware a dalším. Program nabízí také realtime ochranu.
Aktualizace jsou ruční ve verzi PRO asi automatické. Program je free a v češtině.
Dále je zajímavý také program od téhož výrobce Advanced SystemCare.Program dokonale opraví Vaše PC, stačí stisknout tlačítko Start. Nabízí také volbu utilitky na optimalizaci a výkonu PC.
Díky tomuto programu jsem si zrychlil start a vypínání PC, vylepšil spojení s utilitkou internet boostr, stránky se načítají rychlejí, stejně jako start Firefoxu a mnoho dalšího. Program je free a česky.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: IObit Security 360- Advanced SystemCare

Příspěvek od zombux »

"Program dokonale opraví Vaše PC, stačí stisknout tlačítko Start" - tohle mě dokonale děsí.
ignorelist: kremrole a dezoláti
systemjack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od systemjack »

zombux píše:"Program dokonale opraví Vaše PC, stačí stisknout tlačítko Start" - tohle mě dokonale děsí.
Vyzkoušej, mě to taky překvapilo a docela příjemně.Jsou tam ale utilitky tak si to můžeš vytunit i sám.
Řekl bych, že je to jeden z mála dobrých free programů.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

zombux píše:"Program dokonale opraví Vaše PC, stačí stisknout tlačítko Start" - tohle mě dokonale děsí.
dokonale urcite ne, ale pouzivam to jako nahradu za tune-up na W7
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“