Nové verze zvukovek od Creative
- Patt
- Nováček

-
Nové verze zvukovek od Creative
Odešla mně zvukovka a chtěl jsem si koupit nějakou novou. Docela často hraju hry, tak bych šel do nějaký X-Fi od Creativu. Když jsem ale zjistil, že ty zvukovky už jsou tu od roku 2006, tak mě napadlo, jestli se nechystá nějaká nová řada, šel bych rovnou do ní. Na netu jsem nic nenašel, žádné info, že by se něco takového chystalo, nemáte někdo nějaké informace, jestli se něco chystá?
- myom
- Středně pokročilý

Re: Nové verze zvukovek od Creative
nechysta, neni duvod... kdyz tak se podivej po xonaru.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Patt
- Nováček

-
Přeci už je to 3 roky. Z novou řadou zvukovek by vydělali určitě vydělali balík peněz
Já bych chtěl nějakou, ze který jde basovější zvuk, vážnou hudbu na tom poslouchat nebudu, ale spíš hry, film a taneční hudbu. Měl jsem doma Audigy 2 aa zvuk mě zní vyhovoval.
Koukal jsem po této
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41108
Po xonaru jsem se také díval, ale zvukovky od Asusu moc neznám a chtěl bych už něco lepšího, něco kolem 2700 jak stojí ta XFina a nerad bych koupil něco co by mi potom nevyhovovalo, pokud byste někdo měl nějaký typ na herní grafiku sem sním..Budu jenom rád
Já bych chtěl nějakou, ze který jde basovější zvuk, vážnou hudbu na tom poslouchat nebudu, ale spíš hry, film a taneční hudbu. Měl jsem doma Audigy 2 aa zvuk mě zní vyhovoval.
Koukal jsem po této
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41108
Po xonaru jsem se také díval, ale zvukovky od Asusu moc neznám a chtěl bych už něco lepšího, něco kolem 2700 jak stojí ta XFina a nerad bych koupil něco co by mi potom nevyhovovalo, pokud byste někdo měl nějaký typ na herní grafiku sem sním..Budu jenom rád
- myom
- Středně pokročilý

xonar je ma lepsi soucastky nez xfi. ale jinak je jedno, jakou xfi koupis, zalezi na tvych potrebach vstupu/vystupu.
- Fox_25
- Začátečník

-
XFi nebrat. Hraje +- stejně jako AUDIGY(Kromě Xram, EAX5). XONAR je na tom zvukově o mnoho líp a ten EAX se dá oželet. I já podlehl marketingu CREATIVu a koupil XFi v plné palbě krom kožených sedadel(nemám čelní panel). Teď na ni chystám HW mód který zlepší zvuk. výstup.