Call of Juarez: Bound in Blood

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Call of Juarez: Bound in Blood

Příspěvek od Thellwin »

Mě grafická stránka hry přijde luxusní, i na dnešní dobu to na max. snese srovnání s špičkou a navíc to běží plynule i na průměrné sestavě. Nevím jak by to HD4830 zvládala ve vyšších rozlišeních, ale dneska už je to dost podprůměr :)

Hratelnost mi přijde taková ... jako Call of Duty z divokého západu ... jenže právě MW1 ukázal, že princip jako takový není špatný, to jenom prostředí druhé světové se už okoukalo. CoJ mi proti CoD přijde přece jenom takové příběhovější, člověk se cítí jako ten, kdo ovlivňuje dění a ne jen jako pěšáček na poli, kterým hýbají jiní. Pro toho, kdo hrál i jedničku to je i tom, že některé postavy zná a konečně se dozví i něco z jejich minulosti a proč se některé věci staly, tak jak se staly.
Goldnoob team proud member!
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Ale jo, ta grafika je dobre udelana, me to beha kolem 100 fps na max, takze ten engine pekne zobrazuje i optimalne.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Teď jsem zjistil chlapci, když jsem brouzdal nastavením, že na xboxu teda autoaim vypnout jde a u pc ne:D Nevim co k tomu dodat, to je snad špatný vtip. Vždyť ten autoaim je právě pro konzolisty. No totální ironie fakt. Hrozně to kurví hru, proto jsem to dohrál za Thomase, ale teď když vyšla čeština jsem si to chtěl projet znova za Raye, ale to míření je nechutný. Není náhodou na to nějaký fanouškovský patch?
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě ten autoaim znechutil natolik, že hraju jenom za Thomase. Jinak ovšem skvělá hra.
krtek1985
Nováček
Nováček

Příspěvek od krtek1985 »

Dobre odreagovani od modernich strileček ala crysis,F.E.A.R.,Unreal,CoD,atd. pekna grafika aj hratelnost.Všem vřele dopuručuji. 2 8) :) :wink:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jsem zapomněl, že už jsem to dávno dohrál a bavil jsem se u toho skvěle. Jenom škoda té herní doby, mohlo to být i delší. Proti prvnímu dílu více akční. Takové CoD z westernového prostředí, alepo čertech dobře udělané. Koho bavila jednička a snese víc akce, ať si BoB určitě zahraje.

Za me 9/10
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Sakra už se na to těším, objednal jsem to na zavvi.co.uk devátýho, a oni to ještě ani neodeslali...psal jsem jim a prej že to odešlou 21...dementi.Ale zase tak za 450, co bych nechtěl : )).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

TG píše:Česká verze Call of Juarez Bound in Blood je v lisovně a vyjde 1.října, majitelé anglické verze dostanou od Playmana češtinu zdarma.
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra.palas »

Omlouvám se, že vytahuju tohle starý téma, ale nedá mi to, abych nenapsal comment.
Právě jsem totiž dohrál tuhle pecku, tzv. "jedním dechem". Jako neznalec prvního dílu jsem moc nevěděl, co očekávat. Všude spousta pozitivních recenzí, krásný screeny. Tak jsem se odhodlal a nelituju. :wink:
Grafika a hlavně skvělá optimalizace, velice dobře podaný příběh a zajímavé hlavní postavy (ikdyž na konci s dost hořkou tečkou), místy dost frenetická akce, opravdu skvělý systém krytí, ten mi fakt sednul.
Negativa mě zatím nějak nenapadají, třeba až to půjdu podruhý, tak něco vyvstane. Jo snad jen to, ža ty indiáni jsou pěkně mrštný, rychlý a v lese nebo bažině dobře schovaný :lol:

Jinak jsem hrál skoro vždyky za Thomase.
1. Je sympatičtější než bručoun Ray
2. Nebojí se výšek a vody :lol:
3. S puškou se mi hrálo líp, než s pistolí (ikdyž na Juarezově pevnosti za Raye s pistolí Vulkán to byla taky docela sranda)

Za mě 9,5/10
Chtěl jsem dát devítku, ale za Marisu si hra zaslouží ještě půlbod navíc :-D
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Potřeboval bych poradit jsem u toho hořícího domku a mám tam asi někoho zachránit a nevím jak můžete prosím poradit jak na to? vždy totiž uhořím :D dík
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Co takle vzit kybl s vodou a zkusit to uhasit? :wink:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Aha jdu se podívat jestly to tam je. :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

to vis ze to tam je :) mas to i v tom videu co jsem sem posilal pred trema prispevkama
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jo no chodil jsem pořád kolem toho. Už to mám hotové dík moc. :D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ma nekdo stejnej problem?Vsimnete si stromu.Je tam jakoby spatne stinavani.
Hraju pod dx10 a dela to s crossfire i bez.Ovladace pouzivam 10.10d.
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz sem zjistil cim to je.Dela to MSAA.Pokud v benchmarku zapnu Supersampling, tak je vse v poradku.Problem je, ze ve hre supersampling nejde zapnout.
Nevi nekdo jak ve hre zapnu supersampling pod dx10?
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

ale to mas tusim z prveho Call Of Juarez zaber ze? To nie je bound in blood... V bound in blood ide zapnut iba FSAA prepisanim v configu.Ziadne ine AA v tej hre nefunguje ale ako je to v prvom CoJ to neviem.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jo mas pravdu.Ten nazev me zmatnul.Polozim dotaz teda tam. :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“