Need for Speed SHIFT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jarri
Nováček
Nováček

Re: Need for Speed SHIFT

Příspěvek od Jarri »

mas automat ci manual?ja som aj v gride aj v GTR jazdil bez ziadnych asistenov s manualom.mas origosku?
ASUS P6T Deluxe| Intel® Core i7 920 2.66 @ 3,6GHz| Noctua NH-C12P| ASUS ENGTX470 SLI| Corsair DDR3 3x2048MB 1333MHz TR3X3G1 C9| CoolerMaster RealPower M850 Modular| OCZ Agility 2 SATA II 3.5" SSD| WD Raptor 150GB 10000rpm| WD 320GB| WD Elements Desktop 1,5TB| My Book Essential Edition 1TB| HP w2408h/Sony KDL-32W5500| CoolerMaster Stacker 830 NVIDIA Edition| X-Fi ExtremeMusic+Logitech Z-5500| Logitech G25
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Tak po vydani dema som NFS Shift vyskusal, nechal som si par dni na rozmyslenie, aby som bol pokial mozno co najobjektivnejsi a vyskusal som rozne moznosti, takze tu je take moje male osobne zhrnutie dojmov z tejto hry:

Grafika/HW narocnost
Grafika je taka, povedal by som nevyvazena, nieco je tam pekne spravene, ale nieco zase naopak a niektore veci su vyslovene otravne. No ako prve pozitivum spomeniem moc pekne spravene interiery aut, s mnohymi funkcnymi ukazovatelmi, to je vazne super. Paci sa mi tiez napr. spracovanie asfaltu, trati celkovo a auta su tiez celkom pekne spravene, aj ked v deme IMHO v strasnych farebnych upravach, teda tyka sa to hlavne Nissan GT-R a Pagani Zonda F (kde ma to sklamalo najviac, kedze je to moje oblubene auto), takze tazko presne hodnoti ako je spracovany lak karoserie a aj samotny model auta sa straca v tej farebnej uprave. Co mi ale vcelku vadilo na grafike je taky zvlastny pocit, akoby tie jednotlive elementy do seba uplne nezapadali, mozno je tam pouzity nejaky DOF, alebo neviem... Nasvietenie je vcelku vpohode, aj ked osobne by som este dost ubral kontrastu. Co mi ale vadilo uplne najviac je to rozmazavanie interieru pri "vysokych" rychlostiach. Uz vo videach sa mi to nepozdavali, ale pri hrani je to este o 100% horsie, jednak sa nedaju citat ukazovatele, ale hlavne osobne mi je z toho "na tycku", co sa im podarilo je, ze jazdu vo vysokych rychlostiach (ehm v niektorych autach nad 180 km/h) spravilo podstatne neznesitelnejsiou/neprijemnejsiou nez ked to v tej hre o nieco opriete, cim sa vyvojari tak chvalili. Naviac neviem co to ma akoze predstavovat, isiel som v aute uz aj 200 km/h a to sa nejednalo o auta typu Nissan GT-R, ktore taku rychlost daju ako malina, ale o auto, kde islo skoro o maximalku, a nevsimol som si, ze by sa tam nieco rozmazavalo, alebo obecne, az na vacsi aerodynamicky hluk sa to pomaly neda rozoznat od jazdy rychlostou 130 km/h, tak preco to tam davali??? Samozrejme to nejde vypnut, to je predsa uplne jasne (aspon v deme)...
Co sa tyka HW narokov, tak po pociatocnych problemoch s plynulostou (ktoru pravdepodobne vyriesilo restartovanie PC po nainstalovani hry) hry, to slapalo na mojom PC (E8200, HD3870, 4 GB RAM, Win XP Pro SP3) v pohode v rozliseni 1280x1024 2xAA a vsetko na medium okrem texture resolution, ktore bolo nastavene na high. Musim ale povedat, ze mi to nastavovanie ale prislo malinko podivne, napr. ked som vypol AA tak som nezbadal narast FPS (odhadom, presne hodnoty som nemeral).

Zvuk
No tie ma popravde trochu sklamali, pamatam sa ako som rad hraval NFS Underground 2 kvoli zvukom motorov, ktore tam bolo radost vytacat...v NFS Shift je to auto od auta, napr. Zonda sa aspon ako tak podoba na predlohu, ale ze by ma ten zvuk zdvihal zo stolicky sa teda rozhodne povedat neda (to ked si pozriem kdejake videjko z akceleracie skutocnej Zonda F tak to je uz uplne ina kava :wink: ), no a auta ako Nissan GT-R sa uz ani nepodobaju predlohe a ten zvuk mi prisiel pomaly az odpudivy (pritom skutocne GT-R ma opat super zvuk, sice trochu decentny ale tiez radost ist do vyssich otaciek) a Dodge Viper, no to tak asi na stejno ako GT-R, len sa to trochu viac podoba skutocnemu...takze celkovo zvuky motorov v NFS Shift mi proste osobne nesedia a povazujem za dost vyrazne minus...
Inak ostatne zvuky su v pohode, trochu mi vadila ta ukecanost, ale to sa da poriesit nastavenim hlasitosti.
Co ma osobne prekvapuje je, ze zvuky motorov mam pocit obecne nejdu moc dopredu, grafike je cim dalej tym realnejsia, ale zvuky motorov su stale take...no neni to proste ono (to sa viac alebo menej tyka vsetkych zavodnych hier, aj ked treba povedat, ze napr. auta v GTR Evolution maju dost dobry zvuk)

Menu a ovladanie
Uf tak to je vec, ktora u mna osobne rozhodla o tom, ze tu hru nekupim. Menu nie je IMHO rozhodne idealne, ale da sa na to zvyknut, na rozdiel od ovladania. Skusal som to hrat na gamepade a na volante, takze to rozdelim do tychto dvoch kategorii:

- gamepad Logitech Cordless Rumblepad 2 - nastaveny tak, ze plyn/brzda a riadenie ovladam analogovymi packami, a moje osobne konstatovanie je, ze na gamepade je to IMHO uplne o nicom a to sem tam s nim hravam hry ako GTR Evolution (ked skusam skiny na auta, tak sa mi nechce zapajat volant) alebo svojho casu aj F1 99/02 Challenge (a ze teda udrzat na tom F1 bez akychkolvek pomocnikov nie je naozaj jednoduche) a je to vpohode hratelne, samozrejme hraniu na volante sa to co do pocitu nevyrovna ani nahodou, ale samotne ovladanie hry je v pohode. V NFS Shift nikoliv. Neviem preco, cim presne to je, ale ovladanie toho auta mi prijde ako keby sa do ovladania zapajal aj pocitac (upozornujem ze som to hral na PRO a zapnute som mal len ABS), ktory rozhoduje o tom, ci to co chcem spravit je spravne alebo nie a podla toho reaguje. Mam pocit, ze auto zacne riadne zatacat az ked som v zakrute, nahle zmeny smeru su normalne pomale ale zrazu ked je auto v smyku tak ked dam kontru, tak to zrazu zacne zatacat okamzite a nahodou dam na tom malom joysticku vzdy spravnu vychylku tak, ze okamzite ten smyk vyrovnam (v GTR Evolution by som pri takom chovani auto rozhodne nevyrovnal, len by som zmenil smer smyku a zaroven by som auto uz natoklo utrhol a rozhodil, ze uz by to nebolo mozne vyrovnat). Nieco podobne som si vsimol aj v TDU, ale tam sa to dalo vypnut v nastaveniach, tu som nic take nenasiel.

- volant Logitech G25 - tak sa musim priznat, ze som cakal, ze s volantom by to uz mohlo byt vpohode, na moje prekvapenie je to este horsie, lebo na rozdiel od gamepadu, sktorym som dohral demo niekolkokrat, s volantom som nezajazdil ani jedno kolo! A dovod je jednoduchy, IMHO nepouzitelny force feedback, kvoli ktoremu som uz dalsie veci ani neriesil. So zakladnym nastavenim som mal pocit, ze to ma sluzit na znicenie volantu, ten force feedback bol tak silny, ze v podstate nebolo mozne s nim v zakrute zatocit (a to je tam prosim pekne profil specialne na G25), takze po par metroch okamzite idem do menu a znizujem silu s povodnych 10 na 2. Cakal som, ze to bude asi malo, ale uz som to nechcel riskovat. No malo to samozrejme bolo, ale ze to defacto vypne force feedback uplne som teda necakal (ked uvazim ze v GTR Evolution jazdim s intenzitou force feedback na 35 %). Tak som to teda trochu zvysil, ale chovalo sa to velmi, velmi podivne, bud to bolo miestami moc malo, alebo zase moc vela, a kedze som si nevsimol podrobnejsie nastavovanie force feedback (ako to ma napr. GTR Evolution) tak som volant hned odpojil a viac sa o to nezaujimal.

Fyzikalny model
No to je zaujimava stranka hry, popravde ju IMHO vdaka "vymakanemu" ovladaniu nemozno posudit. Urcite je to krok v pred oproti poslednym NFS, ale na urcite prvky arkadovosti som narazil aj tak. Napr. mi uz nesedi ta pointa, ze s Nissan GT-R som mal mierne problemy so stabilitou auta, a na druhej strane s Pagani Zonda F som na poprve zajazdil zavod prakticky bezchybne :? To akoze AWD Nissan GT-R s mensim vykonom je tazsie ovladatelny nez RWD Pagani Zonda F? To sa mi teda moc nezda...samozrejme je to dane tym, ze Nissan GT-R ma urcite prvky nedotacavosti, kdezto Zonda je pretacava a samotny problem pretacavosti "riesi" system ovladania, ala bezchybne vyberanie smykov (idealne tak, ze ma to ani nespomali). O tom, ze utrhnut auto ako Pagani Zonda F je v tejto hre za normalnych okolnosti prakticky nemozne a to aj v pripade ze poskakuje na trati, ani nehovorim!
Ale ako som napisal, kvoli tomu ovladaniu sa to neda uplne posudit, ale urcite tam je velky pokrok, aj ked neviem, preco tusim v ziadnej NFS hre sa neda neopatrnou pracou s plynom v zakrute uplne roztocit auto, pritom to ide aj v TDU, co je tiez prevazne arkadova hra...kde je potom ta vyzva riadenia sportoveho auta so zadnym nahonom?

AI
O tom tu uz bolo popisane dost, takze to len v rychlosti zhrniem. Narocnost je uplne nevyvazena, na hard len tak tak dojdem do ciela na siedmej/osmej pozicii, kdezto na medium som prvy uz v polke prveho kola! No a o obcasnych buracich chutkach pocitacom ovladanych superov ani nehovorim, ako v zakrute by som to este pochopil, ale ked tam niekoho na rovinke predbieham a presne v momente ked som na jeho urovni, ma totalne vyrazy z cesty, tak to potom fakt zneju smiesne tie ich reci o tom, ako sa v hre hra na to, ci jazdim cisto alebo nie...

Celkove hodnotenie
Aj ked moje dojmy vyznievaju negativne, tak treba priznat, ze NFS Shift je to posun dopredu oproti predchadzajucim dielom. Ako hlavny problem (okrem roznych chyb) mi prijde, ze ta hra nema jasne zaradenie. Na jednej strane su to akoze okruhove zavody, ale tie aby bavili, tak to musi byt IMHO simulacia a co su to za okruhove zavody bez kvalifikacie/treningov? No a ako arkada si myslim, ze okruhove zavody nie su idealne. Keby to spravia ako simulaciu, tak by to mohla byt fajn, keby to zasadili do prostredia ako napr. TDU, tak by to bolo fajn, ale tato kombinacia co spravili sa podla mna navzajom vylucuje a preto ma tato hra nezaujala a teda si ju ani nekupim, aspon teda urcite nie za tuto cenu. Ked to bude za cenu tak 15 EUR tak o tom budem uvazovat.
Ciselne hodnotenie by som tomu dal takych 6/10 (upozornujem ze nepouzivam tak popularnu exponencialnu stupnicu, kde vsetko pod 5/10 sa neoplati hrat, ale zase ani taku, ze 5/10 je cisty priemer), povodne by som tomu dal 5/10 ale ten bodik navyse je tam za to, ze je v tom citit znacny posun dopredu...

Moje hodnotenie: 6/10

Este dodam, ze su to dojmy z dema a uvedomujem si, ze mnohe veci mozu byt v plnej verzii lepsie, ale moc ma to nezaujima, ked Simbin moze vydat plne funkcne demo Race 07, GTR Evolution,... ktore som si stiahol a zahral, ked som sa rozhodoval aky simulator si kupim, obsahuje jedno auto, jednu trat, multiplayer, a to je to co IMHO v dobrom deme takehoto zanru staci a hlavne plna funkcnost! A to demo ma dokonale presvedcili o kupe a teraz hram Race 07/GTR Evolution a cakam kedy vydaju Race ON, ktore hned kupim rovno s STCC bez toho aby som vobec stahoval demo... Tak preco by nemohol poriadne demo vydat aj niekto iny?

btw...dufam, ze tu nebude taketo "malinko" rozsiahlejsie zhrnutie uplne mimo... :oops:
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

Takže na booku to nemám ani zkoušet? Co myslíš?
Budu muset koupit kompa no.. :D
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

nastaveni a pouzity vuz Obrázek a vysledek Obrázek
Naposledy upravil(a) laginoo dne čtv 24. zář 2009, 18:38, celkem upraveno 1 x.
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

trochu pridaj :)

jednoznačne naj NFS od dôb NFS Porsche
žiadne problémy ani s ovládaním ani s ničím iným
asistenti všetko off iba automat na radenie
samozrejme božie GTR to nieje ani náhodou ale o to asi ani nešlo, čo sa mňa týka niečo ako grid, dokonca sa mi to páči o niečo viac
to poskakovanie je fakt vec ovládania ale je to kravina :(
ešte mi vadí to debilné ovládanie menu a možno by sa dalo niečo stým dlhším loadom
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mě přijde, že po patchi je ten loading kratší, ale může to být jen dojem, protože o tom v patch notes nic nepíšou.

Jen tak pro zajímavost, tady je pohled z auta v nové forze3.. http://www.youtube.com/watch?v=_Re38q47quI :) Podle mě je teda ten v nfs zajímavější :) Kdyby mělo nfs tolik aut a tak pěkné tratě jako forza, tak by to byla špička :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

hypnotic666 píše:Mě přijde, že po patchi je ten loading kratší, ale může to být jen dojem, protože o tom v patch notes nic nepíšou.

Jen tak pro zajímavost, tady je pohled z auta v nové forze3.. http://www.youtube.com/watch?v=_Re38q47quI :) Podle mě je teda ten v nfs zajímavější :) Kdyby mělo nfs tolik aut a tak pěkné tratě jako forza, tak by to byla špička :)
tak urcite shift ma podle me hodne malo trati a aut - chybi mi tam treba uplne vymysleny trati krajinou, kde bych se mohl krasne projet jen tak, troubit na pomalu jedouci vozy, predjizdet v plnem provozu, krasne si radit H radickou - proste pohodicka a ne jenom porad samy okruhy a zavody - je skoda ze to nezkombinovali

shit ma lepsi kokpit zcela urcite - uz jenom to jak chlapik radi aniz by bylo videt ze dava ruku na paku nebo pod volant :-D takze trapne
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

takych si mal poslednych 7 dielov. Konecne je to trosku realnejsie. To co tebe chyba to druhych tesi...
A zda sa ti malo aut? Si komplet? :lol: :lol: :lol:
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Shift je závodění a ne nedělní rodinný výlet :)

Ten okruh co tady jezdíte za méně jak 7 minut jsem s mým autem odjel asi za 9 a půl, ale taky to bylo jenom trochu potuněný BMW z první třídy. Ty rychlý auta mě děsí, teď mi hra nabídla svezení v závodě z třídy 4, auto tuším Bugatti Veyron a půl tratě mi trvalo, než jsem si na to zvyk a nejel od svodidel ke svodidlům :oops:
Goldnoob team proud member!
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

racz píše:takych si mal poslednych 7 dielov. Konecne je to trosku realnejsie. To co tebe chyba to druhych tesi...
A zda sa ti malo aut? Si komplet? :lol: :lol: :lol:
mas pravdu je to jenom pritroubly realnejsi jezdeni na okruhu, co chtit vic
malo aut co do poctu mozna ne, ale k cemu je mi 7x BMW ktery vypada stejne, jede stejne chova se stejne jenom ma jiny oznaceni :-D chybi mi tam treba Ferrari a mnoho a mnoho dalsich znacek

a 17 trati je ukrutne malo, uz me to celkem omrzelo, celkem dost

nj Veyron je hrozna lod, pockej az usednes do Pagani Zonda R - to je teprv svezenicko
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jestli to jede ještě rychlejš jak ten Veyron, tak potěš koště. Shift je první hra, která se mi líp řídí při pohledu z kokpitu, než z pohledu "vlaju za autem". Dost mě to překvapilo, možná jiná práce s kamerou při tom druhém pohledu.

Má někdo další zkušenost po aplikaci patche, že se zkrátily loadingy ?
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

Thellwin píše:Jestli to jede ještě rychlejš jak ten Veyron, tak potěš koště. Shift je první hra, která se mi líp řídí při pohledu z kokpitu, než z pohledu "vlaju za autem". Dost mě to překvapilo, možná jiná práce s kamerou při tom druhém pohledu.

Má někdo další zkušenost po aplikaci patche, že se zkrátily loadingy ?
jede rychlejs, ma o moc lepsi zvuk, a daleko lepe se ovlada :-D

k tomu loadingu nemam co rict, loading je u me kratsi jak na Crysis treba, tak si nestezuju, po aplikaci patche nepoznam rozdil :)
Naposledy upravil(a) ladik1983 dne čtv 24. zář 2009, 22:23, celkem upraveno 1 x.
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

ja to hram z toho "podhladu" kde vidno len budiky...
to auto sa potom sprava ako motokara

ladik1983: hold, asi to nieje hra pre teba. Mal by si si nieco jednoduchsie najst ;-)
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

racz píše:ja to hram z toho "podhladu" kde vidno len budiky...
to auto sa potom sprava ako motokara

ladik1983: hold, asi to nieje hra pre teba. Mal by si si nieco jednoduchsie najst ;-)
ja uz to dohral a ze by do bylo pro me tezke sem nikde nenapsal :wink:
johndr
Nováček
Nováček

Příspěvek od johndr »

Zdravim. Koukám že spusta lidí má problém s černou obrazovkou po úvodnim logu. Já mám ten samý problém. Prohledal sem celý internet, zkusil všechny návody ale nic nepomohlo. Částečně to vyřešila kompatibilita s win 98, ale win 98 podporujou jenom jedno jádro, takže hra běží jenom na jednom jádru, tzn. míň fps. Zkoušel sem při závodu ve správci úloh dát procesu shift.exe obě jádra(když kliknete pravim je tam spřážení a dá se nestavit počet jader pro proces. Vrátím se do hry a hra jede jak má, žádný sekaní nic. ALE, už se nejde vrátit do menu, při loadingu se to sekne a jde jenom na tvrdo vypnout hru. Jenom přikládm svůj postřeh. Doufám že někdo pomuže. Nic jinýho mě nenapadá.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Konečně pořádné "nýd for spýdy" 8) . Hra mi běží plynule, zrovna včera jsem ji začal hrát, je to mazec! Od dílů: Porsche, Underground2 a Most Wanted se zase pořádně bavím!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Jaké máš nastavení grafiky? Není přece možné, aby na mojí HD 4850 se to trhalo a na tvé 3870 ne. Máš nějaké AA a AF?

Přeci musí být nějaká spojitost, která ty, kterým to trhá, odlišuje od těch, co netrhá. Hře jsem přišel na chuť, závody jsou moje srdenční záležitost a prozatím je tato hra už druhý důvod, proč změnit grafiku za nějakou ze stáje zelených.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Hraju demo a zajímalo by mě jeslti se dá vypnout funkce ukazatelů těch šipek na vozovce , které vám napovídají jak rychle máte jet podle zabarvení....celkem mi to štve protože mám všechny asistenty vypnutý, jezdím s manuálem a automatickou spojkou, takže bych rád vypn ul i tuto "nápovědu" :-D resp. dá se tato funkce vypnout v plné verzi hry?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem si včera všiml zajímavé věci. Začal jsem jezdit závody třídy 2 a při pohledu z kabiny se mi obraz trošku trhal, přestože FPS byly pořád kolem 40. A při pohledu zpoza auta to jelo normálně ...
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

Walker píše:...dá se tato funkce vypnout v plné verzi hry?
ano da. nevypinal som ju, ale volbu na to som v nastaveni tusim videl
----
viewtopic.php?t=107883
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“