" problem s hdd (notebookem)"

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
blaztar
Nováček
Nováček

" problem s hdd (notebookem)"

Příspěvek od blaztar »

Portreboval bych poradit. Nevim do jake kategorie muj problem zaradit tak se dystak omlouvam.

Mam notebook MSI GX623
Pred dvema dny jsem instaloval jeden program ktery jsem musel patchnout.. Tento soubor byl ale zavirovany a ja i pres varovani jsme ho instaloval. (z predchozi zkusenosti ze na stolnim PC mi to slo bez problemu) Pote se mi zacal pocitac sekat. Tak jsem ho restartoval, ale uz nenabehl. (mel jsme win7 7600). Nenajel mi ani nouzovy rezim.
Rozhodl jsem se tedy pro reinstall.. ovsem po nacteni instalacniho cd kde probiha kopirovani potrebnych souboru mi instalace napise dole .. System windows is starting. a tam instalace konci.. nenajede mi to na okno kde ma byt instalace nove kopie windows nebo oprava windows... Zkousel jsem Win7, Win Vista, Win Xp a Win 2000. (zkousle jsem i Linux Ubuntu a taky nejde)
Hledal jsem na internetu jak formatovat komp bez toho ze bych to udella prez ten instalacni software. Nasel jsme program Kill disc tak jsem ho zkusil a povedlo se mi formatovat hdd. Bohuzel to nepomohlo. Format jsem opakoval jeste pres program dban. Bez uzpechu. Dale jsem jeste zkusil vymazat CMOS biosu aby bylo vse v puvodnim... Bohuzel to taky nepomohlo..

Potreboval bych poradit jestli nemate jeste nejaky tip jak bych to mohl zpravit.

Moc dekuji.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: " problem s hdd (notebookem)"

Příspěvek od smoula »

A jinej HDD jste zkoušel?
blaztar
Nováček
Nováček

Příspěvek od blaztar »

nn nezkousel
ani nemam s vymenou disku z notebooku zkusenosti a jeste bych asi ztratil na notebook zaruku ne?
blaztar
Nováček
Nováček

Příspěvek od blaztar »

PROBLEM VYRESEN!!

na jinem foru byl mimo jine prispeved ze obcas to muze byt jen chybou v programu system control od msi asi , a ze pomoze vypojit to ze zasuvky, vyndat na chvili baterii a vratit zpet.. tento postup byl nakonec spravny ..

dokonce si aji mylsim ze format a tak byl zbytecny ale kdo vi.. jinak dekuji ti ze si mi chtel pomoct
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“