Vyber televizie: Plazma nebo LCD? Leskly nebo matny?
Moderátor: maXXmilian
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vyber televizie: Plazma nebo LCD? Leskly nebo matny?
Zdravim, chcel by som kupit novu telku a vobec sa v tom teraz neorientujem.neviete mi poradit ci LCD alebo PLAZMU a ci leskly alebo matny obraz??? ma to byt uhlopriecka 42 cize 107cm, ma byt FULL HD rozlisenie...
Nothin´
- Syntex
- Začátečník

-
Re: Vyber televizie: Plazma nebo LCD? Leskly nebo matny?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=143566
A jaká cenové relace?
Když jsme u toho matného a lesklého povrchu tak mam P42C10 a tam je pravděpodobně lesklý povrch a dost mě to štve, když se nesoustředim vždy na obraz tak vidim svůj odraz, je to jako zrcadlo. No a koho by bavilo se v noci koukat na sebe furt!!§
A jaká cenové relace?
Když jsme u toho matného a lesklého povrchu tak mam P42C10 a tam je pravděpodobně lesklý povrch a dost mě to štve, když se nesoustředim vždy na obraz tak vidim svůj odraz, je to jako zrcadlo. No a koho by bavilo se v noci koukat na sebe furt!!§
- Caderom
- Začátečník

styl domácího kina - večer, zhasnutá světla, sedíš na sedačce a díváš se na DVD nebo Blu-Ray film, přitom pojídáš pizzu nebo popcorn a užíváš si kvalitního prostorového zvuku ze surround systému a dokonalého obrazu lesklé plazmy Panasonic Viera
styl celodenního používání - na TV se díváš kdykoli, kdy máš čas a chuť, rád si užíváš kvalitního obrazu, ale nepotřebuješ mít za každou cenu to nejlepší, stačí ti vyšší nadprůměr, matná LCD LG 42LH5000 nebo designová 42LH7000 je pro tebe ideální
styl celodenního používání - na TV se díváš kdykoli, kdy máš čas a chuť, rád si užíváš kvalitního obrazu, ale nepotřebuješ mít za každou cenu to nejlepší, stačí ti vyšší nadprůměr, matná LCD LG 42LH5000 nebo designová 42LH7000 je pro tebe ideální
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Caderom dikyy tys to krasne popsal.... No prave ze de o to... Ze tatova vez ma velmi hezky Surround zvuk a TV chce, aby mnela hrozne hezky obraz, hlavcne na vecerne filmy, ale taky cez den.... Mysli si ze je lepsi plazma a zvazuje matnou... Ja ale rikam ze lesklou... Cenova kategorie? 15-25 000
Nothin´
- Caderom
- Začátečník

Lesklá TV se dá používat ve dne, ale nesmí na ní jít silnější světlo. Pokud je TV umístěna bokem či obrazovkou k oknu, tak musíš počítat se zataženými závěsy.
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Okey diky moc vsem, budu uvazovat nad Lesklou nebo Matou Plazmou od Panasonicu-Viera:)
Nothin´
- Wakizashi
- Začátečník

Ahoj, dřív jsem si říkal. jedině plasmy. Přirozené barvy, dobré pozorovací úhly. Ale dnes? Vyšší modely od Samsungu hravě předčí i ony plasmy. S odezvou problém nemám, barvy jsou také velmi pěkné... černou a bílou ti takhle žádná plasma nezprostředkuje, úhly nemá smysl řešit. Teď mám doma Le32B650 a používám ji jako monitor na multimédia (hry, filmy) a nemá to chybu. Btrw v práci máme několik typů plasmových televizí od LG, Panasonic, Samsung. LCD ve stejných značkách + Grunding a sencor (Mimo mísu) a i když jsem dva roky zpět Samsung neměl rád ani designem ani obrazem hlavně, dnes jsou to pro mě nejlepší TV. Uvidíme co ukáže budoucnost.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Syntex
- Začátečník

-
Kvalita obrazu nezáleží jenom na TV, na to pozor. Pokud žiješ v nějaké zapadlé vesničce, kde jsi rád, že chytneš signál, tak se na potenciál TV ani nepodíváš. Max. že si pořídíš Blu-ray přehravač.yNo píše:Caderom dikyy tys to krasne popsal.... No prave ze de o to... Ze tatova vez ma velmi hezky Surround zvuk a TV chce, aby mnela hrozne hezky obraz, hlavcne na vecerne filmy, ale taky cez den.... Mysli si ze je lepsi plazma a zvazuje matnou... Ja ale rikam ze lesklou... Cenova kategorie? 15-25 000
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No na zvuk mame Dost kvalitni receiver, atd...Film chci spoustet z PC a ve FULL HD kvalite:)
Nothin´
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem po dlouhem zvazovani vzal plazmu
Panasonic P50X10E
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=83053
urcena na pripojeni k Popcornu = Full-HD videa
muzu rict ze jsem maximalne spokojenej,obraz jak vino
navic me stala pod 30000kc takze i za dobre penize
porovnaval jsem s LCD Samsung i LG a vsude horsi obraz(ty LCD meli mensi uhlopricku). Jelikoz televize prodavam tak jsem mel moznost si je vsechny poradny vyzkouset a LCD mi proste nesedi obrazove..
Panasonic P50X10E
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=83053
urcena na pripojeni k Popcornu = Full-HD videa
muzu rict ze jsem maximalne spokojenej,obraz jak vino
navic me stala pod 30000kc takze i za dobre penize
porovnaval jsem s LCD Samsung i LG a vsude horsi obraz(ty LCD meli mensi uhlopricku). Jelikoz televize prodavam tak jsem mel moznost si je vsechny poradny vyzkouset a LCD mi proste nesedi obrazove..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /