Zdravím,bohužel jsem udělal při instalaci xp tu chybu,že jsem si rozdělil disk a už to nikdy neudělám .No takže bych to potřeboval sloučit bez ztráty dat.. dá se to nějak udělat?(samozřejmě nemám na mysli zálohu )
Předem díky za odpověď..
vyřešeno reinstalem
Naposledy upravil(a) LetisVT dne pát 25. zář 2009, 18:52, celkem upraveno 4 x.
Nějak se nedaří vůbec nevim čim to je ale dam sloučit oddíly a potvrdim aby to provedlo pak se pc restartuje a objeví se Acronis(ne ve windows ale na modrém pozadí) a pak to napíše disk nenalezen stiknete klavesu pro restart.. restartuju a acronis mi pak napíše complete ale přitom jsou furt 2 a nic se nezměnilo udělalo to 2x nevíte čím to je?
Nakonec se to "povedlo" jenže windowsy se daly do složky,proto se mi nenačetly...
Tak jsem připojil disk z 2. PC a dal jsem windowsy ze složky rovnou do disku(C:/WINDOWS)
Myslel jsem,že to už bude v pohodě ale stejně se windows ani nezačali načítat..
Nakonec jsem zkusil instalační cd,kde byla nějaka zotavovací konzole ale nevím si s ní rady..
vyzkoušel jsem příkaz bootcfg /default a vybral jsem umístění OS jenže se to nezdařilo
Už jsem fakt zoufalej pls pomozte
Na stejné úrovni složky windows byly i soubory ntldr, Bootfont.bin, NTDETECT.COM, boot.ini, AUTOEXEC.BAT, IO.SYS, MSDOS.SYS, CONFIG.SYS. Ty tam musíš nakopírovat také. Pokud je nevidíš, spusť Průkumníka a v Nástroje, Možnosti složky, Zobrazení nastav zobrazení skrytých a systémových souborů. Pak zkus nabootovat z CD do konzole pro zotavení a zadat tam
FIXBOOT C:
a pak druhý příkaz
FIXMBR
Pokud nemáš windows na partition C, změň to písmenko na požadované. Napiš, jak jsi dopadl.
no já tam ty soubory nějak neměl i když jsem měl zapnutou viditelnost skrytych souborů ale už je to pryč prostě sem to přeinstaloval už sem na to neměl nervy