Need for Speed SHIFT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
vimot
Nováček
Nováček

Re: Need for Speed SHIFT

Příspěvek od vimot »

hej fakt ne nechapu to proste aji jsem si to dal na automat zaradi se to na 1 a jede to naprazdno proste stoji jak pecka zadna rucni brzda v tom neni
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

OndraSter píše:Já jsem si oblíbil Aston Martina DB-9 - hraju to na šipkách a narozdíl od takového Fordu GT či Bugatti Veyron sedí daleko lépe na silnici, méně klouže (hraju jen se zaplou kontrolou stability a automatickým řazením, ABS, kontrola trakce atd vypnuto). Není nejrychlejší, ale klidně bych si ho v reálu koupil (kabriolet verzi), je nádherné (díky Topgeare!) :inlove: .
ja tak daleko zatim nejsem, ale vymaxoval sem si RX 8(wankl rulez :)), ted jen nasmolit 150 koliku a udelat z toho tovarni special... slint, no taky slintam nad imprezou a mysakama :), ale neco mi rika ze na to nebudou asi prachy :(, jinak to RXko je na vykonu cca 9,47 nebo tak nejak, mozna by stihalo i 3. tridu, ale co je divny tak maximalka je nejakejch smesnejch 230 km/h, fakt je ze sem si nehral s nastavenim prevodovky, ale zatim to sou nej NFS za par let, oproti nejakem most wanted a podobnejm zumpam to je 100x lepsi a mam zas pocit jako u High Stakes ze to je pravy NFS
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Nemá někdo problém, že s Corvettou se mu to prostě nerozjede ? :x
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

no ja mel problem s pripojenym logitech chillstream a momo force volantem, hra byla normalne nastavena profil ovladace byl spravny, ale po startu auto sice zatacelo ale plyn a brzda nikde :D, no tak sem to vyresil odpojenim gamepadu, samotnej volant a znovu nadefinovani brzda + plyn a pak uz to chodilo, jenze tak nejak se mi nechtelo laborovat s volantem, tak dal hraju na gamepadu, ale taky me to celkem vytacelo, hlvane u toho prvniho zavodu nemoznost vratit se do menu...
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Kositch píše:Nemá někdo problém, že s Corvettou se mu to prostě nerozjede ? :x
Jestli jedeš na volantu, tak sem měl stejnej problém u všech aut. Musel sem si prohodit polaritu na brzdovim pedále a hned to jelo :) . Akorát teď musim před každym závodem prošlápnout brzdu i plyn, jinak to zase samo brzdí?

Ps. Nechápu kdo do hry dělal pomocníky. Myslel sem že je mám vypnutý, tak si tak jezdim a po chvíli sem zistil, že ne. Tak sem je vypnul a auto se chová hrozně :-D nevim od čeho je pomocník při řízení, když ti neumožní ani pořádně zatočit...
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Myslím, že u takovéhle hry se nesmíte divit ničemu :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomash181 »

Nesetkali ste se s problémem prodlevy řízení? Ať to hraju na analog. gamepadu nebo na klávesnici, pokaždé když zatočím tak tam je prodleva, nějaké ty miliseknudy, prostě to nereaguje okamžitě jak jsem zvyklý třeba z Gridu, pak je to téměř nehratelné. FPS mám 60-80, takže ve zpomalenosti hry to nebude.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jo Mam stejnej problem.Corvetta se proste nerozjede.Zkousel sem to na volantu i na klavesnici a stejnej vysledek.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

LOVIT píše: ja tak daleko zatim nejsem, ale vymaxoval sem si RX 8(wankl rulez :)), ted jen nasmolit 150 koliku a udelat z toho tovarni special... slint, no taky slintam nad imprezou a mysakama :), ale neco mi rika ze na to nebudou asi prachy :(, jinak to RXko je na vykonu cca 9,47 nebo tak nejak, mozna by stihalo i 3. tridu, ale co je divny tak maximalka je nejakejch smesnejch 230 km/h, fakt je ze sem si nehral s nastavenim prevodovky, ale zatim to sou nej NFS za par let, oproti nejakem most wanted a podobnejm zumpam to je 100x lepsi a mam zas pocit jako u High Stakes ze to je pravy NFS
Rx-8 nebude stihat ani 2 tridu i s tovarnim vylepsenim.Teda aspon na vysokou obtiznost.
Taky sem to auto mel i s tovarnim vylepsenim a rychle sem se ho zbavil ve 2 tride...
Jinak s prachama si starosti nedelej mam 4 miliony a nevim co s nima...
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Thomash181 píše:Nesetkali ste se s problémem prodlevy řízení? Ať to hraju na analog. gamepadu nebo na klávesnici, pokaždé když zatočím tak tam je prodleva, nějaké ty miliseknudy, prostě to nereaguje okamžitě jak jsem zvyklý třeba z Gridu, pak je to téměř nehratelné. FPS mám 60-80, takže ve zpomalenosti hry to nebude.
A to myslíš jako že se nepohne volant nebo jako že auto okamžitě nezatáčí?
Thomash181
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomash181 »

Frostys píše:
Thomash181 píše:Nesetkali ste se s problémem prodlevy řízení? Ať to hraju na analog. gamepadu nebo na klávesnici, pokaždé když zatočím tak tam je prodleva, nějaké ty miliseknudy, prostě to nereaguje okamžitě jak jsem zvyklý třeba z Gridu, pak je to téměř nehratelné. FPS mám 60-80, takže ve zpomalenosti hry to nebude.
A to myslíš jako že se nepohne volant nebo jako že auto okamžitě nezatáčí?
Nepohne se volat, to stejné u reakce plynu..
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Hmm, napadá mě upravit tlak v pneumatikách, diferenciál nebo ty další nastavení, které mají vliv na reakce a řízení vozu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

HEAD píše:
Jo Mam stejnej problem.Corvetta se proste nerozjede.Zkousel sem to na volantu i na klavesnici a stejnej vysledek.
A jedná se o koupenou nebo půjčenou na závod? Já s ní jel nějaký závod, kde jsem ji dostal přidělenou a pohoda...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Murcielago je v garazi :) v tovarnim uz :twisted:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Nism0 dne sob 26. zář 2009, 21:06, celkem upraveno 1 x.
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Já jel s půjčeným Murcielagem :inlove: . Akorát na Střední obtížnost to je docela těžký, chcou vás pořád vytlačovat :/.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

Thomash181 píše:Nepohne se volat, to stejné u reakce plynu..
a mas v nastaveniach znizenu "hluchu zonu". ja som si to musel stianut z 30percent na 15 lebo mi zaberal volat len v krajnych polohach
moze to mat suvis
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Nism0 píše:Murcielago je v garazi :) v tovarnim uz :twisted:
Obrázek
sry ale to je peknej hnus, vubec se mi to nelibi, kdyz lambo tak v barve Verde Ithaca, ty karbonovy dily sou v ty cerny uplne utopeny... sice to je vec kazdyho, ale todle sem napsat musel
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Já osobně jsem před Lambem dal přednost Nissanu GTR. Oproti Lambu podává velice podobný výkon, ale má pohon všech kol(lepší start) a nepřetáčí se tak. Přijde mi, že mnohem lépe sedí v zatáčkách a celkově tak zajedu rychlejší čas. Navíc je Vspec o 75000$ levnější. :)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

LOVIT píše:
Nism0 píše:Murcielago je v garazi :) v tovarnim uz :twisted:
Obrázek
sry ale to je peknej hnus, vubec se mi to nelibi, kdyz lambo tak v barve Verde Ithaca, ty karbonovy dily sou v ty cerny uplne utopeny... sice to je vec kazdyho, ale todle sem napsat musel
Však taky jsem hned psal kamarádům na icq "za tohle by zasloužil upálit" spolu s linkem screenu :)
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Sobo píše:Já osobně jsem před Lambem dal přednost Nissanu GTR. Oproti Lambu podává velice podobný výkon, ale má pohon všech kol(lepší start) a nepřetáčí se tak. Přijde mi, že mnohem lépe sedí v zatáčkách a celkově tak zajedu rychlejší čas. Navíc je Vspec o 75000$ levnější. :)
Kde jsi přišel na to, že Murciélago nemá náhon na všechny čtyři kola?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“