Problem s AMd Athlon 3500+ 2,2 Ghz
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Belphegor
- Nováček

-
Problem s AMd Athlon 3500+ 2,2 Ghz
Zdravim vas. Jsem zde novy a nejsem ani zadny odbornik prez pc. Proto vac chcu pozadat o radu s mojim problemem. Mam procesor AMD Athlon 3500+ 2,2 Ghz. No a stava se me takova vec. Kdyz prijdu k pc zapnu standartne tlacitkem zacne nabihat. Najede vse jak ma a vse funguje. Ale kdyz vypojim napajeci kabel od zdroje a znovu zapojim tak pocitac nejde zapnout. normalne ho zapnu tlacitnem rozjedou se veraky a nic vic. ani bios nenabehne nic. monitor je vypnuty. az kdyz se mi podari pc vypnout podrzenim tlacitka vepredu a znovu standartne zapnout tak vse funguje jak ma jako kdyby se nic nedelo. I po standartnim vypnuti pc ve windowsu a opetovnem zapnuti normalne vse funguje. Tak ze problem mi dela to kdyz pc odpojim od napajeciho napeti a znovu pripojim. Zkusil jsem vymenit i zdroj ale nepomohlo to. Dela to jak pro starem tak pri novem zdroji. Jo a este jedna vec, kdyz pc nabiha normalne jak ma tak chvilku po zapnuti v pc neco pipne a system najede ale kdyz nechce najet tak po zapnuti nic nepipne. uz jsem dostal par triku co by to asi mohlo byt tak zkuste prosim i vy trochu pomoct. Diky.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s AMd Athlon 3500+ 2,2 Ghz
Nevím jestli to může dělat, ale zkoušel jsi baterku na desce změřit/vyměnit?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Mastodont
- Černá karta

-
Bylo by fajn napsat přesnou konfiguraci.
- Belphegor
- Nováček

-
No ja nevim kdyby byla spatna baterka tak mi bude snad spat v tom prubehu nacitani ze je spatna baterka nebo ne? Ale to byla taky jeden s tipu co mi radili.
Nevim co je mysleno tou presnou konfiguraci. Vsak jsem napsal ze mam AMD Athlon 3500+ 2,2 Ghz. Tak teda este 1 G ram, 80Gb pevny disk, DVd RW, integrovana grafika Nvidia 6100.
Jo a este jsem zapomel napsat ze mi pred nedavnem jeden zrdoj vyhorel ale po vymene vse fungovalo ikdyz jsem odpojil napajeci kabel. Udajne teda ze by mohl byt na zakladni desce nejaky zkrat nebo neco co zpusobuje ze se nezapne nejaka vetev zdroje a ten nezapne zdroj na zakladni desce a tim ze neni na zdroji na zakladni drsce napeti nespusti se procesor. Jenzo to me pak prave nejde do hlavy jakto ze po vypnuti vyse popsanym zpusobem to ide zase zapnout a vse funguje.
Nevim co je mysleno tou presnou konfiguraci. Vsak jsem napsal ze mam AMD Athlon 3500+ 2,2 Ghz. Tak teda este 1 G ram, 80Gb pevny disk, DVd RW, integrovana grafika Nvidia 6100.
Jo a este jsem zapomel napsat ze mi pred nedavnem jeden zrdoj vyhorel ale po vymene vse fungovalo ikdyz jsem odpojil napajeci kabel. Udajne teda ze by mohl byt na zakladni desce nejaky zkrat nebo neco co zpusobuje ze se nezapne nejaka vetev zdroje a ten nezapne zdroj na zakladni desce a tim ze neni na zdroji na zakladni drsce napeti nespusti se procesor. Jenzo to me pak prave nejde do hlavy jakto ze po vypnuti vyse popsanym zpusobem to ide zase zapnout a vse funguje.
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A jakou máš základní desku? Možná bych viděl problém v ní 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- Belphegor
- Nováček

-
Zakladni desku mam znacky Gygabyte. Je stara tak 3 roky.
- Mastodont
- Černá karta

-
Tvůj popis problému je jako "mám stříbrnou ochcávku od škodovky a nestaruje mi".
- Belphegor
- Nováček

-
Pro Matodont: No ja myslim ze jsem problem popsal docela dobre. Zkus si to este jednou precist a zamyslet se u toho a jestli ti to dela problem tak se neangazuj jo dekuji.
Nevim co bych k tomu este napsal. Proste jen jsem doufal ze se tu objevi treba nekdo kdo uz podobny problem mel a poradi mi. Takze jestli neco este chcete vedet napiste. Rad odpovim pokud to bude v mich silach.
Nevim co bych k tomu este napsal. Proste jen jsem doufal ze se tu objevi treba nekdo kdo uz podobny problem mel a poradi mi. Takze jestli neco este chcete vedet napiste. Rad odpovim pokud to bude v mich silach.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne nepopsal jsi ho dobře, žádali tě tu aby jsi napsal sestavu. Kde je? to že napíšeš že máš Gigabyte (jěště jsi to napsal špatně) starou 3 roky. To všichní ví o kterou jde... Jo, napsal jsi jakou máš grafiku, ale nenapsal jsi výrobceBelphegor píše:Pro Matodont: No ja myslim ze jsem problem popsal docela dobre. Zkus si to este jednou precist a zamyslet se u toho a jestli ti to dela problem tak se neangazuj jo dekuji.
\\ Edit: Sorry grafika je integrovaná
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- Belphegor
- Nováček

-
No dobre napisu teda este jednou co to mam. takze procesor CPU typ AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+, ram 1Gb 400 DDR, grafika nVIDIA GeForce 6100 (C51G) intergovana, zakladni deska Gigabyte GA-K8N51GMF-9(-RH), zdroj 350W, DVD rw, pevny diska 80Gb. Tak jestli jsem na neco zapomel tak napiste.