Red Faction Guerrilla

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Red Faction Guerrilla

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: Red Faction Guerrilla

Příspěvek od Atapi »

V následujících dnech (pravděpodobně 18.9.) by hra měla vyjít u nás i pro PC, kdyby to někoho zajímalo. :-D
Trailer
Požadavky vypadaj v pohodě.

Minimum:

* CPU: 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
* Memory: 1GB RAM / 15GB of Hard Drive space
* Video Card: 128MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon X1300)

Recommended:

* CPU: 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
* Memory: 2GB RAM / 15GB of Hard Drive space
* Video Card: 256MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800/ATI Radeon HD3850)
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Takze tady sou postrehy:
Celkem vyskoka HW narocnost-Na me sestave 1280x1024 vse max 8qAA 30-40fps bez OC GK+Ambient Occlusion natvrdo v ovladacich.
Neuveritelna znicitelnost prostredi.Da se znicit opravdu naprosto vse co je ve hre.
Blbnou mi zvuky-Zvuk motoru je strasne nahlas a neda se to zmenit.Ve vysledku neni slyset naprosto nic krome rachotu motoru.
Vypada to celkem na dobrou hru. :) Video z hrani:
http://www.youtube.com/watch?v=Q96edbiz7BY
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Taky jsem to zkoušel a jede to slušně než rozmlátím nějakou velkou budovu, nebo nedej bože více velkých budov vedle sebe.. Pak má pc opravdu co dělat :) Jinak ty zvuky jsou zprasené a řešení je přepnout zvuk z 5.1 na stereo ve winu... Pak můžu upravovat hlasitost ve hře a zní to normálně...

Ale celkově mě hra nějak moc nebaví... Je to stereotypní a hraju to spíš na odreagování, ani pořádně nečtu příběh :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Me to celkem chytlo uz sem osvobodil ten prvni sektor a vypada to dobre.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Suhlasim, je to dost chytlave. Hra cisto na odreagovanie, hratelnost je naozaj vysoko. Staci zobrat kladivo a rozbit vsetko co pride do cesty... Graficky nic moc, ale ta znicitelnost prostredia je naozaj skvela.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Jen je docela škoda, že nejde udělat třeba díra do země a tak, to mě na jedničce bavilo asi nejvíc :-D , takhle můžu naházet třeba 20 min na hromadu, odpálit a nic (barák se sice rozletí na hadry, ale zem zůstane neporušená).
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Zkousel nekdo s NV kartou tuhle hru s ovladacema 191.03???Zda se mi, ze se silene snizilo FPS.Muze to nekdo potvrdit/vyvratit?
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

recenzia na eurogamer.cz za 3/10

Autor ma predpotopne zelezo Athlon 4400+ a cuduje sa ze mu hra s najmodernejsou fyzikou pri masivnych destrukciach pada na 10fps :stupid:, co som ju hral tak som sa so ziadnou nestabilitou ani padom nestretol jediny krat.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak to je teda ulet :D .Hlavni problem u nej vidim v pomalem cpu-grafika bz to mela stihat na maximalni detaily bez problemu.
Hlavne me pobavili ty keci s I7 a gtx 295 ze mel 10fps.To je naprosta blbost.
1280x1024 8qAA 16af vse max + ambientni stiny v ovladacich a bez oc grafiky mam prumerne 40FPS a zatim mi to nespadlo pod 30fps...
Po oc prakticky porad 50+fps...
BTW uz se prislo na to co zpusobuje to blbnuti zvuku?Vysel nakej patch ci navod jak to opravit?Je to celkem blby hrat ve 2+1.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

U mna zvuk nerobi ziadne problemy.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak náročný na cpu to určitě je dost... Já když tam zbortím více budov, tak se to cuká hodně, ale nějaký quad core to musí dát v pohodě...
HEAD píše:BTW uz se prislo na to co zpusobuje to blbnuti zvuku?Vysel nakej patch ci navod jak to opravit?Je to celkem blby hrat ve 2+1.
Hm. Buď rád aspoň za to 2.1... Já jedině 2.0, woofer ve stereu se mi nepodařilo zapnout :( Ale tak to, že to je je jen stereu mi ani neva, stejně jediný co mě zajímá je zničit všechno co jde :) Spíš mě štve to, že na to přepnutí kanálů nesmím před spuštěním zapomenout...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Johny86
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johny86 »

Ahoj, mám problém s touto hrou, dnesk jsem si jí koupil, nainstaloval ale nedá se vůbec hrát, když je ve hře trošku větší demolice tak se hra asi na 20 vterin zasekna a občas i spadne do windows. Dělá to občas i když není žádná demolice ale prostě začne nějaké přestřelka.

Můj počítač je:

Intel C2D E8400 ( 3 GHZ )
4 GB ram Corsar Dominator
WinFast PX8800GT 512 MB
Soundblaster X-Fi Extreme Gamer

Řekl bych že tato sestava není špatná a mělo by to na ní jít.

Jedu na rozlišení 1280x1024, střední detajly a vypnute vyhlazpovaní a blr efekt a taky vypnutá zvýšená ostrost. Vlastně jsou všechny efekty vypnuté a jedu na nim částicové efekty a stření uroveň detajlů.

Kdyby někdo mohl poradit buhu opravdu vděčný.
16cmfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan »

optimaliazce je práveže na perfektné úrovni :)
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

Johny86 píše:Ahoj, mám problém s touto hrou,.
No zajimavy je ze mam stejny procak,4gb ram ale mam ati 4850, a taky se my to kousne pri vetsim mlaceni ale 20s urco ne max tak 2s
AMD Athlon 64 3000+ ,GA-K8NE,GF 6600 GT,1GB RAM,140 GB hadr
koloulek
Nováček
Nováček

Příspěvek od koloulek »

Sice nevím co ma HEAD nainstalované, ale na mojí sestavě AMD 5600+ X2, GTX 285 s 1GB je hra opravdu po řádově 10 až 20 minut nehratelná, sekání přejde až 10min vytuhnutí. Tento problém jsem našel i na jiných fórech. Pro 16cmfan, optimalizace programu je opravdu na bázi výpočetního kroužku. Po kontaktu s firmou mi bylo řečeno že se připravuje opravný patch. Je naprosto jedno jaký máte operační systém, prostě se po nějaké době naplní buffer a pak je prostě vymalováno.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Se nediv na athlonu x2.....Hra je hodne narocna na cpu.Ja zadnej problem co se fps tyce nemam.
koloulek
Nováček
Nováček

Příspěvek od koloulek »

Nemyslim ze za to muze CPU, jede na plny detail na Crysis, NFS SHIFT, Fallout 3, atd. CPU je dostatecne. Doporuceny CPU - Intel Core 2 Duo prípadne AMD Athlon X2 - 3.2 GHz, ten muj bezi na 2.8 GHz. Nehlede na to, ze pokud nejsem prihlaseny pod live (nemuzu ukladat, pak vse jede jak fik).
Takze argument ze je slaby CPU je malicko mimo misu. Jen jsem objevil dalsi zajimavost. Pri hrani napr. Zaklinace se pri ukonceni hry zacal chovat uplne stejne, 10 min cekacka na cerne plose a pak teprve hura na plochu. Tak jsem odinstaloval games live a ejhle ono zase vse pracuje jak ma. Tak jsem tu hru odinstaloval celou a mam snad pokoj. Takze bych to shrnul takto - bud je neco spatne co se tyce Game Live versus moje WinXP CZ, nebo do toho mozna klofe AVG. Ale sestava PC s tim v mem pripade nema co docineni.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

vypni SSAO, pojede ti to jak vino
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“