Celkem jsem to hrál asi 4,5 hodiny... takže těžko soudit, obzvláště pokud nejsem nějaký zkušený hráč MMORPG..
Každopádně singleplayer tutorial a současně úvod do děje se vyvedl. Byl velice dobře atmoféricky zpracován. Pak pokračuje už samotná hra a po pár smrtích / při plnění questů/ , kdy jsem se v tom ještě moc neorientoval, jsem se rozkoukal a bavilo mě to čím dál tím více.
Zajímavá je ta možnost hrát first person. V případě, že je zbraň aktivní, tak je to dokonce kompletní mouse free look, jak známe z jakékoli FPS (s možností plynule přecházet do third person kolečkem myši..).
Grafika nevypadá sice úplně "next gen", možná ani "today's gen", ale post-apocalyptic atmosféru ta hra určitě má..
Přislo to bez nějakého velkého hype, ale tvůrci /nějaká menší "nezávislá?" firma/ na tom dělají už hezkých pár let .. takový blesk z čistého nebe, řekl bych, aspoň pro mě, do záplavy tradičních fantasy a korean fantasy MMORGP... svěží vítr..
Players who wish to use a credit card or PayPal will be able to choose from the following recurring billing options:
* $14.99 per month
* 3 months - $41.99 (the equivalent of $13.99 per month)
* 6 months - $77.99 (the equivalent of $12.99 per month)
* 12 months - $143.99 (the equivalent of $11.99 per month)
Example: Your credit card will be billed for $77.99 in one lump payment if you choose the 6-month plan. The $12.99 simply shows the average monthly rate - it is not the amount you will be billed.
U verze ze Steamu (u ostatních nevím) je prvních 30 dní zdarma, resp. v ceně pořízení samotné hry..