Fallen Earth - post-apocalyptic MMO RPG/FPS

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Fallen Earth - post-apocalyptic MMO RPG/FPS

Příspěvek od shadow »

Fallen Earth released !

http://store.steampowered.com/app/40000/

Vypadá to opravdu zajímavě, zasezené do reálného světa, i když v blízké budoucnosti.

Aspoň pro mě určitě.. Neb mě podobné sci-fi náměty přeci už jen (jako před lety) opět zajímají více než tradiční fantasy ..

Další "Fallout", to nemůžu minout :))). Čas se na to nějak snad najde ... :).

edit: stay tuned at: http://twitter.com/fallenearth

Purchased, downloading, look forward to meeting you, survivors, in the world of Fallen Earth :).
show must go on..
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallen Earth - post-apocalyptic MMO RPG/FPS

Příspěvek od spajdr »

na steamu nebrat, mají to tam drahé, lepší je vzít klíč z www.g2play.net
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Vypada to zajimave, nejaky dojmy a postrehy?
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Celkem jsem to hrál asi 4,5 hodiny... takže těžko soudit, obzvláště pokud nejsem nějaký zkušený hráč MMORPG..

Každopádně singleplayer tutorial a současně úvod do děje se vyvedl. Byl velice dobře atmoféricky zpracován. Pak pokračuje už samotná hra a po pár smrtích / při plnění questů/ , kdy jsem se v tom ještě moc neorientoval, jsem se rozkoukal a bavilo mě to čím dál tím více.

Zajímavá je ta možnost hrát first person. V případě, že je zbraň aktivní, tak je to dokonce kompletní mouse free look, jak známe z jakékoli FPS (s možností plynule přecházet do third person kolečkem myši..).

Grafika nevypadá sice úplně "next gen", možná ani "today's gen", ale post-apocalyptic atmosféru ta hra určitě má..

Přislo to bez nějakého velkého hype, ale tvůrci /nějaká menší "nezávislá?" firma/ na tom dělají už hezkých pár let .. takový blesk z čistého nebe, řekl bych, aspoň pro mě, do záplavy tradičních fantasy a korean fantasy MMORGP... svěží vítr..
show must go on..
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

za 450,- bych to i zkusil...ale kolik stoji pak mesicni platby? na g2play to nemaji...hra vypada zajimave
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Subscription Options:

Players who wish to use a credit card or PayPal will be able to choose from the following recurring billing options:

* $14.99 per month
* 3 months - $41.99 (the equivalent of $13.99 per month)
* 6 months - $77.99 (the equivalent of $12.99 per month)
* 12 months - $143.99 (the equivalent of $11.99 per month)

Example: Your credit card will be billed for $77.99 in one lump payment if you choose the 6-month plan. The $12.99 simply shows the average monthly rate - it is not the amount you will be billed.
U verze ze Steamu (u ostatních nevím) je prvních 30 dní zdarma, resp. v ceně pořízení samotné hry..
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“