Myom: Nalepka je na nic. Radeji mam na kaiseroj to pouzdro co mam z US.
Jinak Smartrady me na 6,5 chodej bez problemu. jak Corner, tak Shifu, tak TPC. Chyba musi byt nekde mezi dotykovym displejem a ponozkami.
Totalcmd souhlas.
Acrobat nebo Foxit se bude hodit
tcpmp, urcite
iContact urcite
Zastupce v start ve slozkach atd.
Woyta: ja ti vyfotim, co na me u nekterych 6.5 vybafne . cca 4 blikajici cary na obrazovce. ne ze by to nefungovalo, ono se to ani poradne nezobrazi
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Vím, že neplním datumy ROMek atd, ale to se fakt nedá, teď jsem přepisoval drtivou část kuchyně (celou neděli a pondělí a ještě včera bugfixoval a v sobotu taky).
Pro Manilláře mám ale výbornou zprávu
Ano, chystá se Manilla-edice, vlastnoručně přeložená (ale chvíli to potrvá, má dost závislostí na externí aplikace).
Maddogg píše:Ta nová manila je fajn. Ještě mě zaujal zajímavý task manager Showcase možná by stálo za úvažení zda ho nepoužít v tvé romce.
je na prd. mam ho na shifu V19 a je to strasne pomale. klasicky je daleko pouzitelnejsi.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Když mi odešel Kaiser, tak přechod na TD2 byl pro mojí kapsu požehnáním a už bych asi znova do cihly nešel. Jen mě teda pěkně štve, že to Kaiser nevydržel o pár měsíců déle, koupil bych něco se Snapdragonem a kapacitnim displejem, nějaký zmenšený Leo :/
Bude přeci magnetický stylus Jasně není to ideální řešení, ale fungovat to bude.
Nebo je řešením udělat tuning rukavic ve stylu homeless a uříznout jednu špičku