Need for Speed SHIFT
Moderátor: Baneshee
- Swat
- Mírně pokročilý

Re: Need for Speed SHIFT
Tier 3 - závody Endurance,jel jste to už někdo?Je tam třeba Nordschleife na 3 kola,Spa na 10 kol apod.A pak tam taky je osmička na 30 kol.A TU MOHL DO HRY DÁT JEN TOTÁLNÍ ČURÁK!!!Kroutim tady nad tim hlavou a nechápu.NECHÁPU.Kterej dement dopustí,aby se na start postavily GTčka,Murcielaga apod.a jezdili na třicet kol do osmičky...???Kdyby to bylo s nadjezdem,tak to ještě beru,ale ona je to klasická osma jak vystřižená z Flatoutu.Zatímco tam se u toho člověk řeže smíchy,tak tady mě ta hra nehorázně nasrala.Ani ne tak hra,jako debilita vývojářů.NFS vždycky měla dar zabavit,nebo nasrat.Nebo kdyby to bylo jako v GRIDU-tam je přece taky podobnej závod kde se honí asi dvanáct stejnejch vraků...Ale tady se musíte s autem,se kterym jedete např.ty 3 kola na Nordschleife a bavíte se u toho (to je pravej vytrvalostní závod,kterej prověří hráčovu koncentraci) doslova prostřílet skrz bandu debilní AI,to vše na úzký osmičce s dalšíma asi čtrnácti autama,ze kterejch jsou po třech kolech vraky.....Ptám se proč????Proč někdo dopustí,aby takovou hru takhle zkurvili?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nesmis si z toho delat velkou hlavu, proste to nehraj a preskoc to, ja to taky nehral a ani nevim ze to tam je
proste si jedu zavody co me bavi a to ze neco nedojedu je mi uplne jedno, a uroven 50 z 50 mam taky 
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- Swat
- Mírně pokročilý

Já chci odjet všechno,je mi jasný,že max levelu dosáhnu i když něco vynechám.Mě prostě jen zajímá,jakym způsobem ty lidi uvažujou....Nejdřív masáž,že se bude jednat o ultimátní závodní zážitek a pak tam daj takovej nesmysl,kde musim roztřískat auto za milion,abych vyhrál.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me na ty hre sere milion veci a presto to porad hrajuSwat píše:Já chci odjet všechno,je mi jasný,že max levelu dosáhnu i když něco vynechám.Mě prostě jen zajímá,jakym způsobem ty lidi uvažujou....Nejdřív masáž,že se bude jednat o ultimátní závodní zážitek a pak tam daj takovej nesmysl,kde musim roztřískat auto za milion,abych vyhrál.....
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Buď to pořád přehlížím nebo to tu není. Někdo tu postoval tuším nastavení pro klávesy. Pořád nejsem schopen nastavit to tak, aby to alespoň nějak schopně simulovalo plynulé rozjíždění a brždění. Prostě pořád jezdím zatáčky smykem....
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

já max levelu dosáhnu už jenom tím, jak si zkouším jezdit závody sám na nečisto... za 1 jízdu na Nordschleife se dá udělat nějakých 8k bodů a jelikož na další lvl nikdy není potřeba moc, tak je hned... Ale jinak tu osmičku taky nechápu a taky jsem to nejel.... Viděl jsem to na nějakým streamu jak to někdo jel a po 14ti kolech to vzdal... Tohle dojet na prvním místě chce opravdu kvanta štěstí, pokud to vůbec vzhledem k pravděpodobnosti nárazu ostatních jde....
Tohle a drifty tam jsou fakt za trest....
Tohle a drifty tam jsou fakt za trest....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Swat
- Mírně pokročilý

Před chvílí jsem jí dojel...Nejdřív jsem to zkoušel s Fordem GT,nakonec jsem to dojel s BMW.Je pomalejší a aspoň místy jsem to auto měl pod kontrolou.Dokonce jsem to dojel na všechny hvězdy...No ale sračka je tenhle závod neskutečná.....
Je potřeba odjet všechno aby se na konci odemknul ten duel...Ty nejsou špatný a je za ně 160000.
Je potřeba odjet všechno aby se na konci odemknul ten duel...Ty nejsou špatný a je za ně 160000.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm tak jak to tak ctu, tak sem rad ze se zatim plaholcim na urovni 2, nejak se mi nechce opoustet imprezu a RS4, no celkem sok nastal po mirnym tuneni shelby gt 500 to auto mi prijde tezce nahovno, zlaty 4 kolky,no ale nejak to odjet musim kdyz uz kaslu na drifty, uroven 3 vypada jeste zajimave ale na 4 se nejak necejtim, navic jak nekdo psal nedaj se tunit? wtf? fakt ne? v tom pripade kaslu na celou 4
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Sobo
- Středně pokročilý

Tunit se samozřejmě dají, ale nemůžeš na nich vylepšovat součástky. Ale i bez nich jsou mnohem rychlejší, než auta třetí úrovně. Někde v T3 bys měl dostat závod na pozvání - Koenigsegg CCX vs Pagani Zonda R, tam si uděláš představu, jak rychle to jede.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Thellwin
- Administrátor

Ten závod jsem jel a je to na mě až moc rychlý, ty pomalejší auta mě baví víc 
Goldnoob team proud member!
- Swat
- Mírně pokročilý

LOVIT: Na úrovni tři si klidně můžeš vzít auto z druhý úrovně,pokud je to klasickej závod,AI si vezme něco podobnýho a jedeš.Je to tam vždycky napsaný,že můžeš vzít auto úrovně 1-3,takže se Subaru si ještě pojezdíš.A až dojdeš na ty vytrvalostní závody,tak se budeš královsky bavit ve třech kolech na Norschleife,deseti kolech ve Spa,deset kol v tom kaňonu,třicet kol na oválu.....a pak sežereš volant při třiceti kolech na osmičce.Já to všechno odjel v Murciélagu,osmičku v BMW z tý první úrovně....
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ja uz sem si na ovladani zvykl a jezdim i s Pagani Zonda R s H-radickou - a zazitek je to nadherny
jinak Subarko sem si vytunil tak ze mi jde nadherne do driftu jak na rally
poradnej rejd, mekci gumy, brzdy na zadek atd.
jinak Subarko sem si vytunil tak ze mi jde nadherne do driftu jak na rally
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Můžou mi říct majitelé volantů a gamepadů, ale i klávesnic
)) Jezdíte zatáčky čistě bez smyku nebo se to opravdu nedá projet jinak než byť i mírným smykem? Jak se snažím, tak se snažím, ale smykuju naprosto všude a nejhorší to je u silných aut.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bez smyku to nejde pokud jedes na doraz a chces vyhrat, projet to ciste jde pouze v idealni stope a nizsi rychlosti, a taky samozrejme zalezi na aute, nektere sedi vic nektere min, ale tak jako tak se to hrne bokem jak prase i bez smyku, trochu divny noMeridius píše:Můžou mi říct majitelé volantů a gamepadů, ale i klávesnic)) Jezdíte zatáčky čistě bez smyku nebo se to opravdu nedá projet jinak než byť i mírným smykem? Jak se snažím, tak se snažím, ale smykuju naprosto všude a nejhorší to je u silných aut.
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak na ty vytrvalostní závody se těším, konečně nebudu 2 minuty čekat při loadingu na závod, kterej trvá taky 2 minuty.
- Syntex
- Začátečník

-
Od tier 4 je to naprostá fraška. Např. ta zadokola lexus na nějakým vidláckým okruhu, kde je jedna zatáčka za druhou, auto naprosto neovladatelné, soupeři to do tebe perou aniž by zaváhali, no katastrofa.
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Kluci povíte mi někdo jak je to s tim hotfixem od ATI ??? moje sestava je nože uvedená a prostě ta hra se mi neskutečně seká,docela mi muj komp zklamal,spíš ta grafika teda
mám volant Logitech MOMO racing a nemužu to ani hrat,mám 50FPS a najednou hra spadne na nehratelných 12FPS 
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
- Sobo
- Středně pokročilý

Teď mluvíš o nějakém závodu na pozvání v T4? Já jsem si toho Lexuse zkusil v rychlém závodu a až na tu pomalost a lehkou přetáčivost mi nějak nepříjemný nepřišel. Navíc je to těžká svině, takže tě tak jednoduše nedostanou z trati.Syntex píše:Od tier 4 je to naprostá fraška. Např. ta zadokola lexus na nějakým vidláckým okruhu, kde je jedna zatáčka za druhou, auto naprosto neovladatelné, soupeři to do tebe perou aniž by zaváhali, no katastrofa.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co vim tak nejaky hotfix co by toto resil zatim neni ( pry se na tom porad pracuje ). Na ruznych forech zkouseli bety CAT9.10, ale bez nejakeho valneho zlepseni. Spise trosku pomuze patch na NFS a vypnout Catalyst AI a pak jeste jedna vec .. v C:\Users\*jmeno_uzivatele*\Documents\NFS SHIFT\graphicsconfig.xml nastavit radek <data class="GraphicConfigData" id="0xBB11E0"> na zminovane ID (VGA se tvari jako NV260, prvni 2 spuseni muze i spadnout, ale potom je udajne plynulejsi hra i nacitani levelu)petit píše:Kluci povíte mi někdo jak je to s tim hotfixem od ATI ??? moje sestava je nože uvedená a prostě ta hra se mi neskutečně seká,docela mi muj komp zklamal,spíš ta grafika tedamám volant Logitech MOMO racing a nemužu to ani hrat,mám 50FPS a najednou hra spadne na nehratelných 12FPS
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Jarri
- Nováček

cele nfs shift je velky omyl.kravina na Ntu
ASUS P6T Deluxe| Intel® Core i7 920 2.66 @ 3,6GHz| Noctua NH-C12P| ASUS ENGTX470 SLI| Corsair DDR3 3x2048MB 1333MHz TR3X3G1 C9| CoolerMaster RealPower M850 Modular| OCZ Agility 2 SATA II 3.5" SSD| WD Raptor 150GB 10000rpm| WD 320GB| WD Elements Desktop 1,5TB| My Book Essential Edition 1TB| HP w2408h/Sony KDL-32W5500| CoolerMaster Stacker 830 NVIDIA Edition| X-Fi ExtremeMusic+Logitech Z-5500| Logitech G25