bassofilni vybava do 5 litru
Moderátor: CageJ
- `x3on
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bassofilni vybava do 5 litru
chtel bych se zeptat jake audio vzit do 5 litru -> podminka aby to co nejvic basovalo..zvokovka integrovana realtek.. (casem prijde vymena) posloucham hudbu dance,dnb obcas delam dje a doma malou akci tak aby to i neco zvladlo.. dale filmy (nepotrebuju 5,1 surround)
- `x3on
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: bassofilni vybava do 5 litru
notak prosim 
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Fox_25
- Začátečník

-
Anebo pokud znáš nějakého elektro bastlíře tak ať ti postaví něco s basákama starbass. Duní dobře, koupil jsem je když mi odešel jeden basák v reprobednách, zvuk nemají špičkový ale výkon není špatný, duní opravdu dobře, ale zes. 2X20w sin s nima skoro nedokázal ani pohnout, za to 2X50w sin je už rozhýbá.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Dělat DJ na reproduktory za 5000, to už samo o sobě mluví za sebe.
Xeone, Dj, zpěvák ani závodník nemůže bejt uplně každej, kdo má v kapce 5000Kč. Je potřeba na to mnohem víc, a nejenom peníze. Nebudu ti tu štkát na rameni jak se to dělá, asi bys mě stejně nevyslechl a oba by jsme ztratili dost času. Jenom ti řeknu, že to takhle nejde, a s aparátem za 5000 se instantně DJem nestaneš, a ani nic pořádně nenazvučíš. Logitech Z-2300 opravdu za ty peníze jsou nejsilnější a nejbasovější, ale zdaleka nestačí potřebám které si žádá tvoje osobnost... Creative jsou v tomto ohledu horší, ale ty už jsem neměřil a nerozebíral(narozdíl od Logitechu) tak se tu s někým nechci hádat kdo má pravdu.
Jestli to myslíš vážně, začni stavbou opravdových PA satelitů "pro DJs" Cena je bohužel dvojnásobná, nebo i větší, a to bez zesilovače, ale nazvučíš tím aspoň nějakou větší klubovnu nebo grilovačku s kamarádama.....
Xeone, Dj, zpěvák ani závodník nemůže bejt uplně každej, kdo má v kapce 5000Kč. Je potřeba na to mnohem víc, a nejenom peníze. Nebudu ti tu štkát na rameni jak se to dělá, asi bys mě stejně nevyslechl a oba by jsme ztratili dost času. Jenom ti řeknu, že to takhle nejde, a s aparátem za 5000 se instantně DJem nestaneš, a ani nic pořádně nenazvučíš. Logitech Z-2300 opravdu za ty peníze jsou nejsilnější a nejbasovější, ale zdaleka nestačí potřebám které si žádá tvoje osobnost... Creative jsou v tomto ohledu horší, ale ty už jsem neměřil a nerozebíral(narozdíl od Logitechu) tak se tu s někým nechci hádat kdo má pravdu.
Jestli to myslíš vážně, začni stavbou opravdových PA satelitů "pro DJs" Cena je bohužel dvojnásobná, nebo i větší, a to bez zesilovače, ale nazvučíš tím aspoň nějakou větší klubovnu nebo grilovačku s kamarádama.....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- `x3on
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si kup ty Logitechy a zbyde ti ještě na sud piva a pár flašek Becherovky
Za tyhle peníze tu nic (v novém zboží) lepšího není. Další tip je Z-5500, které se starší dají kolem pěti koupit. Ty zabasují ještě o něco líp.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Jo, asi jako Exp....
- syslik
- Nováček

-
ted mi doslo ze tema 5ti litrama myslis penize nikoli objem bedny
kdyz tak spominam co stala moje vybava tak nejakych 300 za MDF, asi 400 za reprak na sub, kolem 150 repro do jednoho satelitu. + zesilovac+dalsi drobnosti. zesilovac pro subwoofer je 70W s TDA7223, satelity 2x10 s TDA2005. takze bedny vysli kolem litru, zesilovac 2.1 bastlenej doma vysel na nejakych 1500
Naposledy upravil(a) syslik dne čtv 1. říj 2009, 20:22, celkem upraveno 1 x.
- `x3on
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
beru ty logitechy.. dik moc ...
- crashPC
- Mírně pokročilý

no, to musely bejt repráky 
Jo, za ty peníze xeone neseženeš silnější. Creative už z principu ne, i když můžou znít "hezčeji".
Jo, za ty peníze xeone neseženeš silnější. Creative už z principu ne, i když můžou znít "hezčeji".