Ne,klasika v úrvni 4 je závod konstruktérů a hnedka první závod myslim, je to Lexus a takovej malej klikatej okruh.Sobo píše:Teď mluvíš o nějakém závodu na pozvání v T4? Já jsem si toho Lexuse zkusil v rychlém závodu a až na tu pomalost a lehkou přetáčivost mi nějak nepříjemný nepřišel. Navíc je to těžká svině, takže tě tak jednoduše nedostanou z trati.Syntex píše:Od tier 4 je to naprostá fraška. Např. ta zadokola lexus na nějakým vidláckým okruhu, kde je jedna zatáčka za druhou, auto naprosto neovladatelné, soupeři to do tebe perou aniž by zaváhali, no katastrofa.
Need for Speed SHIFT
Moderátor: Baneshee
- Syntex
- Začátečník

-
Re: Need for Speed SHIFT
- Swat
- Mírně pokročilý

Ten mi tak nevadil,ten je v pohodě,chce to trpělivost a předjíždění plánovat.Největší šrot je ta osmička....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Pawlowski
- Nováček

stejna gk a doted toho litujupetit píše:Kluci povíte mi někdo jak je to s tim hotfixem od ATI ??? moje sestava je nože uvedená a prostě ta hra se mi neskutečně seká,docela mi muj komp zklamal,spíš ta grafika tedamám volant Logitech MOMO racing a nemužu to ani hrat,mám 50FPS a najednou hra spadne na nehratelných 12FPS
jinak zkus tohle:
Kód: Vybrat vše
FOR a CROSSFIRE or Bi GPU : rename the Shift.exe like this => FEAR.exe
FOR a Mono GPU like me ( ex: HD4890 ): rename the Shift.exe by => GRID.exe- Zub
- Začátečník

-
nemáš nastavenou tu kompatibilitu s win98 ? tam pak jede jen jedno jádro a seká to i na low detailpetit píše:Kluci povíte mi někdo jak je to s tim hotfixem od ATI ??? moje sestava je nože uvedená a prostě ta hra se mi neskutečně seká,docela mi muj komp zklamal,spíš ta grafika tedamám volant Logitech MOMO racing a nemužu to ani hrat,mám 50FPS a najednou hra spadne na nehratelných 12FPS
- Swat
- Mírně pokročilý

Teda řeknu vám,že AI je někdy průser....Občasná frustrace se táhne celou NFS sérií a ani Shift se jí bohužel nevyvaroval.Jedu svojí stopu,auto vedle mě to do mě bezdůvodně napere a pošle mě do svodidel,najíždim zatáčku zvenku dovnitř a sestřelí mě hovado,který jede rovně....který jede rovně a pokračuje dál až do bariér,jen když mě sundal,předjíždim precizně na táhlý rovině po krajnici-další vůl neváhá,když jsem na jeho úrovni,vysunout auto až na trávu abych to do něj napral zezadu a šel z 230ti do hodin atd atd....V Gridu AI respektuje stopu,nestalo se mi,aby mě v Gridu někdo bezdůvodně sestřelil.AI je v Gridu dotěrná,ale je dotěrná tak,že vyhecuje,motivuje,v Shiftu nasírá.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
100% se ztotoznuji s tvym prispevkem, jdu zkusit GRID, ten je, co se AI tyce, na daleko lepsi urovni
jen opravdu nevim, jesi je to zapricineno tou debilni a NEBO az moc chytrou AI, kdyz vyvojari rikali, ze si Vas AI bude pamatovat celou karieru jak se chovate, v tom pripade je to pekna pytlovina, protoze kazdy obcas udela v nejakem zavode chybu, alespon ze zacatku, kdyz se s tim vsim sziva, ale to si az tak nemyslim, pac tohle se deje i RYCHLEM ZAVODE - ikdyz ne v tak agresivni forme (treba to najizdeni ze strany tam neni)
jen opravdu nevim, jesi je to zapricineno tou debilni a NEBO az moc chytrou AI, kdyz vyvojari rikali, ze si Vas AI bude pamatovat celou karieru jak se chovate, v tom pripade je to pekna pytlovina, protoze kazdy obcas udela v nejakem zavode chybu, alespon ze zacatku, kdyz se s tim vsim sziva, ale to si az tak nemyslim, pac tohle se deje i RYCHLEM ZAVODE - ikdyz ne v tak agresivni forme (treba to najizdeni ze strany tam neni)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- Swat
- Mírně pokročilý

V Gridu,když dojde ke kolizi nebo nějakýmu kontaktu,je to většinou chyba hráče,nebo se o sebe auta nějak zaklíněj a skončej v bariéře apod.Ale když člověk předjíždí a vydí,že to vychází,tak to taky tak vyjde.V Shiftu může být člověk trpělivej,ale jak začne předjíždět,tak nikdy neví,co se stane,protože ten sestřel může přijít kdykoliv...Kolikrát se mi stalo,že jsem jel táhlou rovinu např.na okruhu Road America a na tý rovině v plnym fofru,když jsem se blížil zezadu,hodila AI brzdu,abych do něj prostě vletěl,přitom před nim nic nebylo a do zatáčky ještě dvě stě metrů...Někdy u tý hry pěnim.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
s timhle se neda nez souhlasit, to ai je agresivni jakoby bezmozku, proste je mu jedno ze auto rozsrackuje, rozsrackuje sebe a i vas... nemyslici ai, taky sem se parkrat u toho vytocil kdyz me nekdo ve 200 v pohode nabralSwat píše:V Gridu,když dojde ke kolizi nebo nějakýmu kontaktu,je to většinou chyba hráče,nebo se o sebe auta nějak zaklíněj a skončej v bariéře apod.Ale když člověk předjíždí a vydí,že to vychází,tak to taky tak vyjde.V Shiftu může být člověk trpělivej,ale jak začne předjíždět,tak nikdy neví,co se stane,protože ten sestřel může přijít kdykoliv...Kolikrát se mi stalo,že jsem jel táhlou rovinu např.na okruhu Road America a na tý rovině v plnym fofru,když jsem se blížil zezadu,hodila AI brzdu,abych do něj prostě vletěl,přitom před nim nic nebylo a do zatáčky ještě dvě stě metrů...Někdy u tý hry pěnim.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Frostys
- Začátečník

-
Vy se pořád něčemu divíte? 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Thellwin
- Administrátor

Já jsem konečně dojel drift ve třídě 2 tak, abych získal všechny hvězdy. Nejvíc jsem se navztekal u toho prvního závodu, ostatní jsem dal max. tak na druhý třetí pokus.
Goldnoob team proud member!
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem se dostal konečne k závodům na pozvání...a musím říct že takhle dlouho mi nervy netekly.....závod Ford GT vs. Dodge viper......snad 20x pokus o vítězství a ani jeden se nezdařil, nejen to že AI mě většinou vystrnadí ze zatáčky nárazem , ale to že soupeřovo auto drží jak přibyté, ani náznak smyku v zatáčkách a to projíždí daleko větší rrychlostí další věc když mě předjede jakoby získal jendo turbo navíc a prsotě nekjde dohnat AI a furt a furt ujíždí, hraju na volantu a v závodních hrách nejsem žádný máslo...ale tohle je moc.....pro mě tyto závody jsou neudělatelné...hrál jsem to se všema pomocníkama off..postupně jsem si zapínal abs, esp, asr, ideální stopu a nakonec jsem dal obtížnost z vysoké na střední....nic se nezměnilo...počítač nepokořen....v tomhle hra je hodně po**ná....má na to nějakej fígl..protože já u toho teď strávil 2 hodiny a na to já se můžu vykašlat abych enrvama takhle trávil večer 
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No já si teď jezdím pohodově rychlé závody s 9ti protivníky s auty 1 max 2 třídy a je to pohoda... Potřebuju si dát od těch rychlých tier 4 aut a sebevražedný/terminátor/300 tunový tank AI trošku oddech 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- laginoo
- Začátečník

tak ja sem teprve ted zjistil ze tam nejake takove zavody jsou a zkusil ten tvuj zminovany a prvne sem si vzal vipera a asi tak 10x resetoval hru a stejne to nedal tak sem ji ukoncil vzal si forda a dal to na poprve a musim rict ze ten viper se na toho forda vubec nehrabe, pokud si to taky hral stim dodgem tak ti ten ford ujizdel jen proto ze je proste dvakrat lepsi nez dodge.Walker píše:Teď jsem se dostal konečne k závodům na pozvání...a musím říct že takhle dlouho mi nervy netekly.....závod Ford GT vs. Dodge viper......snad 20x pokus o vítězství a ani jeden se ...............
kdyz si v nekterych duelech vyberes spatne auto tak proste neni sance to snim dat protoze to auto na to nema
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- Swat
- Mírně pokročilý

Walker: Konkrétně tenhle závod se mi líbil a přišel mi tak akorát,vzal jsem si ihned to Gtéčko,protože se mi to auto líbí.Nicméně hraju na klávesnici,což je jednodušší,než volant,ale vyhrát to jde bez problémů.Hraju na medium AI,steering assist na low,stability on,trakci,asistenci při brždění a anti-lock brakes off....
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hrál sjem to s GTéčkem, nicméně mi to furt nejde
budu asi jezdit jiné závody
- Jája
- Středně pokročilý

Zatím můj nejlepší čas s továrním Murciéélagem
a nastavení 
Ten závod Viper vs Ford GT jsem taky za Vipera nedal ani na podesátý, ale za GT to šlo relativně dobře.
Jinak máte někdo tovární Lotus Elise 111R? Já ho mám a je nějakej bugnutej.
1. V garáži ho mám na druhým místě a když mu změním barvu tak se přebarví i třetí murcielago a opačně taky, takže mám na obou stejnou barvu.
2. Když s ním vlezu do závodu chová se jak bez úprav - velký prodlevy při řazení, slabá akcelerace..., ale když závod restartuju, tak už je všechno ok. řekl bych že je snad až moc rychlej, protože sním v tieru2 všechno s přehledem vyhraju, třeba SPA s ním dám za cca 2:18, což pomalu nedá velká část vytuněnejch aut z tieru3.
Ten závod Viper vs Ford GT jsem taky za Vipera nedal ani na podesátý, ale za GT to šlo relativně dobře.
Jinak máte někdo tovární Lotus Elise 111R? Já ho mám a je nějakej bugnutej.
1. V garáži ho mám na druhým místě a když mu změním barvu tak se přebarví i třetí murcielago a opačně taky, takže mám na obou stejnou barvu.
2. Když s ním vlezu do závodu chová se jak bez úprav - velký prodlevy při řazení, slabá akcelerace..., ale když závod restartuju, tak už je všechno ok. řekl bych že je snad až moc rychlej, protože sním v tieru2 všechno s přehledem vyhraju, třeba SPA s ním dám za cca 2:18, což pomalu nedá velká část vytuněnejch aut z tieru3.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Kynio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sakryš ať se snažím jak se snažím drifty si teda vůbec nedávám =D furt to přetáčím a auto se mi točí do protisměru. Jakej je tam fígl s tou ručkou atd?
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
- Swat
- Mírně pokročilý

Pro začátek si zapni kontrolu trakce a taky vyzkoušej jiný auta.Já např.s Nissanem 370z musel zapnout trakci a stejně to za moc nestálo a naopak s BMW 135 s vypnutou trakcí už driftuju celkem zdařile,nicméně stále jen z povinnosti abych to měl všechno hotový a tím pádem včechny soutěže odemčený,hlavně ty závěrečný duely.
- Kynio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no nevím, se všema zapnutýma pomůckama zase to auto jakoby plave a už to nemá s reálností absolutně nic společnýho. Bez pomůcek se to auto zase nedá ovládat, navíc ani volant v kokpitu nereaguje uplně stejně jak točím já, je opožděnej. Buď sem fakt tak levej a nebo bude něco špatně s nastavením mýho shit volantu (logitech wingman formula force gp). V Gridu sem neměl problém a všechny závody i drifty sem jezdil na 1. místo...
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
- Thellwin
- Administrátor

Já tedy hraju na klávesnici a fígl je v tom najet do zatáčky ne moc pomalu a ne moc rychle a hlavně ťukat do klávesnice a udržovat kola v lehkém rejdu, když se to přežene ať tak či onak, tak se auto přetočí a nebo pokračuje příliš rovně.
Ale mám jinej problém, zajímalo by mě, kterej ***** dal do závodů úkoly typu roztoč X protivníků. Krom toho, že mi to vůbec nejde, tak je to totální demence. Ještě pochopím úkoly jako zajet čisté kolo, ale přece to není žádnej FlatOut
Ale mám jinej problém, zajímalo by mě, kterej ***** dal do závodů úkoly typu roztoč X protivníků. Krom toho, že mi to vůbec nejde, tak je to totální demence. Ještě pochopím úkoly jako zajet čisté kolo, ale přece to není žádnej FlatOut
Goldnoob team proud member!