Vodní chlazení - vybíráme jednotlivé díly

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
GIGABYTE
Nováček
Nováček

Re: Vodní chlazení - vybíráme jednotlivé díly

Příspěvek od GIGABYTE »

Rád, ale potrebujem všetko z tichepc.sk, tento blok tam nieje.. A nemám chuť platiť poštu na dva krát..
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

posty do SK bych se nebal... ale takovy EK supreme je porad vynikajici volba...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
GIGABYTE
Nováček
Nováček

Příspěvek od GIGABYTE »

Ide kúsok aj o poštu, ale ak sa nato pozrieš takto, ak mi to pošle cez Poštu, všetci vieme ako oni narábajú s balíkmi.. Čiže potrebujem aby sa to poškodilo ? Keď to chcem poslať UPS alebo DPD, tak pošta stojí cca 11€ :x K tomu EK-Supreme.. Mohol by byť ? http://www.tichepc.sk/produkt/EK-Water- ... -3677.html
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

spis EK supreme klasicky, ne LT...

http://www.tichepc.sk/produkt/EK-Water- ... -2324.html

levnejsi nez GTZ, skoro stejne vykonny a univezalne kompatibilni ;-)
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
GIGABYTE
Nováček
Nováček

Příspěvek od GIGABYTE »

Takže zoberiem ten.. Ďakujem :)
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Pánové, nedávno jsem Vás prosil o radu ohledně bloku na Quada a tentokrát potřebuju poradit s výběrem "future-proof" univerzálního bloku pro GPU. Už mě nebaví při každé výměně karty měnit Fullcover blok.

Zatím mi padl do oka Alphacool NexXxoS GP3-07B. Co na něj říkáte? Nějaké skryté vady nebo něco podobného?
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

je docela restriktivni. ale to ty vykonne VGA bloky v cene kolem a nad 1tis korun jsou vicemene vsechny, EK VGA Supreme nebo d-tek je podobny...se slusnou pumpou to neni zadny problem.

pokud bys chtel neco jeste trochu univerzalnejsiho, tak se da vymyslet treba tohle http://www.alphacool.cz/produkt/Alphaco ... ilver.html ale neni to tak vykonne.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Pokud ti jde o blok na jadro, tak prakticky cokoliv z dnesni nabidky na vyssi tridu karet. Karty uz snad vice topit nebudou. Pripadne si vyrobis (nechas vyrobit) sponu.

Osobne bych uvital univerzalni fullcover. Obcas narazis na nejakou kartu jejiz okolni dily pasivne vzduchem neuchladis. Coz je treba moje EVGA 8800GT. :(
Neco takoveho dela D-tek. Blok na jadro + velkej pasiv na zbytek karty ktery byl v kontaktu s blokem. Vyhoda fullcoveru a prijatelna cena za novej kus hliniku pro zbytek karty.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Stací znát správne lidi. Pak není problém si pasiv na zbytek nechat udelat podle vlastních potřeb.
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Vyrobit si pasivy na paměti a VRM pro mě nebude zase takový problém.

málem bych zapomněl... stávající okruh:
- Alphacool NexXxoS Xtreme III rev2
- Laing DDC-1T s expou
- AlphaCool NexXxos XP
- EK Water Blocks EK-FC4870 CF - Acetal
- fitynky 1/4" pro 10/8 mm hadice
- 10/8 mm hadice
Zeroxek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeroxek »

Čus lidi, mám takovej malinkej problém... začal mi hrozně topit nebo sem si toho spíš asi všiml až teď, že mi hrozně topí NB.. pokuď nemám zaplej boční větrák v CM 690, tak na pasivu od NB neudržím ani 3s prst..S větrákem to je v klidu. Nedávno jsem rozchodil vodu, tak se chci zeptat, co můžu dát za blok na NB na desce Gigabyte GA-MA790x-UD3P ... netuším, jaká je tam rozteč, zdá se mi velká a netroufám si koupit blok "na odhad".. Tak jeslti někdo nevíte.. nechci zas vyndavat desku a měřit to :oops: Dík
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

jestli je tohle ona http://wellcom.co.il/catalog/images/Gig ... x-ud3p.jpg tak nic vyndavat nemusis, vzdyt ty retencni sroubky jsou videt i seshora, takze staci zmerit...ne ?

kazdopadne neco univerzalniho jako napriklad alphacool smart motion by tam melo jit urcite...
Zeroxek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeroxek »

jj, to bych mohl, ale nejmenší pravitko co sem doma našel bylo 50cm :-D a přesně tadle to je :) zejtra to teda položím a vykutím to.. snad něco najdu menšiho :)
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

zober spagatik, omeraj spagatikom a nasledne zmeraj na tom pravitku... :roll:
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

racz píše:zober spagatik, omeraj spagatikom a nasledne zmeraj na tom pravitku... :roll:
ty jses nejakej chytrej :wink: :-D :oops:
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

:P :lol:
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
NoSKill
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoSKill »

Ako mne vyraba Wroom vodny blok na tento NB. Mam sice dosku GA-MA790x-UD4 ale rozmery by mali byt rovnake. Pripadne sa na neho obrat a dohodnete sa.
Zeroxek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeroxek »

jj, ok, díky.. dneska jsem to měříl krejčovským metrem a rozteč byla 80mm+/- ... měřil jsem to dobře ? :-D se mi to zdá jako hrozně moc :-D
NoSKill
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NoSKill »

Tu som meral posuvkov rozmery na mojej doske
http://leteckaposta.cz/859676125
Zeroxek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeroxek »

tak těch 80 byl ulet, sem ais blbě koukal, jelikož teĎka sem si fakt pro jistotu vyndal základovku a změřil to tím půlmetrovým 8) od špuntíku ke šputíku (ty bíly mrchy :) ) to je 75mm..

počítal jsem to i jako úhlopříčky, když jsem si to načrtnul ty rozměry a i mi to vycházelo +/- 0,15mm..
Odpovědět

Zpět na „Voda“