Jaký redakční systém použítáte?
- NEONET
- Středně pokročilý

Jaký redakční systém použítáte?
Tak jaký CMS používáte, kde (možno link) a proč?
Mým osobním favoritem je e107 a jinak používám RS2, PHP-Fusion a e107
Mým osobním favoritem je e107 a jinak používám RS2, PHP-Fusion a e107
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký redakční systém použítáte?
Kdysi (cca 4 roky zpět) jsem vybíral CMS vylučovací metodou, tj. vybral jsem doporučené, podporované s možností pluginů a použitelné pro moje účely. Pak jsem začal filtrovat.
- vyhodil jsem ty co mi nefungovaly korektně ve Firefoxu
- vyhodil jsem ty co mi nesedlo ovládání nebo administrace
- po instalaci na localhostu jsem vyhodil ty co by mi nefungovaly na hostingu (safe_mode, etc.)
Nakonec mi zbyl Drupal a Wordpress, a jelikož WP se choval na localhostu dost šíleně (20sec. odezvy), šel jsem do Drupalu. Před rokem jsem se vrátil na WP, který mi prostě sednul víc filozofií ovládání i doplňky.
V dohledné době ale asi budu pokukovat po jiném, protože WP začíná mít s každou novou verzí dost velké nároky na memory_limit
- vyhodil jsem ty co mi nefungovaly korektně ve Firefoxu
- vyhodil jsem ty co mi nesedlo ovládání nebo administrace
- po instalaci na localhostu jsem vyhodil ty co by mi nefungovaly na hostingu (safe_mode, etc.)
Nakonec mi zbyl Drupal a Wordpress, a jelikož WP se choval na localhostu dost šíleně (20sec. odezvy), šel jsem do Drupalu. Před rokem jsem se vrátil na WP, který mi prostě sednul víc filozofií ovládání i doplňky.
V dohledné době ale asi budu pokukovat po jiném, protože WP začíná mít s každou novou verzí dost velké nároky na memory_limit
- KapaCZ
- Začátečník

-
Já se ted snažim dělat svůj. Bohužel marně. Mám plno nápadů ale bohužel je neumim pořádně realizovat (napsat v php)
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A jako univerzální? Nebo děláš jenom na ten svůj web.KapaCZ píše:Já se ted snažim dělat svůj.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- KapaCZ
- Začátečník

-
arxeiss: Samozřejmě jen pro svůj web. Vždyt vidíš že se tu občas ptám. Ted mám hlavně problém s date() a DB :/ Když se zdokonalim rád budu nabízet nákej ostatním lidem.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už přes rok a půl jedu na svém vlastním RS. Není to bůhví co, ale výhoda vlastního je jasná... Do kódu vidím, není problém cokoliv upravit namíru..
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem dělal, nevím jestli se to dá nazvat RS, spíš bych to nazval administrací na stránce http://www.chejna.cz. Není to nic extra, jenom místo toho pravého sloupce se napíše menu pro Administraci, jako
Mám tam možnost mít více uživatelů s rozdílnými právy. Teoreticky kdyby se někdo chtěl podívat, pak popř i na kódy tak není problém, nemám co skrývat a rád se podělím. Jenom budu muset trošku tu administraci překopat, protože když dám uživateli práva 0 tak se nedostane nikam, vyhodí mu to jenom text že nemá práva a odhlásí ho to.
Kdyby někdo měl teda zájem tak napište, až budu doma v pondělí tak se na to mrknu ať ten kdo má práva 0 může se dívat ale nemůže nic měnit.
- Změna hesla
Kontakty, Ostatní
Uživatelé
Novinky
Fotky
Mazání fotek
Mám tam možnost mít více uživatelů s rozdílnými právy. Teoreticky kdyby se někdo chtěl podívat, pak popř i na kódy tak není problém, nemám co skrývat a rád se podělím. Jenom budu muset trošku tu administraci překopat, protože když dám uživateli práva 0 tak se nedostane nikam, vyhodí mu to jenom text že nemá práva a odhlásí ho to.
Kdyby někdo měl teda zájem tak napište, až budu doma v pondělí tak se na to mrknu ať ten kdo má práva 0 může se dívat ale nemůže nic měnit.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- fobos
- Začátečník

Tak ja už pracujem tiež cca 2 mesiace tak hodinku denne na vlastnom o hardvéri ale som tak ledva v polovici a to už mám cca 12 DB tabuliek. Keď to niekedy dokončím, tak dám link. Zatiaľ to vyzerá schopne, ale nemá to takmer žiadné CSS, len holé HTML. Nakódiť redakčný systém (aspoň na nejakej úrovni) nie je žiadna sranda, vec na dva týždne. Jeden taký som už robil, ale mal veľmi slabučké spravovanie obrázkov. Žiaden výpis adresárov, redundantné obrázky a pod. Po čase som zistil, že viac práce si dám s písaním článkov ako keby som to nakodoval poriadne. Preto tomu venujem tentokrát max. pozornosť. Prehľad a správa obrázkov je azda to najdôležitejšie, keďže tie zaberajú najväčšiu časť portálu
A ešte BB kódy sú dôležité
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No psát jsem to kdysi taky chtěl, ale když sem si prošel co by to obnášelo, vyšlo mi efektivnější naučit se hotový CMS a ten si podle potřeby upravit/dopsat plugin 
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Používám český K:CMS 1.6.1, výhoda je že až na nějaké drobné chyby v návrhu je docela uživatelsky přívětivý a jednoduchý, případně se dá v kódu dobře zorientovat a něco kdyžtak přepsat, bohužel neumí cachování a na větší projekty není moc vhodný.
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na zákazky používám vlastní univerzální CMS.
Na blogu mám WP, páč jsem liný to řešit nějak jinak a cpát tam něco vlastního nemá prakticky ani smysl.
Na blogu mám WP, páč jsem liný to řešit nějak jinak a cpát tam něco vlastního nemá prakticky ani smysl.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- zombux
- Odborník PCT

vlastní mod starší verze Hulánova BLOG:CMS. v době kdy jsem blog zakládal (cca konec 2004) mi to přišlo jako zajímavá volba, pak jsem to upravil tak že upgrade na novější verze je nemožný, a s návštěvností desítek UIP denně nějak nemám potřebu přecházet na něco jiného, novějšího, a klidně i lepšího
ignorelist: kremrole a dezoláti