Problém s Acer Aspire 5738

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ywanbow
Nováček
Nováček

Problém s Acer Aspire 5738

Příspěvek od ywanbow »

Ahoj. Moje ségra si koupila před 2 dny notebook Acer Aspire 5738 a rozhodla se ho sama poprvé spustit. Podle ní všechno probíhalo v pořádku ale výsledkem bylo spuštění noťasu s Vistama ve formátu české/anglické.Visty jsou Home Premium SP1 a všechno je nastavené v češtině.Ovšem noťas to nějak nerespektuje a zobrazuje polovinu v angličtině a půlku v češtině.Může někdo poradit co s tím?
Už jsem to jednou viděl taky u Aceru a notebook se musel poslat do servisu aby to opravili.
Díky za rady.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s Acer Aspire 5738

Příspěvek od smoula »

Má operační systém v příslušenství notebooku?Přeinstalovat s českými Windowsy,do opravny určitě jej není nutné posílat.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

spíš bych zkusil recovery oddíl a znovu to nahodit (alt+f10 při startu)
ignorelist: kremrole a dezoláti
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

zombux píše:spíš bych zkusil recovery oddíl a znovu to nahodit (alt+f10 při startu)
2 dny po koupi tam určitě nemá slečna nainstalované žádné extremně důležité data.
ywanbow
Nováček
Nováček

Příspěvek od ywanbow »

Tak jsem to zkoušel 2x nahodit a stejný problém.V jednom případě dokonce najely Visty kompletně v angličtině. Jo a jsou v příslušenství notebooku. Ještě zkusím nahodit Windows 7 co mám doma otevřenou betu,uvidíme jak se budou tvářit.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“