Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Moderátor: Baneshee
- Maddogg
- Čestný člen

Re: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Další video, tentokráte jsou tam zobrazeny stroje které bude možnost používat link
Nevím proč ale to video mi připomělo BF2. Možná to bylo podobným sortimentem vehiklů nebo taky tím jak tam s helikopterou nalítáva a střílí. Je vidět že tohle určitě tak hardcore jako Arma nebude, což je na druhou stranu taky dobře.
Nevím proč ale to video mi připomělo BF2. Možná to bylo podobným sortimentem vehiklů nebo taky tím jak tam s helikopterou nalítáva a střílí. Je vidět že tohle určitě tak hardcore jako Arma nebude, což je na druhou stranu taky dobře.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Thellwin
- Administrátor

Dojmy z hraní - KLIK
Popravdě jsem něco podobného čekal. To, že by Codemasters chtěli udělat opravdu reálnou simulaci mi přišlo dost nepravděpodobné.Doupě píše:Operation Flashpoint: Dragon Rising je na nejlepší cestě k tomu, aby se stal výborně prodávanou hrou, kterou bude spousta hráčů milovat. Je to slušně hratelná akce, ale rozhodně to není simulace, jako to od ní spousta fanoušků očekává. Přijde mi, jako by autoři ve snaze zavděčit se, cílili reklamu směrem k hardcore hráčům, ale hru jako takovou uzpůsobili spíše klasickému konzumnímu publiku, které je zvyklé na Medal of Honor. Ano, nabídnou jim něco nového, realističtějšího a svobodnějšího, ale rozhodně ne úplně realistického a úplně svobodného.
Goldnoob team proud member!
- Thellwin
- Administrátor

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising bude vojenský simulátor i střílečka - KLIK
Tohle mě fakt zarazilo a nevěřím tomu
Tohle mě fakt zarazilo a nevěřím tomu
Navíc se autorům podle všeho podařilo titul výborně vyladit, jelikož už betaverze měla běžet na notebooku s jedním gigabajtem operační paměti a GeForce 7600 GT.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že to musej přizpůsobit pomalejm konzolím a běží to na megavyladěným enginu GRIDu, tak bych se vůbec nedivil.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Thellwin
- Administrátor

Grid bezel jakz takz na karte typu X1950Pro a i kdyby to vyladili opravdu dobre, tak narocnost scen v OF2 bude mnohem vyssi nez v Gridu, takze moc neverim, ze by to na te sestave, kterou uvadeji bezelo aspon trochu slusne v rozumnem rozliseni a detailech.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak oni tam nepíšou nic o rozumnem rozliseni a detailech.Klidně to na týhle sestavě může běžet na minimální detaily, ale pokud by to bylo "plynulý" (aspoň těch 30), tak to prostě jede.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- poluxtroj11
- Začátečník

-
Pry je hra pekelně těžká.
- Thellwin
- Administrátor

Celkově je to prý nějaké nevyvážené a hapruje AI.
- Thellwin
- Administrátor

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Eurogamer (4/10) - http://www.eurogamer.cz/articles/operat ... -2-recenze
Hrej (9/10) - http://konzole.hrej.cz/clanky/recenze/o ... on-rising/
Tak takhle rozporuplnou hru jsem už delší dobu neviděl.
Hrej (9/10) - http://konzole.hrej.cz/clanky/recenze/o ... on-rising/
Tak takhle rozporuplnou hru jsem už delší dobu neviděl.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na hrej recenzovali ps3 verzi...
- IMI
- Začátečník

-
Chci se zeptat jestli tu nejsou aspon tri lidi kteri by byli schopni si takticky zahrat. Ja jsem to dnes zkousel a hned v prvni hre jsem narazil na perfektni tri lidi s kteryma byla skvela prace. Ale vyjimka potvrzuje pravidlo a nyni uz narazim na lidi ktery to hrajou jak cod, ala solo player nebo rambo a sprintujou dopredu. Pak dostanou po drzce, cely tym je roztrhany a to si to radsi zahrat s botama. Mluvim zejmena o coop, tak se kdyztak ozvete.
- Thellwin
- Administrátor

Ještě jedna recenze na GP - http://www.gamepark.cz/operation_flashp ... 252404.htm
- Syntex
- Začátečník

-
Tak jsem ji dneska zkusil a první pocity jsou parádní.
Grafika je na slušné úrovni, mam vše na max. a avg FPS tak 80. Nikdy jsem nepocítil FPS pod 50.
Ovládání je friendly a přehledné, ale..
Zdá se mi, že když vojáci leží, tak jsou nesmrtelní
Nevim, jestli mam nějakou základní verzi bez doladění (testuju před koupí), ale celkem to je otravné.
Grafika je na slušné úrovni, mam vše na max. a avg FPS tak 80. Nikdy jsem nepocítil FPS pod 50.
Zdá se mi, že když vojáci leží, tak jsou nesmrtelní
- Thellwin
- Administrátor

Profesionální voják komentuje nový Flashpoint - http://www.gamesblog.cz/?p=3174
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jakou mas grafickou kartu?Ja v 1920x1080 4xAA 16AF mam bez oc grafiky 25-30fps...Teprve po oc na uroven gtx 285 se dostanu nad 30Fps v kazde situaci(30-40fps).Syntex píše:Tak jsem ji dneska zkusil a první pocity jsou parádní.
Zdá se mi, že když vojáci leží, tak jsou nesmrtelníNevim, jestli mam nějakou základní verzi bez doladění (testuju před koupí), ale celkem to je otravné.
- Syntex
- Začátečník

-
HD4850 700@1100, hraju ale na 1280x1024, tak proto.
Nejvíc mě zarazilo, když jsem 2x střelil do přátelské helikoptéry a ta se mi odvděčila salvou raket do mě. Naprosto nechápu jak tohle mohly autoři naprogramovat, takovej nesmysl.
Nejvíc mě zarazilo, když jsem 2x střelil do přátelské helikoptéry a ta se mi odvděčila salvou raket do mě. Naprosto nechápu jak tohle mohly autoři naprogramovat, takovej nesmysl.
- Swat
- Mírně pokročilý

Proč nesmysl?Do přátelskejch jednotek se prostě nestřílí a jestli to zkusíš,tak za to zaplatíš.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Syntex
- Začátečník

-
No, pokud to je simulace reálného boje, tak to znamená, že pokud střelím samozřejmě omylem do přítelského vrtulníku, trestá se smrtí, že ano? Omg.