Nove pameti+system

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Nove pameti+system

Příspěvek od Woko_O »

Ahoj..Momentalne mam nejaky ramky DIMM1,2: Aeneon AET760UD00-25DC07 2x1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-5-5-18 @ 400 MHz) (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) a kdyz sem je zkousel v Memtestu zacly hazet chyby..nedivim se ani tu znacku neznam a buh vi co je to zac.Tak sem se rozhod ze poridim novy.Mam desku ASUS M2A-MX ktera podporuje max 4GB pameti mam pocit.Mohli byste mi poradit co bych mel koupit za moduly? Koukal sem na to a ram moduly sly cenove hrozne nahoru. Co treba tyhle i kdyz vypadaj naprosto obycejne http://www.alza.cz/4gb-kit-2x2gb-ddr2-d86193.htm ? A jeste ohledne systemu..Momentalne mam Visty 64bit na 2GB ramkach kde obsazena pamet cini 670mb a volna asi 1376mb..coz neni zadna slava..podle everestu.A taky se mi system nejak moc nezamlouva.Porad hlasky o tom ze Program prestal pracovat,samovolne prehazovani zobrazeni ve slozkach,neustale menici se prirazeni programu pro otevreni muziky,filmu atd...uz mi to vazne leze na nervy a navic mi kazdej rika ze to zere az 1GB pameti a ze bych mel jit na 32 bit system. Co si myslite? Bude to chyba a poznam to nejak moc na vykonu napr ve hrach? Nebo kdyz budu mit 4GB pameti a snad bezchyb ze to bude v pohode? Prosim o odpoved diky.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nove pameti+system

Příspěvek od X-COM »

Kingston jsou slušné paměti.
Přecházet z 64bit OS na 32bit je krok zpět. Já bych to neudělal.
Že programy přestávají fungovat může být způsobeno vadnými pamětmi. Kdyžtak OS přeinstaluj.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Paměti“