Need for Speed SHIFT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Need for Speed SHIFT

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem načal americkou sérii v Tier 2 a už chápu, proč jsem se jí podvědomě vyhýbal jak to jen šlo. Když řídím Chevrolet Camaro (v tovární verzi), tak mám pocit, jak když jedu tankem, vůbec mi to auto nesedí. Ještě mám v záloze toho druhýho amíka, ale myslím, že to nebude o moc lepší.

Mě už se World Tour taky odemkla, ale moc se mi do toho nechce :)
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já jí odjel teď-až nakonec.I když se odemkla,tak jsem pořád drtil série a WT jsem nechával až nakonec.Dneska jsem dojezdil čtvrtou sérii tak jsem to rovnou spláchnul i s tou WT.No ty muscle cars jsou přetáčivý jak svině.Naopak s Mustangem se mi jezdilo dobře,pak jsem ho natunil,odjel s ním pár závodů a hotovo-nedotáčivěj a vůbec paradoxně po tom tuningu se mi s ním nejezdilo tak dobře,jako před tím.To taková Audi R8 nebo Murciélago na plno vyladěný,to byl požitek.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě se strašně dobře jezdí s natuněným Lancerem, to je paráda řídit. Stejně tako BMW s class 1 v plný palbě je pohoda. Porsche v továrním mi přijde dost "do smyku", ale zase jsem díky tomu udělal jednu pitomou hvězdu, kdy to po mě na oválu chtělo 3s smyk v zatáčce a s Báwem mi to zaboha nešlo. Člověk holt musí těch aut vyzkoušet víc a najít si to své.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Proto jsou tam ty závody na pozvání.Aby si člověk přivydělal a vyzkoušel si káry a podle toho si pak vybral při nákupu.V těch závodech na pozvání se prostřídá skoro všechno...Ty mě mimochodem taky bavily.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Z třídy 2 je jednoznačně nejlepší tovární Lotus Elise 111R, schválně si hozkuste, budete překvapení jak strčí do kapsi všechna auta z třídy 3 ovšem kromě továrního Murcielaga. SPA za 2:13,310 Obrázek

Tu Americkou serii sem taky jezdil s Camarem a myslim že to neni zas tak špatný auto, překvapili mě docela dobrý brzdy. Mustanga sem zkoušel taky, ale jen v neupravené verzi a v porovnání s neupravenym Camarem mi připadal +- stejnej.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nj., v honbě za těma hvězdama na závody na pozvání nějak zapomínam :oops:

Toho Lotuse klidně zkusím.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Já se moc neženu a většinu závodů sem odjezdil víckrát - s různejma autama. Trochu mě mrzí že ty další třídy se otevírají moc rychle, člověk nemá odjeto ani polovinu závodů a už je tu možnost WT, a level řidiče roste taky moc rychle. S takovým tempem to mohli nechat do lvl100 a ne jen do 50.
Jinak k tomu lotusu - trochu sem ho ještě potunil - co nejdelší převody, protože maxilmálku má normálně jen kolem 240 - ted jede přes 260, a taky přidal přítlak.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
milbar
Nováček
Nováček

Příspěvek od milbar »

Ahoj, potřebuju poradit... zatím jsem si stáhnul demo, ale nefunguje mi tak jak by mělo a mám strach, abych nevyhodil prachy za orig. a stejně by mi to kravlo. Jakmile se rozjede závod tak mi tam začnou vyskakovat černý čtverečky na obrazovce a nevím co s tím... :-(

Můj komp: AMD Athlon 7850 dual core 2.81GHz, 3GB RAM, Asus EAH4850 512MB DD3
Naposledy upravil(a) milbar dne ned 11. říj 2009, 11:31, celkem upraveno 2 x.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Stíny musíš mít aspoň na medium.Stíny kravěj jak v demu,tak v plný.Teda pokud je máš na minimum.Pokud ti to dělaj když je máš na medium nebo na high tak těžko říct...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Na tom lotusu elise fakt něco je :) Odjel jsem s ním celé světové turné a celkem v pohodě... Jen ten poslední závod byl celkem adrenalin, protože ty reventony a porsche se mě držely až do poslední zatáčky...
Jinak těch levelů tam mohlo být fakt více... Mám dojeté vše až na pár závodů v 4. tieru a 90% driftu a jsem 49 a chybí mi asi třetina do 50... :/
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Heleďte, jak to vypadá s touto hrou online? Živej souper, je živej soupeř :twisted:
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Pro mě vždy vítězí R8 Quattro na max :) A žádnej Lotus se jí nevyrovná, co jsem zkoušel. Prostě 4kola, je 4kola 8)

Mam novej profil a v TIER1 nemá konkurenci AWD S3, už v seriovím autě to pěkně drží..
Naopak mam negaticní zkušenost se Subaru WRX STi, nechová se úplně jako 4kola a jako by měla otevřenej haldex :D zadní náprava se snad připojí stejně jako haldex..
milbar
Nováček
Nováček

Příspěvek od milbar »

Tak jsem zkusil přenastavit stínování a pořád stejný... Jakmile rozjedu závod začnou se na soupeřích objevovat černý čtverečky :-(

Ahoj, potřebuju poradit... zatím jsem si stáhnul demo, ale nefunguje mi tak jak by mělo a mám strach, abych nevyhodil prachy za orig. a stejně by mi to kravlo. Jakmile se rozjede závod tak mi tam začnou vyskakovat černý čtverečky na obrazovce a nevím co s tím...

Můj komp: AMD Athlon 7850 dual core 2.81GHz, 3GB RAM, Asus EAH4850 512MB DD3
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Máš aktualizované ovaldače ? Karta je v jiných aplikacích stabilní ?

K tomu Audi R8 Quattro - zkusil jsem ho v tovární verzi a mě se s ním moc dobře nejezdí, přijde mi strašně přetáčivé. Možná jde o zvyk, ale zatím zůstávám u Lancera :)
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Taky jsem si všiml, že vždy na startu má neutrál a při rozjíždění hází qvalt :roll: omezovač, start, a otáčky spadnou k 4,5tis a auto se těžko sbírá..když si tam dám za 1, omezovač, tak otáčky spadnou k 6tis a 4kola to pobere.

//Tak koukám, že se vůbec neplní turbo na N (překvapivě), teprve při qvaltu začne plnit..

A vůbec, chybí mi tam TDi, člověk čeká, že po zařazení dalšího kvaltu se něco stane a ono ne, je to mrtvý jak 1.3 MPI :shock: :lol:

Alespon BMW 123D tam mohli dát..holt Americká naivita..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kterej volant pro tuhle gamesu? cenově cca kolem 2000Kč, koukal jsem na Logitech Momo Racing Force, Thrustmaster Ferrari 430, co dál? bráchu to celkem zaujalo, a uvažuje že koupí na ježdění volant, ale neví jakej :mrgreen:
ignorelist: kremrole a dezoláti
petit
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petit »

zombux píše:kterej volant pro tuhle gamesu? cenově cca kolem 2000Kč, koukal jsem na Logitech Momo Racing Force, Thrustmaster Ferrari 430, co dál? bráchu to celkem zaujalo, a uvažuje že koupí na ježdění volant, ale neví jakej :mrgreen:
No já doporučuji MOMO racing,mám ho a skvěle doporučuji....
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Dneska jsem to hrál poprvé a musím říct že mě to totálně pohltilo :D . Maximálně vyladěnej skyline GT-R 35 to je lahůdka. Ale drifty se bez volantu nedají :sad: .
Obrázek
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

a momo u vas stoji 2 litre? sa na to vyserem. na slovensku cca 5. aspon tak stal ked som sa na to naposledy kukal...
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

U nás je dokonca ešte lacnejší. Logitech MOMO výpredaj pixmania.sk @ 59 €, skladom.
Tá cena je naozaj lákavá, rozmýšlal som o kúpe MS joysticku (X360 klon) hlavne kvôli závodom, no keď vidím toto ... :oops:
.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“