Dají, ale chce to trpělivost a pevné nervy. Občas je to dost nevyvážený co se týče zisku bodů pro hvězdy. Na jednu bývá 400 bodů a na dvě 800 bodů. Někdy je trat dlouhá, že to překonám 2x a někdy jsou to dvě zatáčky a tam udělat 800 bodů je šílený.H.o.m.i.e. píše:Ale drifty se bez volantu nedají.
Need for Speed SHIFT
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Re: Need for Speed SHIFT
Goldnoob team proud member!
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Pokud hraješ i jiné hry, tak je imho gamepad lepší... Já už bez toho hry nehraju, pokud se nejedná o fpsbarco píše:U nás je dokonca ešte lacnejší. Logitech MOMO výpredaj pixmania.sk @ 59 €, skladom.
Tá cena je naozaj lákavá, rozmýšlal som o kúpe MS joysticku (X360 klon) hlavne kvôli závodom, no keď vidím toto ...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Thellwin
- Administrátor

- Hanzales
- Nováček

Já bych za ty peníze jednoznačně doporučil Driving Force Pro (dá se koupit za 2200,-) případně Driving Force GT (ten je dražší: 2400,-). Momo jsem měl 2 roky a před dvěma lety si pak přikoupil DFP. Paradox je, že byl levnější, na PC šlape ve všem, má rozsah 900 stupňů, lépe provedené pedály (časem není nutný zásah izolepou) a lépe uchycenou osu volantu. G25/G27 je supr, ale mně osobně by tam chybělo těch hafo čudlíků přímo na volantupetit píše:No já doporučuji MOMO racing,mám ho a skvěle doporučuji....zombux píše:kterej volant pro tuhle gamesu? cenově cca kolem 2000Kč, koukal jsem na Logitech Momo Racing Force, Thrustmaster Ferrari 430, co dál? bráchu to celkem zaujalo, a uvažuje že koupí na ježdění volant, ale neví jakej
CPU: I7-6700@4.0GHz| MB: GigabyteGA-Z170-HD3P | RAM: 16GB 2133MHz C15 | GPU: MSI GTX1060 OC-6GB | Audio: Audigy4Pro + Logitech Z5500 | HDD: Crucial M4 128GB / Samsung Evo 850 256GB / 1GB WD1001FALS | Keyboard: Logitech G19 | Mouse: Logitech G502 | Wheel: Fanatec GT2 / CSP / CSR | Cooling: Reserator+EK-S EVO | OS: W10HE x64
- zombux
- Odborník PCT

hm, G25 je finančně už dost vysoko... takže radši DF Pro/GT než Momo? ještě další názory? díky
(jinak myslím že tady OT nejsme, řešíme volant na míru NFS Shift)
(jinak myslím že tady OT nejsme, řešíme volant na míru NFS Shift)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Já o volantu taktéž uvažuju, ale zase když vezmu, že nejen závodními hrami živ je žlověk. Tak mi přijde gamepad mnohem univerzálnější, ale nechápu, proč na žádném není nějaké šoupací analogové tlačítko ala plyn. Ty páčky přecejen nejsou vončo, člověk nemá ten cit.
Osobně bych z volantu bral tu verzi GT, někde jsem četl, že máš lepší vnitřek, ale kdo ví. Nějaké volanty dělá i thrustmaster, ale skladem je nikde moc nevidím. Popis kvality taktéž netuším. Podle mne jsou volanty za 5000 či nedejbože za 7000 trošku mimo. To už člověk fakt asi neví, co s penězi.
Osobně bych z volantu bral tu verzi GT, někde jsem četl, že máš lepší vnitřek, ale kdo ví. Nějaké volanty dělá i thrustmaster, ale skladem je nikde moc nevidím. Popis kvality taktéž netuším. Podle mne jsou volanty za 5000 či nedejbože za 7000 trošku mimo. To už člověk fakt asi neví, co s penězi.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

X360 gamepad má dole 2 analogové "tlačítka" právě na plyn a brzdu... viz. http://img299.imageshack.us/img299/1019 ... 360nk9.png ... A hraje se to na něm supr...Meridius píše:Já o volantu taktéž uvažuju, ale zase když vezmu, že nejen závodními hrami živ je žlověk. Tak mi přijde gamepad mnohem univerzálnější, ale nechápu, proč na žádném není nějaké šoupací analogové tlačítko ala plyn. Ty páčky přecejen nejsou vončo, člověk nemá ten cit.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- durod
- Středně pokročilý

hypnotic666 píše:X360 gamepad má dole 2 analogové "tlačítka" právě na plyn a brzdu... viz. http://img299.imageshack.us/img299/1019 ... 360nk9.png ... A hraje se to na něm supr...Meridius píše:Já o volantu taktéž uvažuju, ale zase když vezmu, že nejen závodními hrami živ je žlověk. Tak mi přijde gamepad mnohem univerzálnější, ale nechápu, proč na žádném není nějaké šoupací analogové tlačítko ala plyn. Ty páčky přecejen nejsou vončo, člověk nemá ten cit.
jj, doporucuji plagiat XBOX ovladace Logitech Chillstream, kontrukcne je lepsi nez original,akorat nema vibrace, ale na druhou stranu ma ventilatorek s ofukovanim, super vec...
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M0C40A3BNV
Vsude stoji kolem 800Kc,ale v electroworldu ji maji za 499
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo kdy konečně vyjde patch nebo nějaký hotfix na zpackaný Ati karty???
se nemužu už dočkat až si to zahraju a ono furt nic 
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
- zombux
- Odborník PCT

a co konkrétně ti vadí? na E6300 na standardní frekvenci a HD4850/512MB to je v pohodě hratelnýpetit píše:Neví někdo kdy konečně vyjde patch nebo nějaký hotfix na zpackaný Ati karty???se nemužu už dočkat až si to zahraju a ono furt nic
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Já nevím..s mým CPU na 3,2 a HD4850 je to sice v pohodě hratelný, ale zcela plynulým to nazvat nemůžu ani omylem a jaksi u závodní hry mi to docela vadí.zombux píše:a co konkrétně ti vadí? na E6300 na standardní frekvenci a HD4850/512MB to je v pohodě hratelnýpetit píše:Neví někdo kdy konečně vyjde patch nebo nějaký hotfix na zpackaný Ati karty???se nemužu už dočkat až si to zahraju a ono furt nic
Nicméně, podle fóra na EA je patch "venku", jen není prozatím ke stažení. Z toho plyne, že jej lze očekávat v řádu hodin?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No co mi konkrétně vadí,asi to že se mi to seká že jozombux píše:a co konkrétně ti vadí? na E6300 na standardní frekvenci a HD4850/512MB to je v pohodě hratelnýpetit píše:Neví někdo kdy konečně vyjde patch nebo nějaký hotfix na zpackaný Ati karty???se nemužu už dočkat až si to zahraju a ono furt nic
Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz,Ati Radeon HD4870oc 1gb GDDR5,4gb Ram 800mhz,deska P43NEO MSI....
- zombux
- Odborník PCT

hm já bráchovi rovnou nahodil patch 1.01 nebo co to je, catalyst 9.9 a přijde mi že to jede pořád stejně plynule - pravda, nechal jsem to na nastavení který si to samo našlo a subjektivně to není 100% plynulý, asi to má takovejch 15-20fps, asi by to chtělo potweakovat, ale propady ve fps nepozoruju 
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
hm já fakt nevím čím to jezombux píše:hm já bráchovi rovnou nahodil patch 1.01 nebo co to je, catalyst 9.9 a přijde mi že to jede pořád stejně plynule - pravda, nechal jsem to na nastavení který si to samo našlo a subjektivně to není 100% plynulý, asi to má takovejch 15-20fps, asi by to chtělo potweakovat, ale propady ve fps nepozoruju
- Thellwin
- Administrátor

To je fakt divný, kromě CPU, který mám na 3.7 GHz bych měl mít teoreticky slabší grafiku než je HD4850 (nevím na kolik jsem se taktováním HD4830 přiblížil), mám tam snad rok starý ovladače (Cat 8.12) a menší FPS jak 24 jsem tam nikdy neměl, drtivou většinu času jsem nad 30 FPS.
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
hm já se, z toho celej zoufalej snad to zlepší patch....Thellwin píše:To je fakt divný, kromě CPU, který mám na 3.7 GHz bych měl mít teoreticky slabší grafiku než je HD4850 (nevím na kolik jsem se taktováním HD4830 přiblížil), mám tam snad rok starý ovladače (Cat 8.12) a menší FPS jak 24 jsem tam nikdy neměl, drtivou většinu času jsem nad 30 FPS.
- Thellwin
- Administrátor

Mě to šlo stejně dobře před aplikací patche, jako po ní. Možná jsem vyjímka.
- petit
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
štastný to člověkThellwin píše:Mě to šlo stejně dobře před aplikací patche, jako po ní. Možná jsem vyjímka.
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mě to valí kolem 50 fps na plno..jen na startu závodu mam priblizne 30 fps někdy i 25 ale hned jak se rozjedu tak uz to leze nahoru.Vyjimka je jedno kolo kde mam 25-30 fps cely zavod 
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Já grafiku můžu taktovat jak chci, průběh fps se nezlepší. Potvrzuju obecnou pravdu, že na startu (zřejmě hodně aut) je to nejhorší, potom se to zlepší, ale na závodní hru více než kde jinde je podle mne potřeba FPS nad 40. Ale to HD 4850 nedokáže držet všude. Možná zkusím jiné (starší) ovladače. Catalyst 9.9 nevím jestli pásly. To je důvod, proč s ATI už nechci mít nic společného. HW výbornej, ovladače jako takové relativně stabilní, ale konkrétně u této hry jsem si musel pohlídat, co je nastaveno v ovladačích, co jsem musel pošoupnout jinam.