Znělka u audigy II , jak ji odstranit?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
sedin
Nováček
Nováček

Znělka u audigy II , jak ji odstranit?

Příspěvek od sedin »

Při spouštění woken se vždy spouští znělka i logo. Už mi to docela cuchá nervy, neví někdo kde se to dá zliklidovat? V ovladačích jsem nic nenašel. Thx za rady
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Znělka u audigy II , jak ji odstranit?

Příspěvek od alisgod »

sedin píše:Při spouštění woken se vždy spouští znělka i logo. Už mi to docela cuchá nervy, neví někdo kde se to dá zliklidovat? V ovladačích jsem nic nenašel. Thx za rady
ZBAVIL SEM SE TOHO TAK,ŽE JSEM V SOUBORU *.INI (ZA HVĚZDIČKU NEVIM CO DÁT,PÁČ SI TO NEPAMATUJU)V ADRESÁŘÍ KDE MÁŠ/MÁM INSATLOVANÝ SOFTY KE ZVOKOVCE SMAZAL ODSTAVEČEK SE STARTUPEM(JE TAM TO LOGO,ZNĚLKA A JEŠTĚ JEDNA PTÁKOVINA)-SAVE A RESTART.
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

no, treba start>programy>Creative>Audigy (ja tam mam SB Live!)>Splash Srcreen... pusti se ti ten programek a v moznostech (jeden ze cudliku na panelu vpravo dole) vypnes "load on startup".
nebo to muzes manualne vypnout v registrech, ale 1. moznost mi pripada jednodussi :wink:
ASUS F3T
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

martin_CZ píše:no, treba start>programy>Creative>Audigy (ja tam mam SB Live!)>Splash Srcreen... pusti se ti ten programek a v moznostech (jeden ze cudliku na panelu vpravo dole) vypnes "load on startup".
nebo to muzes manualne vypnout v registrech, ale 1. moznost mi pripada jednodussi :wink:
ano ano,splash screen to byl,kouknul sem na to doma, a je to soubor "ctexspl",nebo přes programy jak radí martin_cz, já programy z menu mažu,tak sem na to musel trochem obklikou 8-)
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“